توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چگونگی فعال کردن پرداخت در ویرچومارت
mohammadkiani
06-30-2012, 07:44 AM
سلام دوستان
تو فروشگاهم اتصال بانک ملت به ویرچومارت رو نصب کردم.اما الان وقتی یک جنس رو خریداری می کنی و روش پرداخت رو انتخاب می کنی به مرحله پرداخت نمیره و تایید سفارش میشه.
فکر کنم تو حالت دموی فروشگاه هست.
برای رفع مشکل چه باید بکنم؟
با سلام
ایا شما شناسه های پرداخت بانک ملت را در ماژول ست کرده اید؟
موفق باشید
mohammadkiani
06-30-2012, 08:09 AM
ممنون نوید عزیز
شناسه ها رو ست نکردم؛ خب مگه نباید به درگاه بانک ملت بره بعد خطا بده؟؟؟
وقتی روش پرداخت رو بانک ملت انتخاب می کنی و next رو می زنی، تایید سفارش میده و به درگاه برای پرداخت نمیره که حتی یه خطاهم از درگاه بگیرم.
اینم بگم: قبلا که تو ویرچومارت می چرخیدم یه قسمتی رو دیدم که مفهومش این بود: برای فعال کردن پرداخت ها گزینه ی خیر رو انتخاب کنید.حالا دقیقا یادم نیست و حتی پیدا هم نمی کنم.
mohammadkiani
06-30-2012, 08:57 AM
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟؟؟
نوید عزیز ...
shmata
06-30-2012, 09:07 AM
ممنون نوید عزیز
شناسه ها رو ست نکردم؛ خب مگه نباید به درگاه بانک ملت بره بعد خطا بده؟؟؟
وقتی روش پرداخت رو بانک ملت انتخاب می کنی و next رو می زنی، تایید سفارش میده و به درگاه برای پرداخت نمیره که حتی یه خطاهم از درگاه بگیرم.
اینم بگم: قبلا که تو ویرچومارت می چرخیدم یه قسمتی رو دیدم که مفهومش این بود: برای فعال کردن پرداخت ها گزینه ی خیر رو انتخاب کنید.حالا دقیقا یادم نیست و حتی پیدا هم نمی کنم.
شما حتما باید یک شناسه معتبر که داشته باشید و آنرا در ماژول پرداخت تون ست کنید تا به درگاه وصل شوید
این پیش نیازه ورود به صفحه پرداخته بعد از این مرحله authentication دیگر تازه انجام میشود .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.