توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نحوه ی اجرای یک اتوماسیون ساده با جوملا
Devil Jin
06-21-2012, 01:57 PM
سلام.
من در حال طراحی یک وب سایت برای یک شرکت هواپیمایی هستم.
این شرکت نیاز دارد که یک فرم آنلاین در اختیار مشتریان گذاشته تا آنها بتوانند با پر کردن آن فرم سفارش خود را ثبت کنند.
از آنجا که تعداد زیادی از مشتریان این شرکت همکارانشان در سایر شرکتها هستند لازم است به هر شرکت یک user و pass داده شود تا برای آنها تخفیف ویژه در نظر گرفته شود و آنها نیز بتوانند میزان بدهکاری و بستانکاری خود را به صورت آنلاین ببینند.
سوال اول: آیا RSForm برای طراحی فرم مورد نیاز ، مناسب است ؟
سوال دوم: برای مشاهده ی میزان بدهکاری و بستانکاری از چه افزونه ای میتوان استفاده کرد ؟
سوال سوم: از آنجا که پرداخت هزینه به صورت آنلاین نیست آیا جوملا گزینه ی مناسبی برای این سایت هست؟ (اگر بخواهیم پرداخت آنلاین را به سایت اضافه کنیم چطور؟)
پیشاپیش از همه ی اساتید تشکر میکنم
نکته ای که یادم رفت بگم اینه که لازمه وقتی که فرم پر شد یه ایمیل به مشتری زده بشه که توش نوشته باشه:
"درخواست شما دریافت شد و در اولین فرصت مورد بررسی قرار میگیره"
ممنون
P30Yaran
06-21-2012, 08:11 PM
سلام
فکر کنم breezing forms بهتر از RS forms باشه و باهاش بتونید اینکار ها رو انجام بدید
موفق باشید
safajuy
06-22-2012, 05:47 AM
سلام
سوال اول: آیا RSForm برای طراحی فرم مورد نیاز ، مناسب است ؟
با RSFormمي تونيد فرمي بهاين شكل ايجاد كنيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سوال دوم: برای مشاهده ی میزان بدهکاری و بستانکاری از چه افزونه ای میتوان استفاده کرد ؟
مي تونيداز CB+يك پلاگين كه اطلاعات رو از ديتابيس مي خونه استفاده كنيد كه توي پروفايل كاربري مقدار بدهكاري رو وارد كنيد
سوال سوم: از آنجا که پرداخت هزینه به صورت آنلاین نیست آیا جوملا گزینه ی مناسبی برای این سایت هست؟ (اگر بخواهیم پرداخت آنلاین را به سایت اضافه کنیم چطور؟)
آفلاينش كه يك فيلد هست و كار خاصي نداره. برايآنلاين بايد درخواست بديد تا براتون ساخته بشه. امكان پرداخت آنلاين با پس پال بصورت پيش فرض قرار داره
نکته ای که یادم رفت بگم اینه که لازمه وقتی که فرم پر شد یه ایمیل به مشتری زده بشه که توش نوشته باشه:
"درخواست شما دریافت شد و در اولین فرصت مورد بررسی قرار میگیره"
توي آر اس فرم كه شده و پيغامش بصورت دلخواه قابل تعيينه
پيروز و سربلند باشيد
Devil Jin
06-22-2012, 01:28 PM
ممنون از دوستان
جناب آقای safajuy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) منظور من از سوال دوم این بود که وقتی یک شرکت فرم را پر میکند ، خود سیستم با توجه به تعداد و نوع سفارش میزان هزینه را محاسبه کرده و به لیست بدهکاری اضافه کند و وقتی کارمندان شرکت وارد سایت میشوند گزینه ای به نام "پرداخت شد" ببینند که با زدن این گزینه بدهی آنها تغییر کند. (مانند بسیاری از برنامه های حسابداری)
نکته: قسمت میزان بدهی و بستانکاری صرفا جهت مشاهده توسط مشتری است و از نظر حسابداری اهمیتی ندارد.
