PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در حذف index.php جوملا 2.5.4

salmaniy
06-23-2012, 10:09 AM
با سلام خدمت همه دوستان
قبل از همه چیز خدمتتون عرض کنم همه موضوعات با این عنوان رو خوندم و اجرا کردم ولی هیچکدوم کار نکرد

هاست و دامین من هر کدام از شرکت مختلفی گرفته شده
آدرس سایت بنده: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یک نسخه از template های دموی سایت yoo رو برای سایتم ریختم
بعد از اتمام مراحل نصب جوملا
ابتدا از فایل htaccess.txt یک پشتیبان گرفتم و بعد تغییر اسم به htaccess. کردم و گزینه mod_rewrite رو فعال کردم
بعد از اینکار صفحه اصلی را می آورد ولی بقیه رو هشدار 404 رو میداد و به این آدرس میرفت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (روی سایت هاست)
جای . (دات) رو آوردم اول htaccess و باز هم دیدم که هشدار 500 رو میداد.

میشه راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنم تا بتونم index.php رو از آدرسم حذف کنم

ضمناً هاست بنده از آپاچی Apache/2.2.17 پشتیبانی میکنه

ممنون از راهنماییتون میشم

jalal_iranian
06-23-2012, 11:30 AM
با سلام

فایل htaccess. رو باز کنید ببینید چیزی داخلش هست.

یا علی

salmaniy
06-23-2012, 07:30 PM
بله باز کردم و بعضی از مواردی رو هم که تو سایت ها زده بودن گفته بودن درست کنم کردم ولی بازم نشد و بازم فایل اصلی رو دوباره ریختم بجای فایل دستکاری شده

salmaniy
06-25-2012, 08:21 AM
ممنون مشکل حل شد ولی برای بقیه دوستان هم تو ضیح بدید بد نیست
اگر همه راه ها رو رفتید و هیچکدوم عمل نکرد مشکل فقط در یک # است
تو فایل htaccess هر کجا که نوشته بود rewrite base# باید تبدیل کنید به rewrite base بدون # تا درست بشه