ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریداکت کردن

takab1
07-03-2012, 10:50 AM
آقا من برا سئو کردن سایتم فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر دادم حالا گزینه mode_rewrite رو از تنظیمات اصلی سایتم میزنم دیگه ادامه مطلب قابل مشاهده نیست از ادرس سایتم وقتی index.php حذف میشه دیگه مابقی قابل مشاهده نیست خواهشا بگید چیکار کنم حتی با پشتیبانی هاست تماس گرفتم گفت مشکلی توی هاست نیست و mode_rewite فعال هستش
وقتی این ادرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>عالی-است.html
تیدیل میشه به این ادرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>عالی-است.html دیگه قابل مشاهد نیست خواهشا کمک کنید بگید چیکار کنم

mersad
07-03-2012, 11:46 AM
دروود

از افزونه های سئو استفاده میکنید ؟
در حال حاضر جوملا در روت شما به درستی نصب نیست و فایل های جوملا شما کامل نیست

در پناه ایزد

takab1
07-03-2012, 11:52 AM
خوب الان من باید چیکار کنم راه حل شما چیه و اینکه من از هیچ افزونه ای استفاده نمیکنم فقط وقتی جوملا 2.54 به جوملا 2.56 تبدیل شده اینطوری شده فکر کنم حالا نمیدونم راه حل شما چیه

takab1
07-03-2012, 12:23 PM
دوباره جوملا رو نصب کردم فایل ها رو دوباره درست کردم وقتی گزینه بهینه سازی برای موتورهای جستجو و گزینه mode_rewite رو میزنم باز همون مشکل پیش میاد خواهشا بگید مشکل از چیه

takab1
07-03-2012, 01:08 PM
دروود

از افزونه های سئو استفاده میکنید ؟
در حال حاضر جوملا در روت شما به درستی نصب نیست و فایل های جوملا شما کامل نیست

در پناه ایزد
بازم مشکل داره من همه رو از اول نصب کردم مشکل داره بگید از کجاست مشکل

mersad
07-03-2012, 02:33 PM
با این شرایط مشکل از طرف هاستینگ شما هست
باید توابع مربوط به این مورد فعال بشه
احتمالاً فقط rewite فعال هست