توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز هم مشكل ورود به صفحه مديريت
rahnama84
06-24-2012, 06:11 AM
با سلام خدمت دوستان عزيز
جوملا 2.5 روي هاست نصب كرده بودم و كار ميكرد
چند روز پيش در بخش مديريت مشغول حذف مطالب اضافي بودم (نسخه فارسي امير كبير همين سايت) و احتمالا پلاگين هايي را حذف و يا غير فعال كرده ام
حال مشكلي كه وجود دارد اين است كه با وجود اينكه نام كاربري و رمز عبور را براي ورود به بخش مديريت مي زنم وارد نمي شود و اگر نام يا رمز عبور را اشتباه بزنم پيغام خطا بودن نام يا رمز عبور را مي دهد.
از آنجا كه حدود يك ماه براي پر كردن مطالب سايت وقت گذاشتم نمي توانم مجددا جوملا را نصب كنم و مي ترسم مطالب حذف شود و از طرفي گذشت زمان امكان استفاده از بك آپ سايت وجود ندارد
از دوستاني كه مي توانند كمكي كنند ممنون مي شوم
آدرس سايت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(اگر دوستان و يا مديران سايت بتوانند راهنمايي كنند پيغام بدهند تا اطلاعات مديريت جوملا و سي پنل را در اختيارشان قرار دهم)
با سپاس فراوان
jalal_iranian
06-24-2012, 06:20 AM
با سلام
از طریق دیتابیس پلاگین هایی که غیر فعال نمودید رو فعال کنید. به خصوص پلاگینهای سیستمی.
یا علی
rahnama84
06-24-2012, 06:32 AM
با سلام
از طریق دیتابیس پلاگین هایی که غیر فعال نمودید رو فعال کنید. به خصوص پلاگینهای سیستمی.
یا علی
با تشكر از شما
متاسفانه نمي دانم كدام پلاگين ها را غير فعال كرده ام
اگر راهنمايي بفرمائيد ممنون مي شودم
sajadslm
06-24-2012, 06:59 AM
با عرض سلام بنده هم همین مشکل رو دارم و زمانی که یوزر و پسورد رو میزنم بدون ارور بر میگرده به همون صفحه ورود و اصلا وارد صفحه مدیریت نمیشه
البته هیچ پیام خطایی نمیده
jalal_iranian
06-24-2012, 07:12 AM
اول پلاگین "تشخیص هویت - جوملا" رو بررسی کنید. اگه درست نشد برید سراغ پلاگینهای سیستمی (تعدادشون زیاد نیست. میتونید از یه جوملا دیگه کمک بگیرید ببینید کدوماشون فعالن)
مشکل من هم دقیقا همین بود و هیچ پیغامی نمیداد و وارد هم نمیشد که مربوط به پلاگینهای سیستمی بود. منتها یادم نیست کدوم یکی بود.
rahnama84
06-24-2012, 07:25 AM
اول پلاگین "تشخیص هویت - جوملا" رو بررسی کنید. اگه درست نشد برید سراغ پلاگینهای سیستمی (تعدادشون زیاد نیست. میتونید از یه جوملا دیگه کمک بگیرید ببینید کدوماشون فعالن)
مشکل من هم دقیقا همین بود و هیچ پیغامی نمیداد و وارد هم نمیشد که مربوط به پلاگینهای سیستمی بود. منتها یادم نیست کدوم یکی بود.
ممنون از شما
اما اين پلاگين هاي سيستمي رو با چه عبارتي جستجو كنم مثلا: plugins , systems , users ,... ؟
دوم اينكه يك جوملا ديگر ندارم كه با آن مقايسه كنم.
سوم اينكه اگر پيدا كردم از كجا بفهمم كدام فعال است و كدام غير فعال؟ چه فيلدي را برابر چه مقداري تنظيم كنم؟
rahnama84
06-24-2012, 08:09 AM
با سلام مجدد
پس از بررسي مجدد جداول بانك و جستجوي عبارت Authentication ، جدول extensions (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بررسي كرده و مقدار فيلد enable برابر 1 بود و تغييري در آن ندادم
در بررسي مجدد در جدول menu فيلدي تحت عنوان published ديدم كه مقدار آن 2- بود و به 1 تغيير دادم ولي باز هم مشكلم برطرف نشد و مجدد 2- را به ان اختصاص دادم
لطفا راهنمايي بفرماييد
jalal_iranian
06-24-2012, 08:34 AM
اطلاعاتتون رو برام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم.
rahnama84
06-24-2012, 09:03 AM
اطلاعاتتون رو برام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم.
با درود فراوان اطلاعات در پيام خصوصي ارسال شد
jalal_iranian
06-24-2012, 09:08 AM
برای راهنمایی دیگر دوستان:
مشکل از پلاگین plg_user_joomla بود. با فعالسازی این پلاگین مشکل حل شد.
rahnama84
06-24-2012, 09:09 AM
خيلي خيلي مـــــــــــــــــنــــــ ــــــــــــــــــــــون
آقاي ايرانيان از شما بسيار سپاس گذارم
بيش از يك هفته بود با اين مشكل دست به گريبان بودم و حالا كه درست شده خيلي خوشحالم
اگر لطف بفرماييد ايراد از كجا بود براي دفعات بعدي بيشتر دقت مي كنم
بازهم سپاسگذارم
reza_809
06-25-2012, 11:58 AM
سلام آق جلال من هم همین مشکل رو دارم یک ماهی هست که درگیرم باهاش ولی نتونستم هلش کنمبراتون اگه اجاره بدید تو پیقام خصوصی مشخصات سایتم میفرستم بی زحمت یه نگاه بمدازیدخدا عمرتون بدهپدر پناه حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.