PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال پاسخ خالی مجاز نمی باشد

amirrezazdh
07-09-2012, 06:42 PM
سلام .
راجع به کامپوننت ارسال تماس با ما یه سوال داشتم . از همکاران و دوستان کسی تا حالا به همچین مشکلی برخورده؟
هشدار پاسخ خالی مجاز نمی باشد.

توی ارسال تماس با ما وقتی کاربران میخوان پیام ارسال کنن این پیغام رو میده جالب اینکه به هیچ تنظیمی دست نزدم . آیا امکان داره از تنظیمات سرور باشه ؟
مشکلات ما هم مثل خودمون تک:tired:

shmata
07-09-2012, 06:53 PM
یک بسته جوملا از سایت جوملا فارسی دانلود کنید و در پوشه

components/com_contact

هر چیزی هست جایگزین پوشه معادل سایت خودتان کنید.

alonedarki
08-04-2012, 09:06 PM
سلام
من تو public و www com_contactرو حذف کردم .. دوباره از ÷وشه ی زی÷ جوملا نصب کردم ولی پاسخ خالی مجاز نمی باشد. میده
:slap:
:P
پاسخ خالی مجاز نمی باشد.
پاسخ خالی مجاز نمی باشد.
پاسخ خالی مجاز نمی باشد.

d.arkiiii@yahoo.com
و لطفاً بگید چطور می تونم یه منو بذارم که کاربر بتونه به من ÷یام بده و واسهی ایمیل من جدا از ایمیل وب سایتم یه پیغام بیاد

amirrezazdh
08-05-2012, 10:30 AM
سلام
احتمالا بخاطر وجود افزونه های مشکل دار هستند. اگر افزونه ای رو نصب کردید که فگر میکنید برای جوملا مشکل ایجاد میکنه اونو پاک کنید. و مجددا com contact رو روی هاستتون آپلود کنید . البته تمام پوشه ها بغیر از فایلهای ریشه که حاوی تنضیمات هستند مثل configuration و httaccess .
برای اینکه بتونید دقیقتر مشکل رو پیگیری کنید به فایل errorlog توی هاستتون رجوع کنید.
موفق باشید.

alonedarki
08-24-2012, 10:55 AM
مشکل از اونجا هم نبود .....
من هنوزم این مشکل رو دارم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

firoozmandan
08-27-2012, 07:35 AM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شما در بخش مدیریت هیچ آیتم تماسی ایجاد و به یوزری لینک نکردید

یا علی