توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب سايت برق و الكترونيك
eleir
03-05-2006, 04:40 AM
وب سايت برق و الكترونيك
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
:o :oهمه چيز درمورد برق و الكترونيك :o :o
اين سايت اول با فيوژن ساخته شده بود ولي خوب بعد از ديدن امكانات بسيار جالب مامبو سيتم قبلي را به اين سيتم تغيير دادم و الانم راضي هستم :) :)
eleir
09-29-2008, 12:10 PM
سایتو ارتقا دادم
علیرضا
09-29-2008, 01:02 PM
سلام
سايت خوبي است.
موفق باشيد.
يا علــــــــــي
memfis
09-29-2008, 01:05 PM
به شما تبریک میگم وبسایت خوبی دارید ;)
مقالات خوب
طرح متناسب با موضوع
به کار گیری به جای امکانات مامبو
در کل من که استفاده کردم. 8)
DesignX
09-29-2008, 09:29 PM
سلام بر تو ای بابای برقی
قالبش که خیلی برام آشناست ، اشتباه نکنم (rhuk_solarflare) باید باشه.
اگه قالبش رو درست کنید بهتر میشه(منوی اصلی سمت راست و...)
در ضمن اگه تبلیغات (پایین سایت) رو یکمی بالاتر(زیر شروع، قبل و ....) بزارید.
و در ضمن تر از اون اگر که قالبش (rhuk_solarflare) باشه، من قبلاً فارسیش کردم.
در کل سایت خیلی خوبیه ، انشاء الله که موفق باشید.
در پناه حق
یا علی
سايت خوبي داري
اگر در ريزه كاري ها دقت بيشتري كني و بيشتر روش كار انجام بدي
خيلي قشنگتر مي شه!!!
پر توان باشيد
دوست عزیز یکم سایتت خلوت نشون میده ... شاید واسه انتخاب قالبت باشه
piroozman
12-09-2008, 05:24 PM
راستش من خیلی دنبال یه سایت الکترونیکی می گردم که در مورد مدارات چاپی و ساختن کیت های پیشرفته با قیمت های مناسب مطلب و مقالات داشته باشه ولی همه هی در مورد سیم پیچی و کولر و اینها مطلب دارن کسی هنوز تخصصی کار نکرده امیدوارم سایت شما تخصصی پیش بره
یاعلی
تبریک میگم. اگر نکات امنیتی رو هم رعایت کنید بهتر هست تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد. مثلا پسورد گذاشتن روی پوشه administrator و سایر نکات امنیتی و ...
راستش من خیلی دنبال یه سایت الکترونیکی می گردم که در مورد مدارات چاپی و ساختن کیت های پیشرفته با قیمت های مناسب مطلب و مقالات داشته باشه ولی همه هی در مورد سیم پیچی و کولر و اینها مطلب دارن کسی هنوز تخصصی کار نکرده ...
این سایت هم هست . این سایت دقیقا با هدف کار تخصصی در مورد الکترونیک تا سیس شده :
انجمن تخصصی الکترونیک ایران (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.