PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در jacomment

morteza93
07-01-2012, 09:38 PM
سلام افزونه ی jacomment رو از سایت سافت آرچیو دانلود کردم
بعد نصب و تمامی پلاگین ها رو هم فعال
ولی هیچی انتهای مطلب جهت درج نظر اضافه نشده، اصلا مثل قبل است!!!
ضمنا در چند جوملا 2.5 هم نصب کردم؟؟؟؟؟؟؟؟

H@m3d
07-01-2012, 10:12 PM
از تنظیمات خود jcomment هم باید فعالش کنید.

shmata
07-02-2012, 04:22 AM
سلام افزونه ی jacomment رو از سایت سافت آرچیو دانلود کردم
بعد نصب و تمامی پلاگین ها رو هم فعال
ولی هیچی انتهای مطلب جهت درج نظر اضافه نشده، اصلا مثل قبل است!!!
ضمنا در چند جوملا 2.5 هم نصب کردم؟؟؟؟؟؟؟؟

به جای JA Comment از JComment استفاده کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این بسته فارسی سازش : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

morteza93
07-02-2012, 08:07 AM
JComment کامنت زیاد جالب نبود، خیلی ساده است. همون بهتره، بیزحمت بفرمایید از کجای تنظیمات؟

shmata
07-02-2012, 08:10 AM
JComment کامنت زیاد جالب نبود، خیلی ساده است. همون بهتره، بیزحمت بفرمایید از کجای تنظیمات؟

از تنظیمات مربوط افزونه تون یک یا چند اسکرین شات تهیه کنید و در همین پست قرار بدید تا عرض کنم خدمت تون .

morteza93
07-02-2012, 09:49 AM
مشخصات ورد به سایت رو براتون پ .خ کنم؟
بیزحمت ایمیلتون رو بدین

hamidy
07-02-2012, 12:03 PM
سلام

دوست عزیز همانطور که shmata (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز گفتن چند اسکرین شات قرار بدید تا دوستان بتونن راهنمایی کنند.

موفق باشید

morteza93
07-02-2012, 03:14 PM
اسکرین شات ها:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>