توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید از سایت
nadima
06-21-2012, 07:01 AM
سلام
چطور یک account بخرم؟ می خوام قالب را خریداری کنم. یا یکی از دوستان می شه به جای من قالب را بخرد و من مبلغ را به کسی که قالب را برایم می خره بپردازم. لطفا سریع. چون همین الان می خوام. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همه ی امکانات قالب را می خوام. یعنی جوملا هم همراه آن باشد. جوملای 2.5
kianesfahan
06-21-2012, 10:09 AM
با سلام .
به این سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مراجعه کنید در این ضمینه راهنمایی می کنند .
موفق باشید .
parsoon724
06-21-2012, 10:25 AM
شما تو rackettheme یه اکانت فری ایجاد کن و از سایت هایی که پرداخت با پی بال انجام میدن برای نمونه همین که دوستم معرفی کردن یا این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> , بخواین که جای شما پرداخت انجام بدن و اکانتتون رو ارتقا بدن.
index.mailbox
06-21-2012, 11:37 AM
تا جایی که یادم هست این سایت خدملتش رو قطع کرده بود. به من پیغام خصوصی میتونید کنید.
kianesfahan
06-21-2012, 03:57 PM
درود .
دوست عزیز index.mailbox (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کدام سایت خدماتش را قطع کرده است ؟
هر دو سایتی که معرفی شده با قدرت در حال کار هستند .
index.mailbox
06-21-2012, 04:01 PM
درود .
دوست عزیز index.mailbox (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کدام سایت خدماتش را قطع کرده است ؟
هر دو سایتی که معرفی شده با قدرت در حال کار هستند .
من یه ماه پیش قصد خرید از آمازن رو داشتم که گفتند سرویس لغو شده سایت رنک باز
kianesfahan
06-21-2012, 04:09 PM
سایت های زیادی در این ضمینه کار می کنند .
شاید در ان زمان لغو شده باشد و الان به کار خود ادامه دهند .
در ضمن این سوال در سوال های عمومی جوملا ارتباطی نداشت . از ادامه تایپیک خودداری فرماید .
موفق باشید
index.mailbox
06-21-2012, 04:17 PM
بزار یه پست مفید اول واسش بزنیم بعد.
شما باید cradit card خریداری کنید. ولی یه چیزی تهش میمونه! دیگه پست ارسال نکنید!
poonoodi
06-21-2012, 09:16 PM
سلام
این ادرس هم مفید است و یه نگاهی بیاندازید
خرید قالب های راکت تم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.