PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل ورود به پنل ادمين (JAuthentication: :__construct)

gipcenter
07-06-2012, 08:05 AM
با سلام

از اونجايي كه خيلي ها با اين مورد زياد مشكل بر مي خورند من متن كامل طريقه درست كردن JAuthentication: :__construct قرار ميدهم كه كاملا شيوا و دقيق مي باشد.

"Select your Joomla database, find "_extensions" table.
go to page 3 or 4.

find this record and change the bold items to these values:
extension_id: 401
name: plg_authenticat ion_joomla

enabled: 1
access: 1
protected: 1

state: 1

Also find this record and change the bold items to these values:
extension_id: 432
name: plg_user_joomla

enabled: 1
access: 1
protected: 0

state: 1

نياز به ترجمه با توضيح زيادي نداره ولي در هر صورت اگر مشكلي داشتين بگين

asghar007
08-15-2012, 08:36 AM
باسلام
جدولي كه شما ميگيد رو من نگاه ميكنم ولي انگاري نيست.دنبال ركوردم گشتم ولي پيدا نكردم.
اگه پاك شده باشه چطور ميتونم بر گردونم ويا اينكه دوباره ايجادش كنم؟
هاست من Cpanel هستش
با تشكر

gipcenter
08-15-2012, 09:01 AM
سلام
جدول extensions كه حتما هست.البطه اگر جوملاي شما 2.5 باشه چون اين آموزش براي جوملا 2.5 هست.
داخل جدول extensions كد 401 دقيقا همون authenticat ion_joomla هست.
بقيه هم كه دقيقا مثل همينه.اگر باز هم مشكل داشتي دقيق بگو تا بهت بگم چيكار كني

asghar007
08-15-2012, 09:19 AM
جوملا من 1.5 هستش و اگه ممكنه من رو راهنماييد كنيد

gipcenter
08-15-2012, 10:21 AM
Login to you CPanel | On the home page scroll down to Databases and open phpMyAdmin

In the left pane of phpMyAdmin select your Joomla Database. From the same pane, select jos_plugins table
Now click on the pencil item to edit Authentication - Joomla row
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

In the 'Published' row change the value from 0 to 1
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Make sure that Save is selected from the dropdown list and click the Go button.
That's it, you should be able to login to Joomla admin now

hosseinam1370
08-30-2012, 07:14 PM
با سلام .من ذهنم درگیر همین موضوع بود از خیلی وقت پیش تا الان که حلش کردم.من از gipcenter ممنونم.

saharno
09-10-2012, 12:38 PM
سلام
منم هنگام ورود به صفحه مديريت سايتم اين ارور مشكل ورود به پنل ادمين (JAuthentication: :__construct رو ميده و من نتونستم اين جدول plg_authenticat ion_joomlaرو پيداش كنم خواهش ميكنم يكي كمكم كنه

گودرز
09-12-2012, 10:45 PM
یا سلام
من هم همین مشکل رو دارم که نمیتونم به بخش مدیریت

بروم دستورات شما را اجرا کردم ولی بازم وقتی یوزر و پس را وارد میکنم به :(
(((منوی کاربری

مشخصات شما (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ارسال یک مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ارسال وب لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)))))))))وارد میشوم.

چگونه و از چه راهی به بخش مدیریت سایت وارد بشم ؟؟؟ با سپاس

مهدی.
09-18-2012, 08:14 PM
یا سلام
من هم همین مشکل رو دارم که نمیتونم به بخش مدیریت

بروم دستورات شما را اجرا کردم ولی بازم وقتی یوزر و پس را وارد میکنم به :(
(((منوی کاربری

مشخصات شما (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ارسال یک مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ارسال وب لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)))))))))وارد میشوم.

چگونه و از چه راهی به بخش مدیریت سایت وارد بشم ؟؟؟ با سپاس
سلام

لطفاً مشکل خود را در یک تاپیک جداگانه پیگیری کنید ! این تاپیک مربوط به فرد دیگری است و ممکن است مباحث ترکیب شده و ... !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست