PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در انتقال مامبو از سرور ويندوز به لينوكس

reload
07-08-2012, 10:59 AM
با سلام و خسته نباشيد.
من يه سايت مامبويي داشتم كه چند سال هست توي يه سرور ويندوز (PLESK) كار ميكرد. واسه يه دلايلي تصميم گرفتم هاستينگ رو منتقل كنم روي لينوكس (Cpanel) ... اما بعد از انتقال اطلاعات داده اي و ديتابيس، يه سري ارور بهم نشون ميده، توي مديريت هم login ميكنه ولي منوهاي بالاي مديريت رو نشون نميده. errorها اينا هستن:

***-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------***

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sajedi/public_html/includes/cmtclasses.php on line 713

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sajedi/public_html/includes/cmtclasses.php on line 653

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sajedi/public_html/includes/cmtclasses.php:713) in /home/sajedi/public_html/includes/core.classes.php on line 601

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sajedi/public_html/includes/cmtclasses.php:713) in /home/sajedi/public_html/includes/core.classes.php on line 602

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sajedi/public_html/includes/cmtclasses.php:713) in /home/sajedi/public_html/includes/core.classes.php on line 603

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sajedi/public_html/includes/cmtclasses.php:713) in /home/sajedi/public_html/includes/core.classes.php on line 604

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sajedi/public_html/includes/cmtclasses.php:713) in /home/sajedi/public_html/includes/core.classes.php on line 605

***-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------***

تو فروم ها خيلي دنبال رفع اين مشكل گشتم، راجع به خاموش كردن Display_error و فايل php.ini يا .htaccess يه چيزايي خوندم، ولي هر چه كردم مشكل حل نشد. لطفا راهنماييم كنيد

mersad
07-08-2012, 11:05 AM
دروود

به انجمن جوملا فارسی خوش امدید

مراحل انتقال رو در ادامه بیان کنید
آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C_%D8%AA% D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D 8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D B%8C%D8%B3)

از این اموزش کمک بگیرید

در پناه ایزد

reload
07-08-2012, 11:20 AM
با سلام به mersad عزيز
عرض كنم خدمتتون كه من اطلاعات سايتم رو منتقل كردم، هم اطلاعات file manager ، هم database .
ولي اين خطاهايي كه ميبينم فكر نميكنم از شيوه ي انتقال اطلاعاتم باشه، فكر ميكنم با توجه به جستجويي كه كردم بايد display_error رو خاموش كنم، ولي نمي دونم چطوري. با مدير هاستينگم هم تماس گرفتم ولي اون هم بلد نبود. لطفا راهنمائيم كنيد.

mersad
07-08-2012, 11:29 AM
باید فایل php.ini باز کنید و مقدار مقابل display_error رو صفر قرار بدید

در پناه ایزد

reload
07-08-2012, 11:59 AM
فايلي با نام php.ini توي فايل هاي مامبوي من نيست.
ـ ضمنا اگه اين فايل باشه فكر ميكنم بايد جلوش به جاي on بنويسم off ، ولي نميدونم اين فايل كجاست!!!

mersad
07-08-2012, 12:04 PM
در فایل های مامبو شما نیست یقیناً
در سرور شما هست
به علت روشن بودن اون این خطا رو شما مشاهده میکنید
اگر خاموش بشه دیگه این موارد رو مشاهده نمیکنید

در پناه ایزد

reload
07-08-2012, 12:09 PM
توي سرور من يعني كجاي cpanel قرار داره؟ من با مديريت هاستينگم صحبت كردم، متأسفانه بعلت فقدان بار علمي هيچ اطلاعاتي ندارند. مگه توي cpanel يه جاي خاصي واسه اين تنظيمات وجود نداره؟

محمد محسنی
07-08-2012, 01:10 PM
دوست عزیز سلام

به احتمال زیاد خطاهای موجود برای ورژن PHP شما میباشد.

تاپیک زیر را مطالعه نمایید.

مشکل بوجود آمده در mambo با آپدیت شدن PHP 5.2 به PHP 5.3 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا حق.

reload
07-08-2012, 01:29 PM
با سلام خدمت جناب محسني عزيز
خطاهايي كه توي سايت من نشون ميده با اين خطاهايي كه توي ارتقاء ورژن php گفته شده فرق داره. و سئوال من اينه كه اين php.ini كجا قرار داره. چطوري ميتونم بهش دسترسي داشته باشم؟؟؟

محمد محسنی
07-08-2012, 03:03 PM
دوست عزیز بهتر بود کمی دقیق تر تاپیکی که معرفی کردم را می خوندید.

در ضمن برای تنظیمات php.ini با مدیر سرور تماس بگیرید.

یا حق.

محمد محسنی
07-08-2012, 03:09 PM
تاپیک زیر را هم بررسی نمایید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> lid+argument+supplied+foreach%28%29

یا حق.

reload
07-09-2012, 12:46 PM
با سلام
بالاخره مشكل خطاهايي كه ميديدم حل شد، يك فايل درست كردم به اسم php.ini و توش نوشتم display_errors=off .
خطاهايي كه گفتم ديگه مشاهده نمي شوند. فقط سايت كامل لود نميشه. منوها، هدر، لينك هاي دو طرف ... هيچ كدوم بالا نمياد، تو مديريت هم كه ميرم منوهاي بالا ديده نمي شوند.
لطفا راهنماييم كنيد..!

mersad
07-09-2012, 01:00 PM
از کامل بودن و صحت فایل های انتقالی خودتون اطمینان دارید ؟
فایل تنظیمات رو به درستی تنظیم کردید ؟

در پناه ایزد

reload
07-09-2012, 01:24 PM
آدرس سايتم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هست

reload
07-09-2012, 01:26 PM
بله جناب mersad . فايلها رو درست بكاپ گرفتم و منتقل كردم. كانكشن هم حتما درست بوده كه يك سري از اطلاعاتم رو نشون ميده. وگرنه اصلا نميتونست هيچ داده اي از DB رو نشون بده. لطفا اگه كسي ميتونه اين مشكلم رو حل كنه بگه، هزينه اش هم پرداخت ميكنم.

mersad
07-09-2012, 05:02 PM
سایت شما برای من بدون مشکل نمایش داده میشه

کش سایت و هیستوری سیستم خودتون رو خالی کنید

در پناه ایزد

reload
07-10-2012, 04:08 AM
mersad جان، مشكل توسط آقاي بلال آرست حل شد.
با تشكر فراوان از بلال آرست عزيز كه مشكل سايتم رو حل كرد.
به گفته ي ايشون مشكل از يك سري توابع توي include بوده كه به نظر من نياز به برنامه نويسي خيلي تخصصي داشت و شانس آوردم آقاي بلال آرست رو پيدا كردم.
اميدوارم هميشه ايشون رو تو اين زمينه هاي تخصصي بعنوان پشتيبان داشته باشيم، چون واقعا مايه ي افتخار اين مملكت هستن اينجور آدما.