توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد ماژول پربحث ترین Jcomment
arash2880
07-05-2012, 06:45 AM
سلام
وقت بخیر
بنده از ماژول زیر برای ایجاد بخش پر بحث ترین مطالب استفاده می کنم ...
این ماژول در دوره زمانی معین مطالبی رو که بیشتر نظرات را در جی کامنت داشته اند و پر بحث بوده اند به صورت لیست نمایش می دهد.
mod_jcomments_most_commented_j15_v1.2.zip - 62.0 Kb (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اما هر چقدر تنظیمات این افزونه رو تغییر می دهم هیچ خروجی ای ایجاد نمی کند.
از اساتید و دوستان تقاضا دارم در این مورد راهنمایی بفرمایند.
با سپاس
shmata
07-05-2012, 07:24 AM
کاری که دقیقا میخواهید چیه ؟
مطمئنید که
مطالبی رو که بیشتر نظرات را در جی کامنت داشته اند و پر بحث بوده اند به صورت لیست نمایش می دهد.
اگر همچین امکانی موجود باشه . باید component jcomment را نصب کنید و در تنظیمات منو یک آیتم منو از نوع JComment بسازید و اون موقع به تنظیمات مورد نظرتون دسترسی پیدا میکنید .
arash2880
07-05-2012, 07:35 AM
با سپاس از توجه شما
جی کامنت به صورت کامپوننت نصب هست و کار دریافت نظر رو به خوبی انجام می ده
این ماژول برای جی کامنت نوشته شده و می شه تعیین کرد که مثلا مطالبی که در هفته گذشته بیشترین نظرات رو از طریق جی کامنت دریافت کرده به صورت تیتر مطلب در موقعیتی در صفحه اول به عنوان پر بحث ترین مطالب نمایش داده بشه
اما بنده هر چقدر این ماژول رو تنظیم می کنم خروجی نمی ده
در ضمن بنده از جی کامنت نسخه JComments 2.2.0.2 ترجمه آقای حسینی پارسا استفاده می کنم ...
shmata
07-05-2012, 08:19 AM
شاید ماژولی که شما دانلود کردید مشکل داره ؟
افزونه رو بررروی جوملا های دیگه امتحان کنید .
arash2880
07-05-2012, 08:46 AM
ماژول از سایت اصلی دانلود شده :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در ضمن چرا کامپوننت جی کامنتی که در پست 3 لینک داده بودم رو حذف کرده اید؟
خب باید اون کامپوننت نصب بشه تا ماژولش بتونه نظرات رو بشماره ...
arash2880
07-05-2012, 01:40 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.