توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه نصب قالب موجود در اين تاپيک
hadi6612
06-22-2012, 12:19 PM
سلام خسته نباشيد
از همه زحمتهاتون واقعا ممنون و متشکر
ميخواستم مراحل نصب اين قالب پايين رو بهم بگيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ميدونم چجوري قالب نصب ميشه ولي اين يکي رو متاسفانه ارور و يا قط ميشه وسط نصب!!!
اولش اومدم کل فايل زيپ رو نصب کنم که نشد، بعد اومدم پوشه اول توي فايل زيپ رو نصب کنم که نصب شد ولي وقتي سايت رو باز کردم ارور پلاگين jat3 رو داد، اومدم اون پلاگين رو که توي همون فال زيپ بود جداگونه نصب کنم اما وسطش قط ميشه و نميذاره نصب بشه....!!!!
ممنون ميشم نحوه نصب هر يک ازين پوشه هارو بهم بگيد
با تشکر
P30Yaran
06-22-2012, 12:34 PM
سلام
از طریق نصب افزونه ها نصب شد (بدون مشکل )
اینم روش نصب که خواستید :D( آدرس فایل دانلود شده رو بهش دادم نصب شد )
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
hadi6612
06-22-2012, 12:40 PM
واقعا ممنون بابت پاسخگوييتون
فقط يه سوال:
شما فرض کنيد من از آدرس اونو نصب نميکنم و اون فايل رو دانلود کردم و ازين طريق نصب ميکنم؛ حالا:
کل فايل زيپ شده رو بايد يه جا نصب کنم يا پوشه هاي درون اون رو يکي يکي زيپ کنم بعد نصب بشه؟
ضمنا اينم بگم که از طريق آدرس لينک هم اونو با موفقيت نصب کردم ولي وقتي سايت رو باز مي کنم اين ارور رو ميده:
Fatal error: Class 'Browser' not found in /home/u741671638/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/common.php on line 1049
06-22-2012, 01:46 PM
سلام
دوست عزیز برای نصب افزونه فقط کافیه همون فایلی که خودتون در پست اول گذاشتید رو از طریق نصب افزونه ها نصب کنید با نصب اون : هم قالب نصب میشه و هم ماژول و پلاگین های مربوطش و نیازی نیست که دستی بیاید تک تک فایلها رو نصب کنید !
در مورد خطا هم باید بگم من که نصب کردم خطایی ندیدم اگه ممکنه آدرس سایتتون رو بگید تا بهتر بتونیم کمکتون کنیم!
ولی اینجور که مشخصه(plugins/system/jat3/jat3/core/common.php on line 1049) مشکل از نصب پلاگینتون باید باشه ! یه بار کلا هم پلاگین و هم قالب رو حذف کنید و طبق روشی که گفتم نصب کنید ببینید بازم مشکل هست یا خیر
موفق باشید
hadi6612
06-22-2012, 02:05 PM
دوست من واقعا ممنونم که کمک کرديد، لطفتون رو هيچوقت فراموش نميکنم
مشکل رو پيدا کردم:
تقصير از اينترنت نفتي بود که سرعتش پايين بود و وسط راه قطع ميشد وگرنه با برنامه xampp همچي رو تست کردم خيلي راحت اجرا و استفاده شد، همچيشم الان کار مي کنه...
فقط يه سوال ديگه:
بعد از نصب قالب توي همون بخش مديريت يه بخش جداگونه مديريت واسه خودش باز کرده که انگليسي هست، اونو چجوري فارسي کنم؟ کدوم فايل يا پوشه هست که ترجمه کنم؟
بازم ممنون از لطفتون
P30Yaran
06-22-2012, 02:55 PM
سلام
این فایل رو ویرایش کنید
administrator\language\en-GB\en-GB.plg_system_jat3.ini
(این آدرس بعد از نصب قالب)
business9_installer_0.1_J25\t3plugin\en-GB.plg_system_jat3.ini
این آدرس قبل از نصب قالب هست که می تونید جوری فارسی سازی کنید که اگه شخص مورد نظر زبان رو فارسی کرد - مدیریت فارسی رو نمایش بده
اگه زبان مدیریت انگلیسی بود - تنظیمات مدیریت قالب رو به زبان انگلیسی !
موفق باشید
hadi6612
06-22-2012, 03:10 PM
خيلي ممنونم دوست عزيز
اينم بالاخره درست شد!!!
فقط يه مشکلي داره: فارسي رو طبيعتا با نبود utf-8 علامت سوال نشون ميده!!!
کجا بايد وارد کنم که فارسي رو درست نشون بده؟
و اينکه گفته بوديد طوري فارسي کنم که دو زبانه باشه يعني اينکه من دو فايل جداگگونه داشته باشم؟ اگه آره چجوري فارسي رو بهش لينک بدم که کنترل پنل مديريت اونو بشناسه؟
06-22-2012, 03:30 PM
سلام
دوست عزیز برای تبدیل به UTF-8 دو راه دارید یا از نرم افزار هایی مثل notepad++,dreamwaver و ... استفاده کنید که توی منوی خودش تبدیل unicode رو داره!
که روشش توی notepad++ به این شکله : از منوی encoding - utf-8 رو بزنید (همین)
یا از نرم افزار notepad خود ویندوز این کار رو انجام بدید ! روش کار به این شکله : یه فایل notepad رو باز می کنید از منوی file-save as رو بزنید قسمت type رو برابر uft-8 بزارید و فایل رو ذخیره کنید !
الان هرچی توش بنویسید ؟ نشون نمیده !
برای فارسی سازی دیگه باید برید کلاس:D ! تا اینجاش هم گفتم که دسته خالی نرفته باشید ! :g:
ولی راهنماییتون میکنم ! (باید دو تا فایل زبان داشته باشید - توی فایلهای دیگه دستور بدید که فایل زبان فارسی رو در زبان فارسی و انگلیسی رو در زبان انگلیسی بخش مدیریت کپی کنی !)
موفق باشید
hadi6612
06-22-2012, 03:39 PM
عالي بود ممنون
همين که يه زبانه باشه واسه من کافيه!!!!:d
چون برنامه نويسي در حد کلاس اول بلدم
بازم تشکر
hadi6612
06-22-2012, 05:48 PM
سلام
بازم مزاحم شدم ، ببخشيد...
من هر قالبي که نصب ميکنم با قالب پيشفرض خودش انگاري قاط ميزنه و مثلا منوهاش رو مثل اون پيشفرض و يا شبيه به اون نشون ميده و يا اصلا منو رو نشون نميده ....
اين نکته رو هم بگم که همه انتساب به منوها رو از قالب جديد براش زدم و مال پيشفرض رو ور داشتم ولي باز همونطوريه!!! و حتي توي ماژول و پلاگين ها هم سرک کشيدم ولي چيزي کم و کسر نداشت...
ميشه راهنمايي کنيد؟
ممنون ميشم
P30Yaran
06-23-2012, 02:46 AM
سلام
آدرس سایتتون ؟
نکته های مهم :
چک کنید موقعیت ماژولها با موقعیت ماژولهای سایتتون برابر باشن
چک کنید وضعیت انتشار ماژول مثلا در تمام صفحات باشه! ئ در حالت انتشار باشه!
برای قرارگیری یه ماژول در قالب باید موقعیت رو درست تنظیم کنید و سپس ماژول رو در حالت انتشار و در نهایت وضعیت انتشار رو در صفحات دلخواه تیک بدید!
چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید تا بتونم بهتر کمکتون کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.