توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف لوگو جوملا در زمان بارگذاری سایت
mohsenmoradi1367
06-24-2012, 04:16 AM
سلام به همه ی دوستان گلم، دوستان من جوملا 2.5 نصب کردم توی قسمت صفحه ی اصلی عنوان پیش فرض نوشته جوملا 2.5 مزین به نام امیر کبیر.،حالا من میخوام لوگو جوملا در کنار این متن را حذف کنم تا در زمان بارگذاری نمایش داده نشود لطفا راهنمایی فرمایی. تشکر میکنم
shmata
06-24-2012, 05:02 AM
منظورتون عکس امیر کبیره یا لوگوی جوملا فارسی ؟
mohsenmoradi1367
06-24-2012, 05:48 AM
منظورم لوگویی است که زمانی که سایت بالا می اید کنار جوملا 2.5 فارسی مزین به نام امیر کبیر گذاشته شده.مرسی
mohsenmoradi1367
06-24-2012, 05:49 AM
منظورتون عکس امیر کبیره یا لوگوی جوملا فارسی ؟
منظورم لوگویی است که زمانی که سایت بالا می اید کنار جوملا 2.5 فارسی مزین به نام امیر کبیر گذاشته شده.مرسی
shmata
06-24-2012, 07:38 AM
میتونید تصویر موجود در
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
را حذف کنید .
mohsenmoradi1367
06-24-2012, 08:50 AM
میتونید تصویر موجود در را حذف کنید .
منظورم اون لوگو نیست منظور من لوگویی است وقتی آدرس سایت را در مرورگر مینویسیم لوگو همراه با سایت نمایش داده نشود
مرسی
delfanatash
06-24-2012, 01:10 PM
درود
اگر منظورتون تغییراین جمله
جوملا 2.5 فارسی مزین به نام امیر کبیر
است:
در مدیریت جوملا
منوها
منو اصلی
صفحه اصلی یا خانه
انتخاب نمایش صفحه
عنوان صفحه مرورگر
را ویرایش نمایید
mirreza
06-24-2012, 02:55 PM
با سلام
یک لوگر با نام Favicon.ico ایجد کنید
و در مسیر زیر جایگزین کنید
public_html/templates/atomic
mirreza
06-24-2012, 03:01 PM
شما می تونید این رو از مسیرهای زیر تغییر بدید
templates\mysitetemplate\favicon.ico
administrator\templates\hathor\favicon.ico
administrator\templates\bluestork\favicon.ico
در ضمن افزونه این هم برای اینکار هست که می تونید با استفاده از اون اینکار رو انجام بدید !
افزونه Phoca Favicon (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) که می تونید از لینک زیر دانلودش کنید (فقط نیاز هست عکس رو بهش بدید همین)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
سامانه اینترنتی پیشبر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
P30Yaran
06-24-2012, 03:09 PM
شما می تونید این رو از مسیرهای زیر تغییر بدید
templates\mysitetemplate\favicon.ico
administrator\templates\hathor\favicon.ico
administrator\templates\bluestork\favicon.ico
در ضمن افزونه این هم برای اینکار هست که می تونید با استفاده از اون اینکار رو انجام بدید !
افزونه Phoca Favicon (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) که می تونید از لینک زیر دانلودش کنید (فقط نیاز هست عکس رو بهش بدید همین)
موفق باشید
سامانه اینترنتی پیشبر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سلام
با تشکر از شما دوست عزیز
بهتر بود لینک به تاپیک مورد نظر رو میدادید!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>سوال-در-مورد-آیکن-جوملا
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.