PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب سايت برق و الكترونيك

eleir
03-05-2006, 04:40 AM
وب سايت برق و الكترونيك
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
:o :oهمه چيز درمورد برق و الكترونيك :o :o

اين سايت اول با فيوژن ساخته شده بود ولي خوب بعد از ديدن امكانات بسيار جالب مامبو سيتم قبلي را به اين سيتم تغيير دادم و الانم راضي هستم :) :)

eleir
09-29-2008, 12:10 PM
سایتو ارتقا دادم

علیرضا
09-29-2008, 01:02 PM
سلام

سايت خوبي است.
موفق باشيد.

يا علــــــــــي

memfis
09-29-2008, 01:05 PM
به شما تبریک میگم وبسایت خوبی دارید ;)
مقالات خوب
طرح متناسب با موضوع
به کار گیری به جای امکانات مامبو
در کل من که استفاده کردم. 8)

DesignX
09-29-2008, 09:29 PM
سلام بر تو ای بابای برقی

قالبش که خیلی برام آشناست ، اشتباه نکنم (rhuk_solarflare) باید باشه.
اگه قالبش رو درست کنید بهتر میشه(منوی اصلی سمت راست و...)
در ضمن اگه تبلیغات (پایین سایت) رو یکمی بالاتر(زیر شروع، قبل و ....) بزارید.
و در ضمن تر از اون اگر که قالبش (rhuk_solarflare) باشه، من قبلاً فارسیش کردم.
در کل سایت خیلی خوبیه ، انشاء الله که موفق باشید.

در پناه حق
یا علی

demo
09-30-2008, 12:27 AM
سايت خوبي داري
اگر در ريزه كاري ها دقت بيشتري كني و بيشتر روش كار انجام بدي
خيلي قشنگتر مي شه!!!

پر توان باشيد

mnad
12-09-2008, 04:20 PM
دوست عزیز یکم سایتت خلوت نشون میده ... شاید واسه انتخاب قالبت باشه

piroozman
12-09-2008, 05:24 PM
راستش من خیلی دنبال یه سایت الکترونیکی می گردم که در مورد مدارات چاپی و ساختن کیت های پیشرفته با قیمت های مناسب مطلب و مقالات داشته باشه ولی همه هی در مورد سیم پیچی و کولر و اینها مطلب دارن کسی هنوز تخصصی کار نکرده امیدوارم سایت شما تخصصی پیش بره
یاعلی

سعید
12-09-2008, 06:42 PM
تبریک میگم. اگر نکات امنیتی رو هم رعایت کنید بهتر هست تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد. مثلا پسورد گذاشتن روی پوشه administrator و سایر نکات امنیتی و ...

راستش من خیلی دنبال یه سایت الکترونیکی می گردم که در مورد مدارات چاپی و ساختن کیت های پیشرفته با قیمت های مناسب مطلب و مقالات داشته باشه ولی همه هی در مورد سیم پیچی و کولر و اینها مطلب دارن کسی هنوز تخصصی کار نکرده ...

این سایت هم هست . این سایت دقیقا با هدف کار تخصصی در مورد الکترونیک تا سیس شده :
انجمن تخصصی الکترونیک ایران (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی