PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ناپدید شدن آیکونها از بخش مدیریت جوملا

warrior
06-28-2012, 08:51 AM
سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید

من تا 5 ساعت پیش وارد بخش مدیریت جوملا میشدم و هیچ مشکلی نبود، اما حالا که وارد میشوم تمام دسترسیها حذف شده و فقط دو لینک (نمایش سایت و خروج) نمایش داده می شود.

ضمنا ممکنه ربطی به فعال شدن seo داشته باشه چون من دیروز فعالش کردم و همچنین index.php را حذف کردم اما سایت بدون هیچ مشکلی باز می شود: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

warrior
06-28-2012, 01:30 PM
لطفا دوستان ما را هم تحویل بگیرند.

آی کمک :angry:

mohammad973
06-29-2012, 04:07 PM
من هم در یکی از سایت هام همین مشکل رو پیدا کردم . دوستان گفتند که باید جوملا رو بار دیگه دانلود و توی هاستم Extract کنم . پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو انجام بدید و نتیجش رو بگید . البته من خودم هنوز فرصت نکردم .

warrior
06-30-2012, 07:09 AM
دوستان مشکل پس از کلی جست و جو رفع شد.
اشکال در تعین سطوح دسترسی بود.
با ورود به هاست به phpMyAdmin رفته و به جدول jos_viewlevels بروید و مقدار rules دسترسی ویژه را به [6,3,8] تغییر دهید و وارد بخش مدیریت جوملای خود شوید.چون دسترسی ویژه برای خود من به [3,4,6] تغییر کرده بود و هیچ کدام از ابزار بخش مدیریت را نشان نمیداد.

با تشکر از دوستانی که کمک کردند.