PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد یک قطعه کد جهت دو زبانه کردن قالب جوملا 2.5

r.dehshahri
06-30-2012, 07:20 AM
سلام دوستان
در جوملا 1.5 کدی که استفاده میشد برای دو زبانه کردن قالب این کد بود :

<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>
<link href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/<?php echo $this->template ;?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<?php endif; ?>
این کد رو میشه برای دو زبانه کردن قالب 2.5 هم استفاده کرد.
مرجعی که کد های تغییر کرده در نسخه های مختف جوملا ثبت میکنه چیه ؟
آیا مرجعی داره برای این کار

shmata
06-30-2012, 09:35 AM
سلام دوستان
در جوملا 1.5 کدی که استفاده میشد برای دو زبانه کردن قالب این کد بود :

<link href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/<?php echo $this->template ;?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<?php endif; ?>
این کد رو میشه برای دو زبانه کردن قالب 2.5 هم استفاده کرد.
مرجعی که کد های تغییر کرده در نسخه های مختف جوملا ثبت میکنه چیه ؟
آیا مرجعی داره برای این کار

خیر جهت انجام اینکار نیازی به تغییرات در کد نیست
مقاله فعال کردن چند زبان در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%84_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%DA%86%D9%86%D8%AF _%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%8 8%D9%85%D9%84%D8%A7_1.7_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D B%8C) مرجع مناسبی برای آموزش ایجاد سایتهای چند زبانه است .

r.dehshahri
06-30-2012, 10:26 AM
فکر میکنم خواسته من رو درست متوجه نشدید مطمئن هستید که نیازی به تغییر در کد های CSS نیست

مثلاً اگه توی زبان فارسی Float یک li راست بود جوملا از کجا تشخیص میده که در زبان انگلیسی اون Float رو به چپ تغییر بده

مگر نباید یک فایل CSS که خواص rtl المان های صفحه رو داره برای زبان فارسی در قالب تعریف شود ؟

منم منظورم اینه که اگه زبان فارسی انتخاب شده باشه با چه کدی جوملاً فایل rtl شده css رو فراخوانی میکنه

P30Yaran
06-30-2012, 10:44 AM
سلام
دوست عزیز
طبق آموزش دوزبانه کردن سایت در جوملا 2.5 موجود در دانشنامه جوملا فارسی عمل کنید !
فقط می مونه به قول شما تغییر وضعیت RTL,LTR بودن سایت ؟ درسته؟
خوب برای اینکار باید قالبتون قابلیت RTL رو داشته باشه اگه داشت کارهای زیر رو انجام بدید ؟!
در مدیریت قالب از قالبتون یه کپی بگیرید و زبانش رو برابر فارسی مشخص کنید و استایلش هم rtl !(اگه اشتباه نکنم!)!

درضمن به این نکات هم خیلی توجه کن :
نکته اول : باید آیتم های منوی انگلیسی رو در main menu و آیتم های منوی فارسی رو در منوی اصلی درست کنید
نکته دوم : اینکه منوی شما در قالب مشخص میشه. پس منوی فارسی رو در مدیریت قالب تنظیم کن و برای نمایش main menu یک کپی از قالب بگیر و زبانشو انگلیسی قرار بده که در اون نمایش main menu تنظیم بشه.
موفق باشید

r.dehshahri
07-01-2012, 10:53 AM
دوستان من هیچ مشکلی با دو زبانه کردن سایت ندارم من قالب رو طراحی کردم و HTML هم کردم حالا دارم تبدیل میکنم به جوملا 2.5 و میخوام به به قالب قابلیت دوزبانه بودن رو بدم که توی جوملا 1.5 با اون کدی که دادم میشد یه دستور شرطی بود که اگه جوملا زبان فارسی بود فایل template_rtl.css رو میخوند اگه انگلیسی بود فایل template_ltr.css رو میخوند
حالا من میخوام بدونم کدش توی جوملا 2.5 چی هست

r.dehshahri
07-03-2012, 04:02 PM
واقعاً کسی نمیتونه جواب بده ؟

hesam_bdl
08-08-2012, 06:19 PM
سلام. تعجب میکنم دوستان متوجه منظور شما نمیشن!!! منم همین مشکل رو دارم ولی مبتدی تر هستم. چطور میشه زبان دوم یا سوم به قالب اضافه کرد؟ و چطور میشه قالب رو دو طرفه کرد؟ برای زبان های راست به چپ و چپ به راست!

hesam_bdl
08-08-2012, 06:21 PM
مشکل دو زبانه کردن سایت ندارم!

P30Yaran
08-08-2012, 06:56 PM
سلام
در فایل index قالب این تکه کد رو قرار بدید

<link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<?php else: ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template.css" type="text/css" />
<?php endif; ?>

*** همه این کدهای فوق رو در فایلی که گفتم قرار بدید (فقط برای درک بهتر تکه کدها ، جداگانه قرار دادم)
موفق باشید

hesam_bdl
08-09-2012, 07:09 PM
خیلی ممنون منم نیاز داشتم این کد رو. ولی هنوز تست نکردم.