PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال عدم نمایش مطالب وارد شده بوسیله Firefox در internet explorer - خیلی خیلی مهم

anita_sh
07-02-2012, 04:23 AM
سلام
من این مشکل رو برای بار دوم مطرح میکنم

یکسری مطالبی که بوسیله Firefox در سایت قرار میدم در Firefox و Google Chrome نمایش داده میشه ولی در IE9 نمایش داده نمیشه.
Host: cpanel
Cms: Joomla 1.5.26
من تست کردم با قالب default خود جوملا هم این مشکل رو داره

موضوعی که هست اینه که وقتی مطلب رو از word کپی میکنم و هیچ تغییری نمیدم درسته اما اگر تغییر بدم دیگه نمایش نمیده و حتی اگر setting رو هم تغییر بدم بازم خراب میشه

shmata
07-02-2012, 05:31 AM
مطالب تونو در Notepad ویندوز کپی کنید و از notepad مجددا در مدیریت مقالات جوملا کپی کنید .

anita_sh
07-02-2012, 07:16 AM
چون مطالب همه دارای جدول و تصویر هستن نمیتونم این کارا کنم! دیگه چه راه حلی هست؟ آیا کد css ای برای این کار هست؟ از کجا تهیه کنم (البته نگین خودم کد نویسی کنم)؟

shmata
07-02-2012, 07:28 AM
خیر نیازی به کدنویسی نداره , 2 راه تمام این جداولی که در word طراحی شده را براحتی میتونید در Tiny MCE ادیتور پیش فرض جوملا طراحی کنید و هم میتونید از دکمه paste form word استفاده کنید .
زمانی که از word مستقیما در جوملا paste میشه یکسری style های اضافی هم باهاش paste میشه که ممکنه در بعضی از browser ها پشتیبانی نشه .

anita_sh
07-02-2012, 07:47 AM
ممنون از راهنماییتون
میشه بگید چطوری با tiny mce طراحی کنم؟ آشنایی ندارم

shmata
07-02-2012, 08:00 AM
ممنون از راهنماییتون
میشه بگید چطوری با tiny mce طراحی کنم؟ آشنایی ندارم

برای انجام اینکار از منوی افزونه / پلاگین ها را انتخاب کنید / سپس Editor - TinyMCE 2.0 را انتخاب کنید و از پارامترهای پلاگین / تابعی را برروی توسعه یافته ست کنید
به این شکل ادیتور پیش فرض جوملا شبیه MS Word میشه دکمه ایجاد جدول و ... به آن اضافه خواهد شد

anita_sh
07-02-2012, 09:38 AM
ممنون دوست عزیز
ای کاش اونایی که اطلاعات ندارن اصلا جواب ندن
من مدتهاست با این قضیه درگیر بودم