PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک کردن article به منو

nadima
07-08-2012, 12:24 PM
سلام
چطور article را به منو لینک کنم؟
article را با new ایجاد کنم دیگه؟ اما جایی نداره که لینک کنم به منوی single article?

مهدی.
07-08-2012, 03:25 PM
سلام

یعنی یک مطلب خاص رو میخواهید نمایش بدید ؟ در یک منو !؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

mohammad973
07-08-2012, 10:55 PM
جناب nadima ی عزیز ، لطفا منظورتون رو واضح تر بگید تا دوستان بتونند راهنماییتون کنند ! این دومین پستتون هست که مشکلتون رو نامفهوم بیان کردین ! article یک متن (مطلب) هست ؟ یک مقاله است ؟ یا فایل ؟ ... .

P30Yaran
07-09-2012, 04:07 AM
سلام
برای قرار دادن یک مطلب در منو مراحل زیر رو طی کنید!
به مدیریت منوها برید - بعد منویی که می خواید این مطلب درونش نمایش داده بشه و سپس گزینه new رو بزنید !
مثلا : مدیریت منو - منوی اصلی - بعد گزینه جدید رو برای ساخت بزنید!
سپس نوع آیتم رو بزارید : (از بخش مطالب - نمایش یک مطلب خاص)!
سپس در پنل سمت چپ بر روی انتخاب مطلب کلیک کنید و مطلب خودتون رو انتخاب کنید ! سپس برای منوتون یه عنوان بزارید و ذخیره رو بزنید !
کار تمام شد ! شما با موفقیت یک مطلب را در منوی اصلی سایتتون به نمایش گذاشتید !
موفق و پیروز باشید

nadima
07-09-2012, 05:11 AM
سلام

یعنی یک مطلب خاص رو میخواهید نمایش بدید ؟ در یک منو !؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
به این تصاویر نگاه کنید. این صفحه مربوط به منو های من هستش.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> . این عکس مربوط به products است:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هر کدام از اینها یعنی products و clients دارای چندین محصول است که من باید این محصولات را به هر کدام از منوها لینک بدهم. این عکس مربوط به صفحه article new است:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
توی این صفحه جایی نداره که لینک کنم به منوی مربوط به خودش فقط categurisho می تونم انتخاب کنم. توی منوی مثلا products هم فقط یکی از article ها را می تونم لینک بدم مثل همین عکس<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ولی بقیش چی؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این هم عکس از article products که دوتاش را با قرمز نشان دادم من باید همه این 5تا را لینک بدم به منوی products و همه article باشند.

nadima
07-09-2012, 05:17 AM
سلام
برای قرار دادن یک مطلب در منو مراحل زیر رو طی کنید!
به مدیریت منوها برید - بعد منویی که می خواید این مطلب درونش نمایش داده بشه و سپس گزینه new رو بزنید !
مثلا : مدیریت منو - منوی اصلی - بعد گزینه جدید رو برای ساخت بزنید!
سپس نوع آیتم رو بزارید : (از بخش مطالب - نمایش یک مطلب خاص)!
سپس در پنل سمت چپ بر روی انتخاب مطلب کلیک کنید و مطلب خودتون رو انتخاب کنید ! سپس برای منوتون یه عنوان بزارید و ذخیره رو بزنید !
کار تمام شد ! شما با موفقیت یک مطلب را در منوی اصلی سایتتون به نمایش گذاشتید !
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز این کارها را خودم کردم. اما موضوع این هستش که چند تا article دارم که مثلا مربوط به products هست! لطفا به این تاپیکی که گذاشتم نگاه کنید
این هم عکس از article products که در اینجا دوتا از 5 تای مربوط به products هست. همه این 5 تا را باید طوری لینک بدم به products که article باشند.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

nadima
07-09-2012, 05:19 AM
جناب nadima ی عزیز ، لطفا منظورتون رو واضح تر بگید تا دوستان بتونند راهنماییتون کنند ! این دومین پستتون هست که مشکلتون رو نامفهوم بیان کردین ! article یک متن (مطلب) هست ؟ یک مقاله است ؟ یا فایل ؟ ... .
این هم توضیح مفصل همراه با عکس

mohammad973
07-09-2012, 06:10 AM
دوست عزیز ؛ به نظر من ::
1) چرا Product رو از نوع single article انتخاب کردید ؟ خوب مسلمه اینطوری فقط یک مطلب رو نشون میده . شما نوع منوتون رو از "یک مطلب خاص" به "مطالب ویژه" تغییر بدید .

2) توی قسمت مجموعه ها (categury) یک مجموعه هم به نام product و یکی هم به نام client بساز ؛ (پس یک product توی منوهاتون دارد یکی هم توی مجموعه هاتون)

3) وقتی یک مطلب جدید ایجاد میکنی ، از کشوی categury ، بنابه موضوع مطلبت ، یکی از مجموعه های Product یا Client رو انتخاب کن .

انشاءالله که مشکلتون حل میشه .

nadima
07-09-2012, 06:18 AM
دوست عزیز
1. نمی تونم منو را به مطالب ویژه اختصاص بدم چون قالب این اجازه را نمیده. طرح قالب. این صفحه اصلی سایت است. قراره وقتی روی مثلا products کلیک کنم تمام article های مربوط به اون را نمایش بدهد
.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2.در قسمت مجموعه ها products و clinets تعریف شده
3.این کار را هم کردم. برای هر مطلب categury مربوط به خودش را اختصاص دادم!

mohammad973
07-09-2012, 06:22 AM
خوب اگر بیای برای product یک ساب دامین تعریف کنید و مطالب مربوط رو توی اون فراخوانی کنی چی ؟؟؟ به نظرتون حل نمیشه ؟

nadima
07-09-2012, 06:24 AM
ساب دامین؟!! یعنی چطوری؟؟؟ نه من فکر می کنم یک راه سادهتر وجود داره!

