PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : read more

nadima
06-30-2012, 10:01 AM
سلام
در صفحه اصلی این سایت من می خوام مطلب بگذارم. قسمت تفسیر را ببینید برای امتحان کردن این جمله را گذاشتم. قسمت read more اون رو نمی دونم چطوری را بندازم؟! وقتی می زنم error میده!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در ضمن من وقتی administrator color chooser را می زنم با تفسیر هر دو یک صفحه را نشان می دهند در صورتی که من تفسیر را خواستم به جای administrator بیاد!
لطفا راهنمایی کنید.
در واقع کجا می تونم برم تا توی read more مطلب بگذارم!

P30Yaran
06-30-2012, 10:18 AM
سلام
دوست عزیز
به این لینک مراجعه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

nadima
06-30-2012, 10:25 AM
مرسی حالا یک مشکل دیگه پیدا کردم. تو صفحه اصلی دوتا مطلب در مورد administrator color chooser ایجاد شده ضمن اینکه عکس آخری هم مطلب نداره! در صورتی که برای همشون جداگانه مطلب بود.
مشخص هست که 4 تا عکس هست. اما دوتا مطلب یکسان شده و عکس آخری که آسمان هست با ابر مطلب نداره!

P30Yaran
06-30-2012, 10:41 AM
سلام
دوست عزیز مشکلتون رو متوجه نشدم!
میشه با عکس (یه اسکرین شات از مشکلتون بگیرید) بیان کنید!
اگه منظورتون اسلاید آخری هست که با موضوع تفسیر سوره نساء هست ؟! (میگید مطلب داشته ؟)! یه بار دیگه تنظیمات اسلایدر رو چک کنید و مطلب رو دوباره بسازید
موفق باشید

nadima
06-30-2012, 10:53 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل اینجاست که نمی دونم کجا باید مطلب را ویرایش کنم و بگذارم. مثلا الان تو مطلب گذاشتم اما نشون نمی ده

P30Yaran
06-30-2012, 10:56 AM
دوست عزیز هر ماژولی یه تنظیماتی داره!
من دقیق نمی دونم تنظیمات ماژول شما چی هست !
اکثر ماژولهای اسلایدشو لینک میخوره به مطالب یا تو تنظیماتش یه کادر هست که برای هر تب عکس یا مطلب میزارید !
برای راهنمایی بیشتر از تنظیمات ماژول اسلایدشوتون هم یه عکس بزارید !
موفق باشید

nadima
06-30-2012, 11:13 AM
باشه چشم. فقط بگید ماژول این قسمت چی می شه با توجه به این عکس

P30Yaran
06-30-2012, 12:23 PM
سلام
اگه اشتباه نکنم شما از Rockgallery استفاده می کنید و این یکی از زیر مجموعه های rockgallery هست ! تنظیمات این افزونه رو چک کنید ببینید به نتیجه ای می رسید !
بشتر از این نمی تونم کمکتون کنم !
برای راهنمایی بیشتر اطلاعات مدیریتی رو به مدیر سایت بفرستید تا براتون چک کنند !
موفق باشید