از تمامی نظرات و کمک های شما ممنونم
منتظر نظرات شما و سایر اساتید هستم
safajuy
06-22-2012, 07:05 PM
سلام
براي اين كار نمونه اي هم سراغ داريد؟
فرم ساز هاتوي محاسبه كمي مشكل دارند و نميشه به عنوان يك آناليزر ازشون استفاده كرد. اگر نمونه اي مثال بزنيد يا شماتيكي بصورت اسكچ آماده كنيد مي تونيم بهتر كمكتون كنيم
موفق باشيد
Devil Jin
06-22-2012, 07:30 PM
متاسفانه نمونه ای سراغ ندارم
حتی نمیدونم که آیا این کار بدون کد نویسی قابل اجرا هست یا نه
حتی اگه قابلیت "پرداخت شد" هم نداشت مهم نیست
همین که بتونه میزان هزینه رو با توجه به تعداد سفارش تعیین کنه کافیه (صرفا جهت اطلاع مشتری)
راستی یه سوال دیگه :
توی RSForm میشه کاری کرد که باتوجه به انتخاب های اولیه فرم ، قسمتهای دیگه فعال یا غیر فعال بشند؟
به عنوان مثال وقتی گزینه ی "سرویس یک طرفه" انتخاب میشه ، قسمت مربوط به اون روشن و قسمت "سرویس دو طرفه" خاموش بشه ،یا اصلا دیده نشه؟
یا مثلا اگه تاریخ برگشت قبل از تاریخ رفت باشه ارور بده (یا وقتی از اون تاریخ گذشته باشیم)
یه سوال دیگه هم دارم:
همکار هایی که یوزر و پسورد دارند میتونند توی یه قسمت سابقه ی سفارشات خودشون رو ببینند؟
ببخشید زیاد سوال کردم
پیشاپیش ممنون
P30Yaran
06-23-2012, 08:00 AM
سلام
ساخت فرم محاسبه گر در RS Forms
برای ساختن فرمی که قابلیت محاسبه رو داشته باشه (calculation form) چند تا راه وجود داره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشابه تصویر، textbox ها و دکمه ارسال رو ایجاد کنید. بعد به بخش CSS and Javascript برید و کد جاوا اسکریپت زیر رو داخلش کپی کنید:
کد:
function calculateText(){ var op1=document.getElementById('field1'); var op2=document.getElementById('field2'); var result=document.getElementById('Total'); if(op1.value=="" || op1.value!=parseFloat(op1.value)) op1.value=0; if(op2.value=="" || op2.value!=parseFloat(op2.value)) op2.value=0; result.value=0; result.value=parseInt(result.value); result.value=parseInt(result.value)+parseInt(op1.v alue)+parseInt(op2.value);}
در بخش ابتدایی کد، قسمت های field3، field2، Total رو به نام textboxهای خودتون تغییر بدید. (اگه مثل تصویر با همون نام ایجاد کردید که بهتر)
حالا باید کد زیر رو در بخش Additional Attributes دکمه ارسال (تو تصویر دکمه calculate) قرار بدید:
کد:
onclick="calculateText();"
2- ساختن فرم محاسبه گر با استفاده از دکمه های رادیویی (radio button)
مشابه تصویر، دکمه های رادیویی، دکمه ارسال ، و باکس نمایش نتیجه رو ایجاد کنید. بعد به بخش CSS and Javascript برید و کد جاوا اسکریپت زیر رو داخلش کپی کنید:
کد:
function calculateRadio(){ var op1=document.getElementsByName('form[radio1]'); var op2=document.getElementsByName('form[radio2]'); var result=document.getElementById('Total2'); result.value=0; result.value=parseInt(result.value); for(i=0;i<op1.length;i++) if(op1[i].checked) result.value=parseInt(result.value)+parseInt(op1[i].value); for(i=0;i<op2.length;i++) if(op2[i].checked) result.value=parseInt(result.value)+parseInt(op2[i].value);}
حالا باید کد زیر رو در بخش Additional Attributes دکمه ارسال (تو تصویر دکمه radio calculate) قرار بدید:
کد:
onclick="calculateRadio();"
3- ساختن فرم محاسبه گر با استفاده از لیست های انتخاب (select lists)
مشابه تصویر، لیست و دکمه محاسبه رو ایجاد کنید. بعد به بخش CSS and Javascript برید و کد جاوا اسکریپت زیر رو داخلش کپی کنید:
کد:
function calculateList(){ var op1=document.getElementById('selectlist'); var result=document.getElementById('Total3'); result.value=0; result.value=parseInt(result.value); for(i=0;i<op1.length;i++) if(op1.options[i].selected) result.value=parseInt(result.value)+parseInt(op1[i].value);}
حالا باید کد زیر رو در بخش Additional Attributes دکمه ارسال (تو تصویر دکمه select calculate) قرار بدید:
کد:
onclick="calculateList();"
منبع : اینترنت ! یادم نیست از کجا بود چون تو سیستم داشتمش:D
من دقیق یادم نیست فکر کنم توی Breezing Forms میشد این کار رو انجام بدی که با توجه به انتخابت اون پنل باز بشه !
