PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد private.pem برای ایجاد فروشگاه

p30dan
07-02-2012, 01:17 PM
سلام
من برای این سوالم تقریبا همه جا گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ممنون میشم پاسخ دهید
من برای ایچاد فروشگاه در جوملا 1.5 اقدام کردم و با پاسارگاد قرار داد بستم آنها افزونه برای جوملا نداشتند پس خودم به دنبال افزونه گشتم ویرچومارت را نصب کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم و به دنبال افزونه دیگر گشتم که در مراحل پایانی نیاز به فایل private.pem داشت که فهمیدم برای این فایل باید در پرداخت امن پاسارگاد عضو بشی!
حالا من گیچ شدم به کدومش ادامه بدم؟! معمولی یا امن؟ واسه معمولی از کجا افزونه بیارم؟ میتونم هر 2 را با هم داشته باشم؟
لطفا راهنمایی کنید تا از این مرحله که خیلی وقته توش گیر افتادم رد بشم
p30dan
07-14-2012, 03:11 PM
خیلی وقته از طزح این سوال گذشته اما هیچکی که پاسخ هم نذاشته!
بیخیال دوستان خودم به جواب رسیدم

shmata
07-14-2012, 06:49 PM
سلام
من برای این سوالم تقریبا همه جا گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ممنون میشم پاسخ دهید
من برای ایچاد فروشگاه در جوملا 1.5 اقدام کردم و با پاسارگاد قرار داد بستم آنها افزونه برای جوملا نداشتند پس خودم به دنبال افزونه گشتم ویرچومارت را نصب کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم و به دنبال افزونه دیگر گشتم که در مراحل پایانی نیاز به فایل private.pem داشت که فهمیدم برای این فایل باید در پرداخت امن پاسارگاد عضو بشی!
حالا من گیچ شدم به کدومش ادامه بدم؟! معمولی یا امن؟ واسه معمولی از کجا افزونه بیارم؟ میتونم هر 2 را با هم داشته باشم؟
لطفا راهنمایی کنید تا از این مرحله که خیلی وقته توش گیر افتادم رد بشم
برای سفارش میتونید به info @ mambolearn .com ایمیل بزنید و این افزونه رو سفارش بدید .
private.pem : بانک پاسارگاد 2 نوع پرداخت داره پی پاد و پرداخت امن (حالا اسمهاش مهم نیست شاید اسمها را اشتباه گفته باشم) شما باید از نوع دوم استفاده کنید که یک merchant key به همراه یک id برای فروشگاه در اختیارتون میذارند .