توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر چینش مطالب در منو های دیگر قالب امیر کبیر
ehsab222
07-03-2012, 06:58 PM
سلام دوستان
ببخشید مشکل من با ترتیب مطالب در صفحه ی اول حل شده اما من صفحات دیگری (منو) در وب سایتتم ایجاد کردم که مطالب رو به صورت صفحه ی اول نشون نمیده یعنی فقط عنوان هارو نشون میده با نام نویسنده و عنوان ها رو در صفحات جداگانه ای لینک کرده چطور میتونم مطالب رو که در منو های دیگری هست به صورت زیر هم نشون بدم؟؟ دقیقا مثل صفحه ی اول!
ehsab222
07-11-2012, 06:28 AM
سلام دوستان
ببخشید مشکل من با ترتیب مطالب در صفحه ی اول حل شده اما من صفحات دیگری (منو) در وب سایتتم ایجاد کردم که مطالب رو به صورت صفحه ی اول نشون نمیده یعنی فقط عنوان هارو نشون میده با نام نویسنده و عنوان ها رو در صفحات جداگانه ای لینک کرده چطور میتونم مطالب رو که در منو های دیگری هست به صورت زیر هم نشون بدم؟؟ دقیقا مثل صفحه ی اول!
لطفا پاسخ ما رو هم بدید
P30Yaran
07-11-2012, 06:51 AM
سلام
آموزش نحوه چیدمان صفحه اصلی - توضیح کلی درمورد بخش و مجموعه و ساختن آنها - ارسال مطلب در سایت و...
حجم اصلی فایل 444مگ هست - حجم فایل فشرده 2.8 مگ هست
دانلود
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)موفق باشید
ehsab222
07-11-2012, 08:24 AM
ببخشید ولی توی این اموزش فقط مطلب رو توی صفحه ی اصلی توضیح داده
مثلا من یک منوی خانه و یک منوی اخبار دارم .من تا حالا تونستم مطالب صفحه ی اصلی یا همون خانه رو تغییر بدم و به صورت پشت سر هم به نمایش بگذارم ولی در منو های دیگر بلد نیستم یعنی نمیدونم باید چی رو تنظیم کنم؟؟
mersad
07-11-2012, 08:29 AM
دروود
مدیریت > منو ها > منو دلخواه > از پارامتر های سمت چپ میتونید تعدادمطالب و نوع قرار گرفتن اون رو تعیین کنید
در پناه ایزد
P30Yaran
07-11-2012, 10:17 AM
سلام
ببخشید ولی توی این اموزش فقط مطلب رو توی صفحه ی اصلی توضیح داده
مثلا من یک منوی خانه و یک منوی اخبار دارم .من تا حالا تونستم مطالب صفحه ی اصلی یا همون خانه رو تغییر بدم و به صورت پشت سر هم به نمایش بگذارم ولی در منو های دیگر بلد نیستم یعنی نمیدونم باید چی رو تنظیم کنم؟؟
تفاوتی نداره در این فیلم برای صفحه اصلی هست و برای هر منو که ساخته باشید این روش صدق می کنه نه فقط در صفحه اصلی!
دروود
مدیریت > منو ها > منو دلخواه > از پارامتر های سمت چپ میتونید تعدادمطالب و نوع قرار گرفتن اون رو تعیین کنید
در پناه ایزد
با تشکر از جناب آقای Mersad عزیز !
درود فراوان به خودتون:D
فرمایشات جنابعالی در فیلم هست ! دوستمون باید حواسشون رو جمع کنند و برای منوی دیگشون هم همون مراحل رو طی کنید!
موفق باشید
ehsab222
07-11-2012, 10:17 AM
ببخشید میشه بگید از منو ی سمت چپ دقیقا چه تغییراتی باید داد چون در منوی اصلی یک گزینه به نام انتخاب طرح ها وجوداشت که من با استفاده از اون تغییرات لازم رو دادم و حالا توی منو های دیگر این گزینه وجود نداره
P30Yaran
07-11-2012, 10:28 AM
سلام
دوست عزیز
نوع منو رو چی میزارید ؟
طبق عکس زیر عمل کنید ک
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ehsab222
07-11-2012, 10:31 AM
من نوع منو رو روی لیست مجموعه ها میزارم و بعد از سمت چپ از لیست مجموعه ها گزینه ای رو انتخاب میکنم ولی مطلب در این منو ها به طورت لینک عنوان نمایش داده میشن
P30Yaran
07-11-2012, 10:39 AM
اینم عکس با تنظیماتی که باید انجام بدید با نوع منوی (لیست مجموعه)!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
ehsab222
07-11-2012, 10:51 AM
خیلی خیلی متشکرم!
واقعا من رو از سر در گمی بزرگی نجات دادید.
k_hashemi
07-22-2012, 07:27 AM
کنترل پنل من این گزینه هارو نداره.فقط 3 گزینه اول و داره....
میتونم این تنظیماتو تغییر بدم
چرا؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنین؟
سلام
دوست عزیز
نوع منو رو چی میزارید ؟
طبق عکس زیر عمل کنید ک
mohammad973
07-24-2012, 11:12 AM
چرا لیست مجموعه ؟؟؟؟؟ اون چیزی که شما میخوای ، مجموع بلاگ باید باشه . لیست مجموعه همون کاری رو میکنه که تا الان دیدی !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.