توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مجموعه ها
miladr24
07-06-2012, 06:35 PM
خب راستش من تازه کارم و می خوام تخصصی جوملا رو یاد بگیریم...
یه سوال کلی، نمایش در صفحه اول و دیگر صفحات رو چگونه تنظیم می کنند؟
یه سوال بهتر، توی تبلیغات یک مجموعه باسم جوملا و یک مجموعه باسم بدون مجموعه وجود داره، هر دو رو بررسی کردم، هیچ تفاوتی رو پیدا نکردم (!) در حالی که تبلیغات در مجموعه بدون مجموعه نمایش داده نمیشه ولی در جوملا نمایش داده میشه و البته حودم هم یک مجموعه ساختم که مثل بدون مجموعه تبلیغاتش نمایش داده نمی شد
jalal_iranian
07-06-2012, 06:42 PM
با سلام
ورود شما را به انجمن جوملا فارسی خیر مقدم عرض میکنم.
پیشنهاد میکنم آموزشهای مربوط به دو لینک زیر را مطالعه بفرمایید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>رده:مقالات_جوملا_2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>رده:مدیریت_جوملا_2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5)
در مورد کامپوننت تبلیغات خدمتتون بگم که شما مجموعه های مورد نظرتون رو ایجاد میکنید و مشتری ها را در مجموعه های مناسب قرار میدهید. در آخر با استفاده از ماژول تبلیغات، تبلیغ مورد نظرتون رو نمایش میدهید.
یا علی
P30Yaran
07-06-2012, 07:39 PM
سلام
فیلم تصویری نحوه چیدمان صفحه اصلی - توضیح کلی درمورد بخش و مجموعه و ساختن آنها - ارسال مطلب در سایت و ...
حجم اصلی فایل 444مگ هست - حجم فایل فشرده 2.8 مگ هست
دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اطلاعات تکمیلی رو در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) می تونید مشاهده کنید
موفق و پیروز باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.