دانلود آموزش هایی کاربردی برای فرم ساز Breezing forms از سایت اصلیش : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
kianesfahan
06-23-2012, 09:48 AM
درود .
برای اینکه مشتری وقتی محصول یا خدمات را انتخاب می کند هزینه اش به صورت انلاین نمایش داده بشود و محاسبه شود می توانید از کامپونت پیش فاکتور استفاده کنید.
به طور مثال در کامپونت تعریف می کنید محصول شماره 1 قیمت 10.000 تومان . اگر مشتری 2 عدد سفارش داد میشود 20.000 تومان و مابقی خدمات هم به این صورت .
می توانید این کاپونت را فقط برای اعضا نمایش دهید .
البته این کامپونت را برای نسخه 1.5 جوملا سراغ دارم و برای نسخه 2.5 اطلاعی ندارم .
موفق باشید .
Devil Jin
06-23-2012, 10:26 AM
سلام به همه
من دقیق یادم نیست فکر کنم توی Breezing Forms میشد این کار رو انجام بدی که با توجه به انتخابت اون پنل باز بشه !
بله جناب P30Yaran (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) حق با شماست امکان غیر فعال کردن قسمتی از فرم در این افزونه وجود داره ولی آیا این افزونه هم میتونه مثل RS Form که خودتون توضیح دادید مبلغ رو حساب کنه؟
برای اینکه مشتری وقتی محصول یا خدمات را انتخاب می کند هزینه اش به صورت انلاین نمایش داده بشود و محاسبه شود می توانید از کامپونت پیش فاکتور استفاده کنید.
جناب kianesfahan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نکته مهم اینه که این پیش فاکتور بتونه با فرم ساز ارتباط برقرار کنه
این کار ممکنه؟
ممنون از همه ی اساتید.
P30Yaran
06-23-2012, 11:27 AM
سلام
دوست عزیز
اینها رو هم تو آرشیوم داشتم ! :D
روش محاسبه قیمت در فرم ساخته شده توسط بریزینگ فرم (BreezingForms)
براي مثال شما دو چك باكس داريد كه ميخواهيد براي هر كدام يك مبلغ تعريف كنيد:
1- دوره آموزش يك 2000 تومان
2- دوره آموزش دو 3000 تومان
قصد شما اين است كه وقتي كاربر هر دو دوره آموزشي را انتخاب ميكند مبالغ تمام دوره ها با هم جمع شود و در يك جعبه متني (Text Box) اين جمع مبلغ نمايش داده شود:
جمع دوره هاي انتخاب شده شما: 5000 تومان
===============================================
حال فيلدهاي مورد نظر و روش كدنويسي را شرح ميدهم:
از روش ايجاد سريع (QuickMode) يك فرم جديد را ايجاد كنيد
عنوان فرم را " فرم يك " و نام فرم را " ff " بگذاريد
:: يك چك باكس ايجاد كنيد و در سربرگ "مشخصات" عنوان آن را " دوره آموزش يك " و نام آن را " d11 " بگذاريد و مقدار آن را " 10 "
سپس در سربرگ " پيشرفته " بخش " اکشن اسکریپت " گزينه " سفارشي " را انتخاب كنيد
عملكردها را بر روي گزينه " كليك " قرار بديد
در كادر پايين كد زير را قرار بديد:
کد:
function ff_d11_action(element,action) { ff_amountowing_action(element,action); }
:: حالا يك چك باكس ديگر با مشخصات زير ايجاد ميكنيم :
يك چك باكس ايجاد كنيد و در سربرگ "مشخصات" عنوان آن را " دوره آموزش دو " و نام آن را " d12 " بگذاريد و مقدار آن را " 20 "
کد:
function ff_d12_action(element,action) { ff_amountowing_action(element,action); }
حالا يك تكست باكس(Text Box) ايجاد ميكنيم تا وقتي كه كاربر روي چك باكس ها كليك كرد مجموع قيمت در آن نمايش داده شود:
