ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در لينك به صفحات استاتيك

david2
02-01-2007, 09:32 PM
من مامب. 4.6.1p رو نصب كردم . بعد يه جا برا قيمت قطعات كامپيوتر اومدم تو يه صفحه استاتيك قيمت هام رو نوشتم . بعد رفتم تو ليست منوهاي اصلي يه منو با اسم قيمت قطعات براش درست كردم و لينكش دادم به همون صفحه كه مي خواستم . منو درست شد . زيرش هم url رو زد index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=26&amp;Itemi d=42 . يعني قاعدتا وقتي من رو منوي قيمت قطعات كليك مي كنم بايد بره به اين url و صفحه مورد نظر باز بشه ولي متاسفانه ميره به اين آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و پيغام

Forbidden
You don&#039;t have permission to access /content/view/26/42/ on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

ظاهر ميشه .
به نظر شما موردش تو چيه . بايد چي كار كنم . چون من حدود 30 - 40 صفحه استاتيك ايجاد كردم . نمي تونم كه از اول نصب كنم. قبلا مامبو نصب كرده بودم مشكلي نداشتم باهاش .اين اولين بار اين ارور رو مي بينم ميده
لطفا واضح برام توضيح بدين كه اين همه زحمت پاش كشيدم هدر نره
ممنونم

radmehr
02-01-2007, 09:41 PM
لینک بهینه مامبو رو فعال کردید، فایل htaccess.txt رو به htacces. تغییر دادید ؟!

david2
02-01-2007, 09:49 PM
بله . اين كارم كردم

david2
02-02-2007, 05:37 AM
بابا خسته نشين اين همه جواب ميدين

radmehr
02-02-2007, 07:21 AM
لینک بهینه رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه.

در ضمن ...

بابا خسته نشين اين همه جواب ميدين

کسی اینجا وظیفه ای داره نصف شب جواب شما رو بده ؟!!
مواظب رفتارتون باشید !!

sorry4uboth
02-02-2007, 01:11 PM
بله . اين كارم كردم

نکنه ما باید نصفه شب آنلاین باشیم و جواب شما رو بدیم؟؟

ممکنه بابت این حرفتون توضیح بدید؟؟؟

در صورتی که جوابی ندید یا غیر قابل قبول باشه فکر میکنم دفعات آتی ..