توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چجوری میتونم جوملامو حذف کنمو وردپرس برای هاستم نصب کنم ؟؟؟؟؟؟
4fire4
06-30-2012, 02:20 PM
سلام دوستان . از تمامی دوستانی که در این زمینه تجربه دارن میخوام بهم کمک کنن که جوملای خودمو حذف کنم و برای خودم وردپرس نصب کنم .اصلا و ابدا بلد نیستم که با جوملا درست کار کنم . همه ی کتاب ها رو خوندم اما بدرد نمیخورد با وردپرس کار کردم واقعا باحال و مفید بود . حالا دوست دارم رو هاستم وردپرس رو نصب کنم . اگه میشه دونه دونه از مراحل از مبتدی تا اخرش رو بهم توضیح بدید تا بتونم برای خودم وردپرس رو نصب کنم . ممنون میشم کمکم کنید . اگه میشه خیلی ساده توضیح دهید ممنون میشم
H@m3d
06-30-2012, 02:24 PM
سلام
این مورد رو باید در انجمن و سایت های آموزش وردپرس بگردید.
به هر حال می تونید تمام فایل های جوملا رو از هاست پاک کنید و وردپرس رو نصب کنید
4fire4
06-30-2012, 02:29 PM
دوست عزیز چیجوری همه فایل های جوملا رو حذف کنم . در ضمن اگه بلدید بگید خب . من انجمن وردپرس رو هم نمیدونم کجاست.
mahdi_asadi
06-30-2012, 02:31 PM
از طریق فایل منیجر سی پنل فایلهای جوملا را پاک کن
4fire4
06-30-2012, 02:38 PM
دوست عزیز من رفتم به سی پنلم بعد به فایرمنیجر رفتم . خب اینجا کهاینا رو نوشته و تو هر کدوم هم کلی پوشه هستش کدومو حذف کنم ::::
(/home/pm20)
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
.cpaddons
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
.cpanel
.htpasswds
.trash
access-logs
etc
mail
public_ftp
public_html
tmp
4fire4
06-30-2012, 02:58 PM
چی شود پس کسی نیست
jalal_iranian
06-30-2012, 03:49 PM
با سلام
دوست گرامی به قوانین احترام بذارید و از ارسال اسپم خودداری کنید.
ما در زمینه وردپرس نمیتونیم کمکتون کنیم ولی برای حذف جوملا به پوشه public_html بروید و فایلهای جوملا رو پاک کنید.
یا علی
poonoodi
06-30-2012, 04:16 PM
سلام دوست عزیز
همانطور که جلال عزیز گفتن شما فایل های شاخه public رو پاک کرده و به ادرس ذیل بروید:
wp-persian.com/download
تو ادرس فوق همه چیز برای شما مهیاست
ولی اینو فراموش نکنید که موفقیت و شیرینی در تحمل سختی هاست
اینترنت که مهم نیست ولی سعی کنید تو زندگی واقعی زود از کوره در نرید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.