يك تكت باكس (فيلد متني) ايجاد كنيد و در سربرگ "مشخصات" عنوان آن را " مجموع قيمت " و نام آن را " amountowing " بگذاريد و مقدار آن را هم "0" بگذاريد.سپس در سربرگ " پيشرفته " گزينه فقط خواندني را تيك بزنيد و سپس در بخش " اکشن اسکريپت " گزينه " سفارشي " را انتخاب كنيد
کد:
function ff_amountowing_action(element,action) { ff_getElementByName('amountowing').value = 0; if (ff_getElementByName('d11').checked) { ff_getElementByName('amountowing').value = Number(ff_getElementByName('amountowing').value) + Number(ff_getElementByName('d11').value); } if (ff_getElementByName('d12').checked) { ff_getElementByName('amountowing').value = Number(ff_getElementByName('amountowing').value) + Number(ff_getElementByName('d12').value); } }
ایجاد فرم برای محاسبه قیمت است قصد داریم یک حالت ترکیبی ایجاد کنیم.یعنی یک لیست باکس داشته باشیم که این لیست باکس شامل لیست محصولات ما با قیمت های متفاوت باشد و کاربر فقط امکان انتخاب یک مورد را داراست. و یک فیلد متنی داریم که کاربر میتواند مبلغی را به صورت دستی وارد کند.
بنابراین محاسبه و جمع قیمت بر اساس هر دو فیلد ( لیست باکس + فیلد متنی) خواهد بود.
مرحله اول
----------------------------------------------------------------------------
يك ليست باكس قرار بديد و نام اون رو bastelinux بزاريد
مقدار اون رو هم براي مثال مقدار زير قرار بديد:
کد:
1;بسته لينوکس 1 ;10000 0;بسته لينوکس 2 ;20000 0;بسته لينوکس 3 ;30000
در تنظيمات پيشرفته فيلد فوق و در بخش اكشن اسكريپت گزينه " سفارشي " را انتخاب كنيد و عملكردها را بر روي گزينه " كليك " قرار بديد و كد زير را در كادر پايين وارد كنيد:
کد:
function ff_bastelinux_action(element,action) { ff_amountowing_action(element,action); }
مرحله دوم
--------------------------------------
يك فيلد متني به نام freepayment بسازيد (براي ورود دستي رقم توسط كاربر)
در تنظيمات پيشرفته فيلد فوق و در بخش اكشن اسكريپت گزينه " سفارشي " را انتخاب كنيد و عملكردها را بر روي گزينه " تغيير " قرار بديد و كد زير را در كادر پايين وارد كنيد:
کد:
function ff_freepayment_action(element,action) { ff_amountowing_action(element,action); }
مرحله سوم
--------------------------------------
حالا يك تكست باكس(Text Box) ايجاد ميكنيم تا وقتي كه كاربر از ليست باكس ما گزينه اي انتخاب كرد و يا مقداري به صورت دستي وارد كرد مجموع قيمت در آن نمايش داده شود:
يك تكست باكس (فيلد متني) ايجاد كنيد و در سربرگ "مشخصات" عنوان آن را " مجموع قيمت " و نام آن را " amountowing " بگذاريد و مقدار آن را هم "0" بگذاريد.سپس در سربرگ " پيشرفته " گزينه فقط خواندني را تيك بزنيد و سپس در بخش " اکشن اسکريپت " گزينه " سفارشي " را انتخاب كنيد
کد:
function ff_amountowing_action(element,action) { ff_getElementByName('amountowing').value = 0; ff_getElementByName('amountowing').value = Number(ff_getElementByName('amountowing').value) + Number(ff_getElementByName('bastelinux').value) + Number(ff_getElementByName('freepayment').value); }
روش ايجاد فيلد شرطي در فرم - پنهان و نمایان شدن فیلدها بر اساس شرط در بریزینگ فرم
فيلد شرطي ايجاد كنيم كه با يك عمل مخفي و با عمل ديگر فيلد ما نمايان شود.
روش كار:
مرحله يكم
------------------------------------------------------------------------------------
يك Radio Group يا همان "دكمه راديويي چندتايي" انتخاب ميكنيم
عنوان آن را "وضعيت اشتغال" ميگذاريم
نام آن را "jobswitch" ميگذاريم
و مقدار آن را به صورت زير قرار ميدهيم:
کد:
1;انتخاب كنيد;none 0;شاغل;on 0;بيكار;off
ذخيره ميكنيم
مرحله دوم
------------------------------------------------------------------------------------
يك TextBox يا همان "فيلد متني" انتخاب ميكنيم
عنوان آن را " شغل " ميگزاريم
نام آن را "job" ميگذاريم
در سربرگ پيشرفته گزينه "غيرفعال كردن " را انتخاب ميكنيم (تيك ميزنيم)
ذخيره ميكنيم
مرحله سوم
مرحله سوم مهمترين مرحله است كه بايد مشخص كنيد كه با انتخاب گزينه هاي موجود فيلد متني ما فعال يا غير فعال شود.
بر روي نام فرم خود كليك كنيد
در سربرگ پيشرفته گزينه اي وجود دارد به نام "قوانين مشاهده" كه داراي يك كادر بزرگ است
در داخل آن دستور زير را وارد كنيد:
کد:
turn on element job if jobswitch is on turn off element job if jobswitch is off turn off element job if jobswitch is none
پرسشي كه در آموزش قبلي ممكن است پي بيايد اين است كه اگر براي مثال چندين فيلد داشته باشيم كه بخواهيم همگي آنها شرطي باشند چكار كنيم؟!
مثال:
فرمي داريم كه دو Section يا بخش است.
Section اول شامل فيلدهايي است كه مربوط به وضعيت اشتغال است مانند نوع شغل،سابقه كاري،سابقه بيمه و...
Section دوم شامل فيلدهايي است كه مربوط به وضعيت تحصيل است مانند پايه تحصيلي،محل تحصيل،رشته تحصيلي و...
در آموزش قبلي مشاهده كرديد كه يك Radio Group يا "دكمه راديويي گروهي" ايجاد كرديم داراي سه گزينه بود:
کد:
1;انتخاب كنيد;none 0;شاغل;on 0;بيكار;off
با انتخاب گزينه "شاغل" تنها اتفاقي كه مي افتاد اين بود كه يك فيلد ظاهر ميشد كه كاربر امكان درج مثلا نام شغلش را داشت.
ولي اكنون ما ميخواهيد با انتخاب گزينه شاغل Section اول ما كه فيلدهاي زيادي را شامل است ظاهر شود و با انتخاب گزينه بيكار Section دوم كه آن هم داراي فيلدهاي زيادي است ظاهر شود.
براي اين منظور پس از ساختن Section هاي مورد نظر و فيلدهاي هر كدام به شكل زير عمل ميكنيد:
مرحله چهارم
يك Radio Group يا همان "دكمه راديويي چندتايي" انتخاب ميكنيم
عنوان آن را "وضعيت اشتغال" ميگذاريم
نام آن را "jobswitch" ميگذاريم
و مقدار آن را به صورت زير قرار ميدهيم:
کد:
1;انتخاب كنيد;none 0;شاغل;on 0;دانشجو;off
ذخيره كنيد
مرحله پنجم
Section اول را section1 نامگذاي كنيد و فيلدهاي دلخواه خود را داخل آن بسازيد(اطلاعات شغلي)
Section دوم را section2 نامگذاي كنيد و فيلدهاي دلخواه خود را داخل آن بسازيد(اطلاعات دانشجويي)
ذخيره كنيد
مرحله ششم
بر روي نام فرم خود كليك كنيد
در سربرگ پيشرفته گزينه اي وجود دارد به نام "قوانين مشاهده" كه داراي يك كادر بزرگ است
در داخل آن دستور زير را وارد كنيد:
کد:
turn on section section1 if jobswitch is on turn on section section2 if jobswitch is off turn off section section1 if jobswitch is off turn off section section2 if jobswitch is off turn off section section1 if jobswitch is none turn off section section2 if jobswitch is none
P30Yaran
06-23-2012, 11:31 AM
پست ها رو واسه این تفکیک میکنم که قاطی نشه!
