PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول سایت joomlamusicsolutions

mohammad.masoudi
07-01-2012, 02:13 AM
با سلام خدمت همه ی کاربران و مدیران محترم سایت جوملا فارسی .

دوستان من یه ماژول یا پلاگین برای سایت میخوام که شبیه چیزی باشه که ضمیمه میکنم .
ماژول شبیه سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ممنون میشم راهنمایی کنید
سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم این ماژول رو ارائه میده اما متاسفانه فروشی هست .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ماژول دومی که نیاز دارم هم در همین سایت موجود هست .
میخوام پستهایی که میزنم فقط یه تصویر با اندازه ی مشخص به شکل زیر ازشون ظاهر بشه و یه اطلاعات مختصر روش که کلیک میکنیم به ادامه مطلب بریم و ...
مثه سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> . البته اگه بشه صفحه بندی هم بشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
07-03-2012, 04:59 AM
سایتی که معرفی کردید ف ی ل ت ر است و قابل چک کردن نیستند.

mohammad.masoudi
07-03-2012, 01:10 PM
خوب من که از نمونه هاش تصویر گذاشتم :

mersad
07-03-2012, 06:48 PM
دروود

در پناه ایزد

mohammad.masoudi
07-03-2012, 07:40 PM
DJ Image Slider خوب بود . ولی اگه میشه نمونه های دیگه هم اگه وجود داره معرفی کنید !
ممنون

P30Yaran
07-03-2012, 08:01 PM
سلام
یه ماژول اسلایدر مطالب هست تقریبا شبیه به عکس شماست
دارم فارسی سازیش میکنم!
تا فرداشب آماده میشه
موفق باشید

mohammad.masoudi
07-03-2012, 08:30 PM
سلام
یه ماژول اسلایدر مطالب هست تقریبا شبیه به عکس شماست
دارم فارسی سازیش میکنم!
تا فرداشب آماده میشه
موفق باشید
خیلی ممنون ؛ میشه دمو یا نسخه ی اصلیشو لینک کنید ببینیم ؟
بازم ممنون !

P30Yaran
07-03-2012, 08:36 PM
لینک جوملای جهانی :
دمو از سایت اصلی :