PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال خطا در اتصال به دیتا بیس

a3emoniii
06-20-2012, 06:37 PM
سلام به همه دوستان

من میخوام جوملا رو هاست نصب کنم
مراحلشم طبق تو ضیحات داده شده رفتم
گام اول آپلود جوملا رو ی هاست از طریق فایل منیجر
گام دوم ایجاد دیتا بیس

بعد اپلود با وارد کردن نام سایتم صفحه جوملا باز شد و تا مرحله دیتا بیس پیش رفتم
اما با وارد کردن اطلاعات دیتابیس این خطا میده

INSTL_ERROR_INITIALISE_SCHEMA

هر کار ی میکنم نمیتونم سر در بیارم عیب از کجاست اگه دوستی اطلاعاتی تو این زمینه داره ممنون میشم کمک کنه

اینم بگم که هاست بنده رایگانه xzn.ir
و تمام فایل هایی راهنمایی که بود خوندم
اما فایده نداشت:confused::question:

shmata
06-20-2012, 07:03 PM
در گام دوم باید یک user هم با تمام privileges ها ایجاد کنید و آن user را به بانک اطلاعاتی bind کنید .و سپس ادامه گام ها ...

a3emoniii
06-21-2012, 02:53 PM
در گام دوم باید یک user هم با تمام privileges ها ایجاد کنید و آن user را به بانک اطلاعاتی bind کنید .و سپس ادامه گام ها ...
سلام دوست عزیز
من موقع ساخت دیتا یوزر مربوطه هم ساختم.

P30Yaran
06-21-2012, 05:52 PM
سلام
این تاپیک به کارتون میاد !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دانلود آموزش نصب جوملا بر روی لوکال هاست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ( از ابتدا که ساخت دیتابیس باشه تا نصب )
دانلود آموزش ساختن دیتابیس در هاست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود آموزش نصب جوملا بر روی هاست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشید

a3emoniii
06-24-2012, 03:57 PM
سلام به همه دوستان

ممنونم از راهنمایی همه شما عزیزان:rose:

مشکلم حل شد:clap:

P30Yaran
06-24-2012, 04:08 PM
سلام به همه دوستان

ممنونم از راهنمایی همه شما عزیزان:rose:

مشکلم حل شد:clap:

سلام
مشکتون با کدوم یکی از مراحل گفته شده حل شد! (این سوال رو میپرسم که شاید کاربران دیگه هم به همین مشکل برخورد کنند !)
موفق باشید

cindrella
07-08-2012, 09:08 AM
سلام دوستان عزيز. من قبلا جوملا رو نصب كرده و كار كردم اما الن ميخوام دوباره براي پروژه جديدم جوملا نصب كنم اما اين پيغام رو ميده
Not Found
The requested URL /phpmyadmin/ was not found on this server.

ميشه لطفا راهنمايي كنيد؟