دوست عزیز بهترین پیشنهادی که می تونم بهتون بکنم اینکه ابتدا برید آموزشهایی که در خود سایت اصلی هست رو مطالعه کنید و بر حسب نیاز ازشون استفاده کنید
مثلاً آموزش محاسبه قیمت در RSForm :
برای آموزش BreezingForms هم این سایت خوبه (سایت اصلیش)
انشاا... آموزش ها بکارتون بیاد
موفق باشید
Devil Jin
06-24-2012, 01:09 PM
باز هم ممنون از شما
لینک هایی که داده بودید مشاهده کردم
الآن یکسری مشکلات و سوالات هست:
1. Breezing Forms نسخه ی 1.7.5 که قابلیت کار با جوملا 2.5 رو داره هنوز ترجمه نشده.
ولی نسخه 1.7.3 توسط تیم جومینا ترجمه شده که با جوملا 2.5 مشکل داره.
2. RSForm قابلیت جمع مقادیر و مخفی کردن قسمتی از فرم رو داره ولی تا اونجایی که من فهمیدم فقط Text Box ها رو مخفی میکنه (اون طور که در دمو وجود داره)
یه لینک هم برای تست داره که میذاره خودت باهاش کار کنی
من نیاز به فرم ترجمه شده ای دارم که بشه تاریخ میلادی بهش اضافه کرد (نسخه ی ترجمه شده ی 1.7.3 جومینا با تاریخ شمسی کار میکنه)
راستی امکان تست این دو افزونه به صورت 30 روزه وجود نداره؟
از سایر اساتید تقاضا دارم وارد بحث بشند.
P30Yaran
06-24-2012, 02:12 PM
باز هم ممنون از شما
لینک هایی که داده بودید مشاهده کردم
الآن یکسری مشکلات و سوالات هست:
1. Breezing Forms نسخه ی 1.7.5 که قابلیت کار با جوملا 2.5 رو داره هنوز ترجمه نشده.
ولی نسخه 1.7.3 توسط تیم جومینا ترجمه شده که با جوملا 2.5 مشکل داره.
سلام
تا اونجا که من اطلاع دارم نه فارسی سازی نشده!
2. RSForm قابلیت جمع مقادیر و مخفی کردن قسمتی از فرم رو داره ولی تا اونجایی که من فهمیدم فقط Text Box ها رو مخفی میکنه (اون طور که در دمو وجود داره)
یه لینک هم برای تست داره که میذاره خودت باهاش کار کنی
دوست عزیز از بررزینگ فرم استفاده کنید آموزشش رو هم گذاشتم براتون
من نیاز به فرم ترجمه شده ای دارم که بشه تاریخ میلادی بهش اضافه کرد (نسخه ی ترجمه شده ی 1.7.3 جومینا با تاریخ شمسی کار میکنه)
می تونید از از نسخه 1.73 استفاده کنید
راستی امکان تست این دو افزونه به صورت 30 روزه وجود نداره؟
تا اونجا که من اطلاع دارم نه لایسنس 30 روزه نداره !
از سایر اساتید تقاضا دارم وارد بحث بشند.
این خوبه که از بچه دعوت به کمک می کنید:) و از اطلاعات بقیه هم میخواید استفاده کنید اما مگه پست های من به شما کمک نکرد؟:confused:
بازم موفق باشید !
Devil Jin
06-25-2012, 02:56 PM
سلام
می تونید از از نسخه 1.73 استفاده کنید
نکته ای که هست اینه که آیا نسخه مجانی هم قابلیت هایی که من لازم دارم رو داره؟
این خوبه که از بچه دعوت به کمک می کنید:) و از اطلاعات بقیه هم میخواید استفاده کنید اما مگه پست های من به شما کمک نکرد؟:confused:
جناب P30Yaran من هیچ وقت همچین جسارتی به شما نکردم و نمیکنم.
