PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یک اسلاید شو برای محصولات ویرچومارت

anarchist60
06-22-2012, 12:41 PM
درود
من برای نمایش محصولات فروشگاه ساز ویرچومارت 2.0.6 نیاز به ماژولی دارم که به صورت متحرک و نمایش اسلایدی در صفحه اول وب سایت بشه ازش استفاده کرد. چیزی پیدا نکردم، اگر ماژول یا پلاگینی سراغ دارید لطفا بگید...
ممنون

یک نمونه قدیمی: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

P30Yaran
06-22-2012, 01:50 PM
سلام
این لینک به کارتون میاد
extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/virtuemart-extensions/virtuemart-products-display

توضیحات :
اسم افزونه ای که در سایت بالا دادید Product Slideshow for Virtuemart (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هست که برای جوملا 1.5 هست !
در لینکی که من گذاشتم می تونید اسلایدرهای دیگه ای که برای جوملا 2.5 هست رو مشاهده و بر طبق نیازتون انتخاب کنید
موفق باشید

anarchist60
06-23-2012, 10:34 AM
جالبه که تمام محصولاتی که واسه جوملا 2.5 هست بدون استثنی تجاری هستند...

safajuy
06-23-2012, 05:15 PM
سلام

فقط اين دو اسكرولر هستن كه رايگانه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اون موردي هم كه ديديد ديگه منتشر نميشه (jv scroller)

موفق باشيد