PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال عدم ورود به مدیریت بعد از نصب

partikanco
07-02-2012, 06:58 AM
سلام
ممنون میشم که جواب کامل بدید
من وقتی که میخواستم سایتم رو نصب کنم اول از لوکال استفاده کردم که وقتی انتقال میدادم به مشکل علامت سوال بجای حروف فارسی مواجه میشدم البته اینم بگم توی انتقال همه تنظیمات لازم رو انجام میدادم
در نهایت اومدم روی خود هاست نصب کردم و به علت اینکه در بعد مرحله تنطیمات اصلی ادامه پیدا نمیکرد، اومدم و فایل کانفیگ رو دستی ساختم
الان بدون هیچ مشکلی سایت نشون داده میشه اما مشکل اینجاست که وقتی میخوام وارد قسمت مدیریت بشم یوزر و رمز رو میشناسه یعنی پیغام خطا نمیده ولی وارد قسمت مدیریت هم نمیشه و دوباره صفحه لاگین باز میشه.

تنطیمات یوزر دیتابیس رو هم چندین بار تغییر دادم که هر بار هیچ تغییری حاصل نشده

لطفا کمکم کنید

shmata
07-02-2012, 07:08 AM
سلام
ممنون میشم که جواب کامل بدید
من وقتی که میخواستم سایتم رو نصب کنم اول از لوکال استفاده کردم که وقتی انتقال میدادم به مشکل علامت سوال بجای حروف فارسی مواجه میشدم البته اینم بگم توی انتقال همه تنظیمات لازم رو انجام میدادم
در نهایت اومدم روی خود هاست نصب کردم و به علت اینکه در بعد مرحله تنطیمات اصلی ادامه پیدا نمیکرد، اومدم و فایل کانفیگ رو دستی ساختم
الان بدون هیچ مشکلی سایت نشون داده میشه اما مشکل اینجاست که وقتی میخوام وارد قسمت مدیریت بشم یوزر و رمز رو میشناسه یعنی پیغام خطا نمیده ولی وارد قسمت مدیریت هم نمیشه و دوباره صفحه لاگین باز میشه.

تنطیمات یوزر دیتابیس رو هم چندین بار تغییر دادم که هر بار هیچ تغییری حاصل نشده

لطفا کمکم کنید

شما نباید به اون شکل سایت تونو در هاست نصب میکردید
باید سایت و در لوکال تکمیل و سپس
با استفاده مقاله انتقال سایت جوملا از لوکال به سرور و برعکس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C_%D8%AA% D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D 8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D B%8C%D8%B3)مشکل تونو حل کنید .

partikanco
07-02-2012, 07:12 AM
این کار و چندین بار انجام دادم اما تمامی حروف فارسی در سایت به شکل علامت سوال نمایش داده می شد
یا بهتر بگم روی UTF نبود
با اینکه تمامی تنظیمات رو طبق آموزش شما انجام میدادم اما بازم روی Latin بود

P30Yaran
07-02-2012, 07:19 AM
سلام
دوست عزیز
موقع انتقال سایت از لوکال به هاست باید character set = utf-8 میزاشتید ! (آموزشش در لینک زیر هست )!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فهرست فیلم های آموزشی تصویری در لینک فوق :
آموزش نصب جوملا بر روی لوکال هاست
آموزش نصب جوملا بر روی هاست!
آموزش بکاپ گرفتن از دیتابیس جهت انتقال
و ...
موفق باشید

partikanco
07-02-2012, 07:23 AM
این کار رو انجام دادم
و برای همین به این صورتی که توضیح دادم واردش کردم

P30Yaran
07-02-2012, 07:31 AM
غیر ممکنه اگه طبق آموزش رفته باشید نباید متن های فارسی رو ؟ نشون بده!
در صورت امکان اطلاعات هاست و سایتتون رو به مدیران بدید تا براتون چک کنند