PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژولی برای رفرش کردن خودکار سایت

ad110
06-27-2012, 07:00 PM
سلام
امرو دو تا سایت به چشم خورد ک وقتی واردشون میشی به صورت خودکار بعد مثلا 30 ثانیه رفرش میکنه خودکار خواستم بدونم از چه افزونه ای دارن استفاده میکنند اینا
اینم ادرس سایتها
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

P30Yaran
06-27-2012, 07:16 PM
سلام
برای جوملا 1.5 هست (رایگان) ! اما فکر کنم برای جوملا 2.5 تجاری باشه!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

ad110
06-27-2012, 07:43 PM
سلام
برای جوملا 1.5 هست (رایگان) ! اما فکر کنم برای جوملا 2.5 تجاری باشه!
موفق باشید
خوب من برای 2.5 میخوام
خواهشا یک کاری بکنید کار ما راه بیوفته

P30Yaran
06-27-2012, 08:10 PM
سلام
من ماژول دیگه ای نمیشناسم (البته auto refresh هم هست که بازم برای جوملا 1.5 هست)!
می تونید ماژول رو خریداری کنید !
جهت خرید هم اگه به کمک نیاز داشتید می تونید به سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مراجعه کنید تا برای شما کار پرداخت رو انجام بدن
موفق باشید

jalal_iranian
06-30-2012, 12:54 PM
با سلام

عبارت

<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"refresh" content="300" />

را در قسمت head فایل index قالب قرار دهید. به جای عدد 300 هر مقدار دلخواه را میتوانید قرار دهید. این مقدار بر حسب ثانیه است.

یا علی