توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش ارور در home page
saman_23e
07-01-2012, 07:50 AM
سلام دوستان
ارور
Warning: Memcache::get() [memcache.get (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: No servers added to memcache connection in /home/download/public_html/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 127
چند روزی هستش که در صفحه اول سایت و قسمت مدیریت نمایان شده که نمی دونم چطور باید غیر فعالش کرد
از دوستانی که آشنایی دارن درخواست راهنمایی دارم
شاد باشید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
shmata
07-01-2012, 08:19 AM
در صورتی display_error را خاموش کنید این پیغام محو خواهد شد .
اگر سایت تون در لوکال نیست و میتونید از پشتیبانان هاست تون تقاضا کنید که display error شما را off کنند.
saman_23e
07-01-2012, 08:25 AM
در صورتی display_error را خاموش کنید این پیغام محو خواهد شد .
اگر سایت تون در لوکال نیست و میتونید از پشتیبانان هاست تون تقاضا کنید که display error شما را off کنند.
پشتیبان صحبت کردم میگه نمیدونه کجاست
اگه ممکنه شما مسیر رو بگید من خاموش کنم
در ضمن مدیریت من فارسی هستش اگه ممکنه به صورت فارسی بگید
ممنون
shmata
07-01-2012, 09:27 AM
پشتیبان صحبت کردم میگه نمیدونه کجاست
اگه ممکنه شما مسیر رو بگید من خاموش کنم
در ضمن مدیریت من فارسی هستش اگه ممکنه به صورت فارسی بگید
ممنون
فایل index.php قالب تونو باز کنید و کد زیر را در خط اول بعد از body بنویسید
error_reporting(0);
saman_23e
07-01-2012, 09:41 AM
فایل index.php قالب تونو باز کنید و کد زیر را در خط اول بعد از body بنویسید
error_reporting(0);
دوست عزیز نشد تغییری نکرد
P30Yaran
07-01-2012, 09:45 AM
سلام
دوست عزیز
من این رو یه جایی خوندم اما تست نکردم ! تستش ضرری نداره شاید جواب داد!
نحوه فعال سازی نمایش error در جوملا
برای فعال سازی error در joomla ابتدا فایل configuration.php را باز کرده و سپس مقدار error_reporting را برابر 1 قرار دهید.
و جهت عیرفعال کردن این امکان مقدار عبارت بالا را برابر 1- قرار دهید.
موفق باشید
saman_23e
07-01-2012, 10:00 AM
ممنون P30Yaran (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جان
من وارد تنظیمات کلی شدم / سیستم / بعد ذخیره ساز رو غیر فعال کردم تمام ارور ها رفتن جز یکی از اونها که این بود
Warning: Memcache::get() [memcache.get (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: No servers added to memcache connection in /home/download/public_html/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
بعد از اون طبق گفتهش ما وارد configuration.php شدم و مقدار اون که -1 بود رو به 1 تغییر دادم و اون یه خط ارور هم رفع شد
ولی یه سئوال؟
ذخیر ساز که غیر فعال کردم برای چه کاری بوده؟
saman_23e
07-01-2012, 10:36 AM
مشکل حل شد
وارد این قسمت شدم
فایل libraries/joomla/cache/storage/memcache.php
رو ادیت کردم و این رو :
$db->addServer($server['host'], $server['port'], $persistent);
به این کد تغییر دادم:
$db->addServer($server['host'], (int)$server['port'], $persistent);
به طور کامل مشکل حل شد
ممنون از شما دوستان عزیز
Ehsan537
07-21-2012, 06:55 PM
سلام میشه مشکل منو حل کنید لطفا
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference inC:\xampp\htdocs\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg _core.php on line 26
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference inC:\xampp\htdocs\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg _stylesw.php on line 16
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference inC:\xampp\htdocs\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg _core.php on line 241
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.