PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در دو زبانه کردن سایت

efat tabai
07-03-2012, 10:13 AM
سلام
من قالب رو روی جوملای 2.5 نصب کردم و حالا میخوام که آن رو دو زبانه کنم

با استفاده از این لینک <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> آومدم و میخوام مراحل رو برم جلو ولی در گام دوم با انتخاب منوی عنوان با این پیغام روبرو میشم
500 - یک خطا رخ داده است Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `maut7_languages` AS a LEFT JOIN maut7_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `maut7_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `maut7_languages` AS a LEFT JOIN maut7_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `maut7_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc LIMIT 0, 20 Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `maut7_languages` AS a LEFT JOIN maut7_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `maut7_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' اه حل چیهWHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc
برگشت به پنل
راه حل چیه؟

jalal_iranian
07-03-2012, 10:49 AM
با سلام

لطفا سوالات خود را در قسمت مناسب مطرح کنید.

از بسته جوملا فارسی استفاده کنید و آموزش زیر را نیز مطالعه کنید.

ایجاد سایت چند زبانه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%84_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%DA%86%D9%86%D8%AF _%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%8 8%D9%85%D9%84%D8%A7_1.7_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D B%8C)

یا علی

efat tabai
07-03-2012, 10:56 AM
با عرض معذرت
خوب میدونم تقریبا مراحل دو زبانه کردن چیه ولی من وقتی میخوام توی مدیریت زبان ها عنوان رو انتخاب کنم این پیغام خطا رو بهم میده
اصلا نمیتونم به مراحل بعدی برم توی انجمن هم search کردم نتونستم مشکلم رو حل کنم
این پیغام خطا رو
لطفا راهنمایی کنید .............................

hamidy
07-03-2012, 11:06 AM
سلام

تاپیک شما منتقل شد.

در مدیریت جوملا > افزونه ها > مدیریت افزونه ها > پایگاه داده > در نوار ابزار روی دکمه فیکس کلیک کنید.

بقیه مراحل رو طبق آموزشی که دستمون jalal_iranian (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز قرار دادند طی کنید

موفق باشید

efat tabai
07-03-2012, 05:52 PM
سلام
ممنون مشکای که داشتم حل شد ولی حالا یه مشکلی که دارم بعد از اینکه طبقق مراحل سایت رو دو زبانه کردم و پرچم مربوط به دو زبان انگلیسی و فارسی در صفحه اصلی سایت اومده ولی مشکل توی منوهایی که داشتم من قبلا منوها رو ساخته بودم حالا یه جا خوندم که باید زیر منوی صفحه اصلی-همه نباشند و زیر منوی منوهایی که برای فارسی و انگلیس ساخته ام باشه!!!؟؟؟
یه راهنمایی بکنید دوستان که چطور منوها رو بیارم ؟
و اینکه مثلا یه ماژولی مثل کالری تصاویر رو استفاده کرده بودم الان موقعیتش تغییر کرده و بهم ریخته برای ماژول هایی که استفاده کردم چطور چکار کنم؟؟؟؟؟؟

P30Yaran
07-03-2012, 08:11 PM
سلام
دوست عزیز
برای منوها باید بگم که منوهای فارسی رو در فارسی و منوهای انگلیسی (یعنی فقط عنوان انگلیسی هست) رو باید در منوی انگلیسی بسازید!
حالا نوبت به ماژولهاتون هست ! برای ماژولها هم همینطور باید از هر ماژول دو تا داشته باشید یکی با عنوان فارسی که در قسمت تنظیمات زبانش رو میزارید فارسی و برای انگلیسی هم یکی میسازی ( از مدیریت ماژولها - جدید - ماژول رو انتخاب کن و عنوانش رو انگلیسی بزار) موقعیت رو ست کن و در تنظیماتش زبان رو انگلیسی بزار ! همین
مشکلی بود بگید در خدمتیم !
موفق باشید

efat tabai
07-05-2012, 03:46 PM
سلام
از راهنمایی شما ممنونم
مشکلی که بابت ماژول ها داشتم حل شدن ولی هنوز در منوهای سایت یه مشکل اساسی دارم
اینم اینکه منوها رو همین طور که گفتید به دو تا حالت فارسی و انگلیسی درست کردم و یه منوی اصلی- همه هم دارم که زیر منوهایی که ساخته بودم رو منتشر نشده کردم تا اینجا درست ، ولی یه خصوصیتی که دیدم قالبم داره اینه که Menu setting که یه آیتم داره به نام Menu Molude که وقتی مثلا آیتم منوی اصلی رو انتخاب کنم فقط تو هر دو صفحه مربوط به فارسی و انگلیسی این منوها رو میاره یا برعکس یعنی با انتخاب زبان منوهای مربوطه رو نمیاره و باتنظیم توی مدیریت قالب منوها رو برحسب انتخاب میاره!!!!!!
و مشکل دیگه که اصلا جهت منوها تغییر نمی کنه یعنی از Rtl به Ltr تغییر پیدا نمی کنه !!!!!!!!!
توی انجمن هم یه search داشتم که یکی از دوستان گفته بودن باید
((شما دايركشن رو روحالت معمولی يعنی ltr قرار بديد و اين كد رو در index.php در بين تگ </head><head> قرار بديد. بااين دستور اگر زبان شما فارسی باشه قالب رو rtl ميكنه و درصورتی كه انگليسی باشه قالب به حالت ltr در مياد )) با این دستور

<?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/yourtemplate/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php endif; ?>

ولی تست کردم با این پیغام رو به رو میشم
Fatal error: Using $this when not in object context in /home/iidealhe/public_html/index.php on line 2

لطفا راهنمایی کنید دوستان من باید کارم رو یه روز دیگه تحویل بدم بد جوری به مشکل برخوردم
ممنون

P30Yaran
07-06-2012, 05:11 AM
سلام
دوست عزیز من قالب شما رو ندیدم ! اما هر قالبی ، خواص خودش رو داره ! طبق توضیحی که قبلا داده بودم عمل کنید!

برای منوها باید بگم که منوهای فارسی رو در فارسی و منوهای انگلیسی (یعنی فقط عنوان انگلیسی هست) رو باید در منوی انگلیسی بسازید!
حالا نوبت به ماژولهاتون هست ! برای ماژولها هم همینطور باید از هر ماژول دو تا داشته باشید یکی با عنوان فارسی که در قسمت تنظیمات زبانش رو میزارید فارسی و برای انگلیسی هم یکی میسازی ( از مدیریت ماژولها - جدید - ماژول رو انتخاب کن و عنوانش رو انگلیسی بزار) موقعیت رو ست کن و در تنظیماتش زبان رو انگلیسی بزار ! همین
حالا برای اینکه RTL , LTR بشه باید در قالبتون 2 تا فایل CSS داشته باشید به نامهای template.css و template_rtl.css
که در فایل template.css ( کدهای LTR هست ) و در فایل template_rtl.css ( کدهای RTL هست )! برای اینکه با تغییر زبان صفحات این عمل به خوبی انجام بشه باید شما کد زیر رو در فایل index.php قالب - در زیر تگ <head> قرار بدید !
موفق باشید !