PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد نصب زبانه فارسی جوملا

pamasshop
07-04-2012, 12:00 PM
سلام وخسته نباشین من الان یه سایت با جوملا زدم که یه قالب انگلیسی پیدا کردم که rtl هستش و ورژن 2.5 هستش که با quickstart نصب کردم و پوشه اینستال رو هم حذف کردم و فایل کانفیگ رو هم درست کردم . نصب بدون مشکل انجام شده و هاست من ایرانیه . الان که می خوام بسته نصبی فارسی رو نصب کنم و اپلود می کنم متاسفانه ارور میده نمی دونم از چی هستش من چند بار جوملا نصب کردم و زبانه فارسی رو نصب کردم ولی الان نمیدونم چرا این ارور رو میده ارورش اینه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگه میشه در مورد این پوزیشن ها هم بگین الان تمام پوشه هام 755 و فایل ها 644 هستن چون احتمال میدم از اینا باشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین با تشکر

jalal_iranian
07-04-2012, 12:02 PM
با سلام

از گزینه install from directory برای نصب استفاده کنید.

یا علی

pamasshop
07-04-2012, 12:10 PM
با سلام

از گزینه install from directory برای نصب استفاده کنید.

یا علی
با تشکر اگه بخوام از اون قسمت استفاده کنم باید فایل زیپ فارسی ساز رو به پوشه tmp اپلود کنم بعد از اونجا اینستال رو بزنم یا باید خود پوشه فارسی ساز رو به پوشه tmp اپلود کنم و بعد اینستال رو بزنم ؟ احتم ؟ال داره از فارسی ساز هم باشه من از فارسی ساز 2.5.1 اپلود میکنم

boobe
07-04-2012, 12:51 PM
مشکل عدم جابجایی فایل مشکل شایعیه و خیلی درموردش بحث شده

مشکل شما میتونه مربوط به پرمیژن فایل configuration.php، تنظیمات ftp layer باشه

همچنین ممکنه فایل شما زیپ زیپ شده باشه یعنی فولدر داخل فولدر زیپ شده باشه و ویزارد نصب نتونه فایل xml نصب رو پیدا کنه

pamasshop
07-04-2012, 01:08 PM
درود خوب الان چاره کاره ما چیه ؟ ببینین من از install url استفاده می کردم که این لینک رو میزدم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و قبول نمی کنه نمی دونم باید چیکار کنم الان تو این لینک 2 تا هم زیپ هستش و یک فایل xml که یکی از این زیپ ها مال سایت هستش ودیگری مال ادمین .

jalal_iranian
07-04-2012, 01:41 PM
شما بسته زبان را در پوشه tmp اکسترکت کنید و از روشی که گفتم اقدام به نصب کنید.

pamasshop
07-04-2012, 05:11 PM
شما بسته زبان را در پوشه tmp اکسترکت کنید و از روشی که گفتم اقدام به نصب کنید.

مرسی ولی اون کارارو کردم یه ارور دیگه میده ارورش اینه :

JFolder::create: Could not create directory

Aborting language installation: Failed to create directory [/home/roksar/domains/roksar.com/public_html/administrator/language/fa-IR]

نمیدونم فکر میکنم از هاست ایرانی باشه که گرفتم ؟ می تونه باشه ؟

jalal_iranian
07-04-2012, 07:59 PM
تنظیمات ftp رو ست کردید؟