توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین کامپوننت برای تهیه نقشه سایت جوملایی کدومه؟
farhad61
06-28-2012, 03:53 PM
سلام دوستان
من یک فروشگاه اینترنتی با موضوع فروش کاشی و سرامیک دارم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میخام بدونم بهترین برنامه برای درست کردن نقشه سایت برای ایندکس شدن بهتر در گوگل چیه؟
بین xmap و joomap و البته سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> کدوم با جوملا هماهنگی بیشتری داره؟
البته توی یه کامنت دیدم که نوشته بود نقشه هایی که xml-sitemaps درست میکنه با جوملا چندان هماهنگ نیست
یه نکته مهم واسم آپدیت شدن نقشه های سایت بعد از افزودن مطالب جدید هست . آیا در این افزونه ها به صورت اتوماتیک نقشه آپدیت میشه یا باید دستی این کار رو کرد؟
لطفا آخرین ورژن رو بهم لینک بدین
سپاسگذارم
poonoodi
06-28-2012, 05:38 PM
سلام
به نظرم همون xmap از بقیه معروفتره
البته نسخه جوملای 2.5 این کامپوننت خیلی پیشرفت کرده و نیازهاییکه داشتین رو براورده میکنه
به نظرم نسخه ای که برای جوملا 1.5 منتشر و استفاده میشه ابتدایی تر باشه (بر اساس تجربه خودم)
تو نسخه ای که در جوملا 2.5 منتشر شده این امکانات هست:
1- تولید نقشه به انتخاب شما از دایرکتوری های خاص و منوهای انتخابی
2- انتخاب درجه اهمیت و زمان بروزرسانی لینک های مجود در دایرکتوری منتخب شما توسط کامپوننت
اون سایتی هم که نقشه میسازه و اپلود میشه تو هاست هم خوبه ولیمشکلات و نواقصی داره :
1- محدودیت ایجاد نقشه تا سقف 500 لینک (یعنی ممکنه همه مطالب شما پوشش داده نشه)
2- ایجاد لینک هایی که شما دوست ندارین تو نقشه بیاد و یا لینک های زاید که بیشتر موتور جستجو را گیج میکنه
مثلا ممکنه پروفایل شخصی کاربران هم بیاد تو نقشه و غیره و بجاش لینک مطالب اصلی سایت تولید نشه
موفق باشید
farhad61
06-28-2012, 06:30 PM
از توضیحاتت ممنونم دوست عزیزم
سایت من جوملا 1.5 هست و افزونه ایی که توی خود سایت بود رو دانلود و نصب کردم
این اوور رو میده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چیکارش باید بکنم؟
safajuy
06-29-2012, 06:31 AM
سلام
علت اين خطا بهاين خاطر هستش كه شما قبلاً يكبار اين كامپوننت رو نصب كرده بوديد:
راه حل:
كامپوننت رو حذف كنيد و به phpmyadmin بريد و جداول مربوط به xmap رو حذف كنيد
موفق باشيد
farhad61
06-30-2012, 03:35 AM
دوستان ببخشید چون من تازه کار هستم اگه یه لطفی بکنید و بگید چطور باید نقشه های xmap رو توی پی اچ پی پیدا و پاک کنم ممنون میشم
من اینو فقط تونستم پیدا کنم از xmap همین رو باید پاک کنم ؟ چطوری باید پاکش کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
poonoodi
06-30-2012, 04:06 PM
منظور اقای صفاجو همین جدول بوده (البته اگر همین یک جدول موجود است)
farhad61
07-02-2012, 04:27 AM
دوستان شرمنده چطور پاک میشه؟
من روی اون آیکن سطل زباله کلیک کردم پاک نشد
ببخشید سوال خیلی مبتدیانه هست
shmata
07-02-2012, 05:22 AM
دوستان شرمنده چطور پاک میشه؟
من روی اون آیکن سطل زباله کلیک کردم پاک نشد
ببخشید سوال خیلی مبتدیانه هست
از phpmyadmin جداولی رو که تصمیم دارید پاک کنید تیک کنارشونو بزنید و از قسمت پائین گزینه drop و سپس go رو انتخاب کنید .
farhad61
07-03-2012, 04:02 PM
نسخه فارسی که آخر جواب نداد و نسخه انگلیسی رو نصب کردم
حالا نقشه رو میسازه اما یه سری ارور میده
تصوير به درخواست نويسنده حذف شد
اینها مال چی هست یه وقت مشکل ساز نشه
H@m3d
07-03-2012, 05:07 PM
ظاهرا جداول ساخته نشده.
گذاشتن این ارورها در معرض عموم بعضی از مشخصات سایت شما رو نشون میده. مثل پسوند و نام دیتابیس.
کلا بهتره اطلاعات اضافی به همراه مشکل ارائه نشه.
farhad61
07-07-2012, 03:46 AM
عکس ها رو اصلاح کردم
اگه میشه نظر بدین مشکلی که وجود داره چیه؟
ببینید نقشه هم ساخته شده اما با این اروور
farhad61
07-12-2012, 02:46 PM
دوستان هنوز منتظر راهنمایی شما هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.