PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با phoca gallery

ican26
06-27-2012, 04:34 AM
سلام
من کامپوننت phoca gallery و فایل زبان فارسیش رو از سایت( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کردم اما زیپ مربوط به زبانش نصب نمی شه و این error رو میده (JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد)
ممنون میشم راهنمایی کنید.

H@m3d
06-27-2012, 04:40 AM
سلام
من کامپوننت phoca gallery و فایل زبان فارسیش رو از سایت( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کردم اما زیپ مربوط به زبانش نصب نمی شه و این error رو میده (JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.
فایل های زبان فاقد بسته نصبی رو باید در language/fa-IR (سایت) یا administrator/language/fa-IR (مدیریت) کپی کنید

ican26
06-27-2012, 12:24 PM
مرسی از کمکتون.. مشکل زبانش حل شد اما یه مشکل دیگه اینه که من توی phoca مجموعه ساختم و تصویر هم آپلود کردم و توی سایتم هم نمایش میده اما تو قسمت مدیریت نه مجموعه ها رو نشون میده نه تصاویرو:confused:
مشکل چیه؟؟؟

safajuy
06-27-2012, 03:33 PM
مرسی از کمکتون.. مشکل زبانش حل شد اما یه مشکل دیگه اینه که من توی phoca مجموعه ساختم و تصویر هم آپلود کردم و توی سایتم هم نمایش میده اما تو قسمت مدیریت نه مجموعه ها رو نشون میده نه تصاویرو:confused:
مشکل چیه؟؟؟

سلام

لطفاً در هر تاپيك يك مورد رو بررسي كنيد و براي مشكلات ديگه تاپيك جديدي ايجاد كنيد تا با جستجو كاربران ديگه بتونن پيدا كنن

موفق باشيد