PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مراحل نصب قالب

parmiscomputer
06-22-2012, 03:09 AM
سلام دوستان
من مشکلی در نصب قالب برام پیش اومده لطفاً راهنمایی بفرمائید ، مراحل نصب قالب رو به شرح زیر انجام میدم :
فایل زیپ قالب رو از سایت دانلود کردم / بعد فایل رو تو هاردم اکسترکت کردم / تو هاستم در داخل پوشه tmp پوشه ای بنام قالب مذکور ایجاد کردم / بعد از میان فایلی که تو هاردم اکسترکت کرده بودم از داخل پوشه quickstart فایل زیپ قالب رو تو پوشه ای که در tmp ساخته بودم آپلود کرده و اکسترکت کردم / سپس از بخش مدیریت سایت و مدیریت افزونه از طریق "نصب از پوشه" قالب رو نصب کردم / با اینکه پیام "فایل با موفقیت نصب شد" نشون داده میشه ولی در بخش مدیریت قالب ، قالب نصب شده نشون داده نمیشه
لطفاً راهنمایی بفرمایید مشکل کار از کجاست ؟

safajuy
06-22-2012, 05:54 AM
سلام

نصب و حذف رو بزنيد و در كادر بروز آدرس قالبتون رو بديد و روي آپلود و نصب كليك كنيد

اين كار شما خطا توش زياد بود ولي با اين كار راحت مي تونيد قالبتون رو نصب كنيد

نكتهاي هم كه هست اينه كه نبايد كوئيك استارت رو آدرس بديد براي نصب!

آدرس خود قالب رو بديد

موفق باشيد

parmiscomputer
06-22-2012, 06:11 AM
باتشکر
منظورتون از بخش مدیریت جوملاست ؟
باتوجه به اینکه ماکسیموم سایز آپلود هاست من 2m هستش بخاطر همون نمیتونم فایلهایی که حجمشون زیاد هست رو از داخل بخش مدیریت جوملا نصب بکنم
لذا مجبوراً مراحل بالا رو طی کردم . لطفاً دقیقاً بفرمائید چیکار باید بکنم

shmata
06-22-2012, 06:23 AM
باتشکر
منظورتون از بخش مدیریت جوملاست ؟
باتوجه به اینکه ماکسیموم سایز آپلود هاست من 2m هستش بخاطر همون نمیتونم فایلهایی که حجمشون زیاد هست رو از داخل بخش مدیریت جوملا نصب بکنم
لذا مجبوراً مراحل بالا رو طی کردم . لطفاً دقیقاً بفرمائید چیکار باید بکنم

بعد از اینکه فایلها را در هاردتون اسکترکت کردید / یک پوشه با یک نام دلخواه در Localhost تون بسازید .
بعد محتوای بسته quick start رو به داخل اون انتقال بدید و در مرورگرتون

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

رو بزنید و مانند یک بسته نصبی جوملا اون رو نصب کنید .
foldername نام پوشه ی دلخواهی است که ایجاد کردید.

safajuy
06-22-2012, 06:23 AM
پس اين كار رو انجام بديد
قالبتون (نه كوئيك استارت) رو توي پوشه ي tmp اكستراكت كنيد. توجه داشته باشيد كه محتويات بايد در داخل يك پوشه اكستراكت بشن و فرضاً پوشه ي qaleb
به نصب و حذف بريد و از سهگزينه ي موجود گزينه ي وسطي رو انتخاب كنيد. در اين قسمت خودش آدرس رو براتون نوشته و در انتها تام پوشه ي tmp هم قيد شده. كافيه شما در انتهاي اين آدرس نام پوشه ي خودتون رو وارد كنيد. به اين صورت: /qaleb
گزينه ي نصب رو بزنيد تا قالبتون رو نصب كنه

موفق باشيد

parmiscomputer
06-22-2012, 06:29 AM
من که نمیخوام تو لوکال هاست نصبش بکنم
لطفاً طریقه نصبش رو برا هاست آنلاین توضیح بدید
ممنونم