قطعا شما از اساتید من هستید و پست های شما بزرگترین کمک رو به من کرده.
دلیل این که از بقیه دعوت به اضهار نظر کردم اینه که از نظرات و گاها تجربیات مشابه آنها هم استفاده کنم همین.
با این حال اگر باعث ناراحتی شما شدم معذرت میخوام. :rose:
P30Yaran
06-25-2012, 08:10 PM
سلام
نکته ای که هست اینه که آیا نسخه مجانی هم قابلیت هایی که من لازم دارم رو داره؟
جناب P30Yaran من هیچ وقت همچین جسارتی به شما نکردم و نمیکنم.
قطعا شما از اساتید من هستید و پست های شما بزرگترین کمک رو به من کرده.
دلیل این که از بقیه دعوت به اضهار نظر کردم اینه که از نظرات و گاها تجربیات مشابه آنها هم استفاده کنم همین.
با این حال اگر باعث ناراحتی شما شدم معذرت میخوام. :rose:
سلام
آره نسخه 1.7.3 - رایگان همون کاری که شما میخواهید رو براتون انجام میده
درضمن من اصلا ناراحت نشدم ! اتفاقاً خیلی هم خوشحال شدم!
خودم چی نوشتم:
خودم هم گفتم که خیلی کار خوبی کردید که از بچه ها دعوت کردید و دوست دارید از اطلاعات بقیه هم استفاده کنید فقط خواستم نظرتون رو در مورد پست های خودم بدونم همین !:clap:
بازم اگه سوالی باشه و کمکی از دستم بر بیاد با کمال میل در خدمتم !
انشاله تونسته باشم تا حدی مشکلتون رو حل کرده باشم
موفق و پیروز باشید
Devil Jin
06-30-2012, 09:52 PM
سلام
دوست عزیز
اینها رو هم تو آرشیوم داشتم ! :D
.
.
.
.
حال فيلدهاي مورد نظر و روش كدنويسي را شرح ميدهم:
از روش ايجاد سريع (QuickMode) يك فرم جديد را ايجاد كنيد
عنوان فرم را " فرم يك " و نام فرم را " ff " بگذاريد
:: يك چك باكس ايجاد كنيد و در سربرگ "مشخصات" عنوان آن را " دوره آموزش يك " و نام آن را " d11 " بگذاريد و مقدار آن را " 10 "
کد:
function ff_d11_action(element,action) { ff_amountowing_action(element,action); }
باز هم سلام
من سعی کردم با روشی که شما توضیح دادید یه فرم بسازم ولی مشکل اینه که قسمتی که باید کد رو داخلش قرار بدم پیدا نمیکنم
یه عکس از قسمت " اکشن اسکریپت " پیوست میکنم.
من از نسخه 1.7.3 که از خود سایت سازنده دانلود کردم استفاده میکنم.
ممنون از شما.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Devil Jin
07-01-2012, 12:03 PM
سلام
من هر چی سعی کردم نتونستم قسمتی که بشه کد رو وارد کرد پیدا کنم
این آموزشی که شما لطف کردی گذاشتی مربوط به کدام نسخه هست؟
آیا ممکنه دلیلش این باشه که من از نسخه مجانی استفاده میکنم؟
ممنون
P30Yaran
07-01-2012, 12:48 PM
سلام
توی مدیریت مشخصه که ؟!
موفق باشید
Devil Jin
07-02-2012, 10:00 AM
سلام
عکسی که شما گذاشتید مربوط به RSForm هست.
آموزشی که از خودتون نقل قول کردم و عکسش رو هم گذاشتم مربوط به Breezing Forms هست.
ممنون.
P30Yaran
07-02-2012, 12:44 PM
سلام
من برای هر دو آموزش قرار دادم!
شما نگفته بودید با کدوم !
طبق عکسهای زیر عمل کنید ( اول باید براش اسکریپت بنویسید بعد بیاید توی تنظیمات پیشرفته و فراخوانیش کنید )!
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.