PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر هسته اصلی جوملا

mah_kamran
06-29-2012, 04:13 PM
سلام
من میتونم سایتم رو منتقل کنم رو یه جوملای خام دیگه؟
یعنی همه ی افزونه ها و قالب های سایت بیارم رو یه جوملای دیگه( نسخه نصبی ماژول ها و کامپوننت ها رو ندارم) قکر میکنم هسته ی جوملایی که من باهاش کار میکنم مشکل داره

kianesfahan
06-29-2012, 07:59 PM
با عرض سلام و ادب .

دوست عزیز هسته چه مشکلی دارد ؟ چه طور به این نتیجه رسیدید که هسته مشکل دارد ؟

جوملا 1.5.26 را روی هاست آپلود و از حالت فشرده خارج کنید . و فایل اینستال را حذف کنید .

اگر فایلی مشکل داشت جایگزین میشود .

حتما قبل از انجام موارد بالا از فایل ها و پایگاه داده خود بک اپ تهیه نماید .

موفق باشید .

mah_kamran
06-30-2012, 07:45 PM
درود و ممنون بابت جواب
من سایتم رو آپلود کردم ، با وجود این که روی لوکال و یه هاست دیگه هیچ مشکلی نداشتم ، روی این هاست در بخش مدیریت یه سری از گزینه ها رو نشون نمیده یا فعال نیست ،مثلا وقتی وارد بخش منوی اصلی میشم هیج چیزی نشون نمیده.اینم بگم که نسخه php هاست 5.3هست،نسخه پی اچ پی هاستی که سایت روی اون درست کار میکرد 5.1 و نسخه پی اچ پی سایت من 5.1

shmata
07-01-2012, 05:46 AM
یک بسته جوملا از سایت جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کنید و آنرا برروی نسخه فعلی جوملا override کنید و سپس به هاست انتقال بدید قبل از همه اینکارها بکاپ تهیه کنید . هنگام آپلود به هاست از اینکه کل بسته کاملا آپلود شده اطمینان حاصل کنید .

mah_kamran
07-01-2012, 10:36 AM
خیلی خیلی خیلی ممننون .
مشکل بر طرف شد.
واقعا ممنونم