P30Yaran
07-09-2012, 07:09 AM
سلام
دوست عزیز اپه اشتباه نکنم منظورتون اینه :
می خواید وقتی بر روی product کلیک کنید تمام مطالبش بیاد ! درسته ؟
برای اینکار در صفحه ایجاد منوی جدید (محصولات) طبق عکس زیر عمل کنید !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه هم می خواید به صورت کشویی زیر منو داشته باشه طبق پست قبلم برای زیر منوها عمل کنید ولی زیر منوی محصولات قرار بدید!
انشاله که منظورتون رو درست متوجه شده باشم و تونسته باشم کمکتون کنم
موفق باشید

nadima
07-09-2012, 07:36 AM
من هم خودم گیج شدم. خوب می دونید محصولات که الان توی منو تعریف کردید نباید categury باشه باید طبق گفته همکارم article باشه بهش هم می گی بابا نمی شه بیشتر از یک محصول به این منو لینک داد!! گوش نمی ده. منم گیج کرده!!

mersad
07-09-2012, 07:48 AM
اگر نمونه ای قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد تا منو مناسب بسازید
ولی در حالت کلی همونطور که P30Yaran عزیز گفت باید عمل کنید

در پناه ایزد

poonoodi
07-09-2012, 07:52 AM
سلام
همانطور كه دوستمون گفتن (p30yaran)
كافيه شما در انتخاب هاي منوي product گزينه طرح بلاگي رو انتخاب كنيد
تا تمام مطالب شما در يك صفحه با ترتيبي كه بعدا تعريف ميكنيد نمايش داده شود

موفق باشيد

nadima
07-09-2012, 08:02 AM
طرح بلاگی به انگلیسی چی می شه؟

P30Yaran
07-09-2012, 08:03 AM
من هم خودم گیج شدم. خوب می دونید محصولات که الان توی منو تعریف کردید نباید categury باشه باید طبق گفته همکارم article باشه بهش هم می گی بابا نمی شه بیشتر از یک محصول به این منو لینک داد!! گوش نمی ده. منم گیج کرده!!

سلام مجدد
دوست عزیز شما مگه مطالب شاخه محصولاتت رو درون یه مجموعه نمیریزی ؟ خوب توی تصویر مشخصه به جای مجموعه های من شما باید مجموعه محصولات رو انتخاب کنید !
اگه برای محصولاتتون مجموعه انتخاب نکردید و فقط پنج تا مطلب هست ! طبق پست اولم باید پنج تا زیر منو برای محصولات بسازی !اما پیشنهاد میشه برای محصولات یه مجموعه قرار بدید و 5 تا محصولتون رو درون اون مجموعه قرار بدید و سپس طبق پست دومم عمل کنید
موفق و پیروز باشید

P30Yaran
07-09-2012, 09:14 AM
طرح بلاگی به انگلیسی چی می شه؟

سلام
شرمنده فراموش کردم پاسخ بدم (اجازه ویرایش نداد)
خوب طبق عکس زیر عمل کنید (قسمت تنظیماتش تب اول - مجموعه محصولات رو انتخاب کن و در تب سوم که توی عکس زیر هست تعداد مطالب قابل نمایش در هر صفحه رو مشخص کن
آموزش تصویری کار با مجموعه و مطالب توی ارسالهای من هست !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

nadima
07-09-2012, 09:20 AM
چی بگم والا خوب آخه من همه این کارها را کردم و articlei که تعریف کردم زیر مجموعه هاش را درست انتخاب کردم برای مثال به این عکس نگاه کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این یکی از آرتیکل های مربوط به products هست. حالا وقتی products را می زنم فقط informationi را نشان می ده چون در تعریف منو(products article) طبق این عکس:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در انتخاب آرتیکل information را انتخاب کردم. حالا در products مابقی آرتیکل ها را نشان نمی ده یعنی منظورم این هست که مثلا products شامل این آرتیکل هاست:information/art paper import statistic/change manegement/employment&skills هست.که فقط information را نشان میده!!!! اون هم چون در منور products انتخابش کردم!!! حالا بقیه را چطور لینک بدم. الان واضح شد فکر کنم!

P30Yaran
07-09-2012, 09:36 AM
دوست عزیز
گفتم که : شما باید نوع منوی محصولات رو بزاری - بلاک مجموعه (عکس توی پست دومم هست) سپس مجموعه محصولات رو انتخاب کنی ! (وقتی شما پنج مطلب با نام های :information/art paper import statistic/change manegement/employment&skills در مجموعه محصولات ساختی ! با این کار هر کسی رو منوی محصولات کلیک کنه ! پنج مطلب رو توی یک صفحه می بینه !
اگه بخواید به صورت زیر منو بسازید باید برای هر مطلب یک منو بسازید طبق همین چیزی که ساختید - یعنی یه بار برای information بیاید منو بسازید (single article بزار و information رو انتخاب کن ) و برای :art paper import statistic هم یه بار دیگه منو بساز (single article بزار و مطلب art paper import statistic رو انتخاب کن و به همین ترتیب)!
دیگه نمی دونم چطور توضیح بدم ! 2تا عکس قرار دادم براتون دیگه ! خیلی واضحه
موفق باشید

nadima
07-09-2012, 09:57 AM
با تشکر از همه دوستانی که به این تاپیک ج.اب دادند، مشکل حل شد.
همگی خسته نباشید