PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی میتونه این دو تا ماژول رو برای 2/5 بهینه کنه؟

ad110
06-25-2012, 04:41 AM
سلام این مژول مربوط هست به
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

این دو ماژول برای 1/5 هست
میخواستم یکی از دوستان اینو بهنش کنه برای 2/5 و فیس بوک و تویتر رو هم بهش اظافه کنه
والله من هرچی گشتم چنین ماژولی ک هم فیس بوک هم بالاترین هم دنباله و هم توتیتر با هم باشن پیدا نکردم
یکی بزرگواری کنه انیو جور در بیاره عالی میشد
اینم ماژول ها
دانلود 1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود 2 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mahdi.manian
06-25-2012, 06:24 AM
سلام.

دوست عزیز اسم این ماژول چی هست؟ شما در سایت جوملای جهانی پیدایش کنید و ببینید که برای جوملا 2.5 سازگار هست یا نه. اگر نباشه باید کد نویسی شود.

موفق باشید.

ad110
06-25-2012, 07:35 AM
سلام.

دوست عزیز اسم این ماژول چی هست؟ شما در سایت جوملای جهانی پیدایش کنید و ببینید که برای جوملا 2.5 سازگار هست یا نه. اگر نباشه باید کد نویسی شود.

موفق باشید.
سلام
دوست عزیز
این افزونه اشتراک گزاری مطلب هست اما دنباله کلوب و بالاترین رو درش هست
من سایت جهانی رو زیر و رو کردم حتی در همینجا درخواستدادم
اما یافت نشد
من الان افزونه اشتراک گزاری میخوام ک
فیس بوک فرند فید بالاترین دنباله کلوب و تویتر داشته باشه برای ورژن 2.5
اما هرچی میگردم نیست