توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال عدم دسترسی به سایت
bi.bi
06-20-2012, 12:07 PM
با سلام
در ابتدا بعلت هک شدن، صفحه اصلی سایت مشخصات هکر رو نشون می داد که با تغییر فایل index درستش کردم، بعد از اون باerror کلمه عبور در صحفه لاگین مواجه شدم که تصمیم گرفتم از بک آپ سایت درهاست استفاده کنم.
از بک آپ پایگاه داده استفاده کردم و پس از اون از بک آپ صفحه اصلی.
بعد از این دیگه سایت به کلی بالا نمی آید
/cpanel
/administrator
و ...
و دسترسی به کل سایتاُ رو از دست دادم.
از راهنمایی شما ممنون می شم.
daneshpajuhan.ir
P30Yaran
06-20-2012, 01:26 PM
سلام
کارهایی رو که میگم رو انجام بده!
دو راه داری !
1- به پشتیبان بگید تا بکاپ سایت رو برگردونه به روز قبل که سایت هک نشده بود
2- فایلهای جوملا رو در روت هاستتون بریزید و سپس رمز عبور ادمینتون رو از طریق پایگاه داده که آموزشش در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هست رمز رو عوض کنید!
3- برای رفتن به سی پنل به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برید !
موفق باشید
bi.bi
06-20-2012, 01:47 PM
سلام
کارهایی رو که میگم رو انجام بده!
دو راه داری !
1- به پشتیبان بگید تا بکاپ سایت رو برگردونه به روز قبل که سایت هک نشده بود
2- فایلهای جوملا رو در روت هاستتون بریزید و سپس رمز عبور ادمینتون رو از طریق پایگاه داده که آموزشش در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هست رمز رو عوض کنید!
3- برای رفتن به سی پنل به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برید !
موفق باشید
سلام ممنون از پاسختون
با پشتیبان تماس گرفتم
اما به این ادرسی که گفتید نمی تونم به cpanel برم !!
شما به این صفحه می تونید برید؟ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
P30Yaran
06-20-2012, 01:58 PM
آره
صفحه سی پنل باز میشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
bi.bi
06-20-2012, 02:36 PM
آره
صفحه سی پنل باز میشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
با چند تا کامپیوتر و چند تا بروزر مختلف هم نمی تونم به CPanel دسترسی داشته باشم!!
torghoundy
06-20-2012, 03:15 PM
سلام
برای من هم سی پنل باز شد ، شاید سرور آی پی شما رو بلاک کرده.
bi.bi
06-20-2012, 07:26 PM
سلام
برای من هم سی پنل باز شد ، شاید سرور آی پی شما رو بلاک کرده.
اگه این طوری باشه، مشکل رو چطور می تونم حل کنم؟
torghoundy
06-21-2012, 05:24 AM
اگه این طوری باشه، مشکل رو چطور می تونم حل کنم؟
سلام
معمولا هر 24 ساعت درست ميشه ، اگر نشد با مديريت هاستينگتون تماس بگيريد تا مشكل رو حل كنند.
bi.bi
06-21-2012, 10:53 AM
با سلام
این مشکل هنوز حل نشده، فکر نمی کنم مربوط به سرور باشه!
گفتم شاید مربوط به DNS cashe باشه، که باز هم دست نشد؟ (XP,IE)
به هر حال، الان از خونه نمی تونم برم به سایت. اما از جاهای دیگه مشکل ندارن!!
شاد باشید.
با سلام
همچنان از خونه با هر سیستمی که امتحان می کنم به سایت دسترسی ندارم!
البته اگه از dial up استفاده کنم مشکل حل می شه اما با ADSL که با ****** کار میکنه نمی تونم!
در صورتی که تمام دوستان از جاهای مختلف به سایت دسترسی دارن!
با تشکر.
****دو پست شما یکی شد***
torghoundy
06-23-2012, 01:44 PM
سلام
دوست عزیز از فرستادن اسپم خود داری کنید!
تا الان دیگه باید خودتون هم به این درک رسیده باشید که مشکل از اینترنت شما هست! و به جوملا ربطی نداره!
bi.bi
06-23-2012, 02:04 PM
سلام
فکر می کردم همین طور باشه. پیگیری می کنم.
ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.