ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ذخیره ناموفق با ایراد در مدیریت جوملا 2.5.6

aftabgardun_erfan
07-10-2012, 07:27 AM
با سلام خدمت دوستان گرامی
من اخرین نسخه جوملا را نصب کردم
شما آخرین نسخه جوملا را هم اکنون دارید، 2.5.6.
وقتی مطلبی را ذخیره میکنم و یا ویرایش میکنم و ذخیره میکنم با پیغام خطای زیر مواجه میشوم
این در حالیست که اطلاعات را ذخیره میکند ، ولی این ارور را به صورت کادر قرمز در مدیریت زیر تولبار نمایش می دهد
چنانچه دوستان راهنماییم کنند ممنون میشم ، و بتونم این مشکل را مرتفع کنم که در آینده دیتابیسم دچار مشکل نگردد
منتظر خبر دوستان هستم - با تشکر و سپاس

ذخیره ناموفق با این ایرادها: Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `qqtjw_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `qqtjw_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `qqtjw_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `qqtjw_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC

mersad
07-10-2012, 11:37 AM
دروود

چک کنید ببینید در جداول دیتابیس شما همه جداول به صورت utf8_unicode_ci یونید کد هستند یا خیر ؟
پنل هاستینگ > phpmyadmin > دیتابیس خودتون رو انتخاب کنید و چک کنید

در پناه ایزد

aftabgardun_erfan
07-11-2012, 05:56 AM
با سلام
جداول به صورت utf8_general_ci هستند
با تشکر

محمد محسنی
07-11-2012, 05:59 AM
دوست عزیز سلام
در لوکال کار میکنید یا بصورت آنلاین؟

نام و ورژن سرور مجازی شما چیست؟
در ضمن ورژن های MySQL , APACHE , PHP را هم اعلام نمایید.

یا حق.

aftabgardun_erfan
07-11-2012, 06:56 AM
با سلام و احترام
کاملا به صورت آنلاین کار میکنم
همه چیز هم بدون هیچ نقصی کار میکنه به جز ذخیره کردن که پیغام خطا میده ولی کارش رو انجام داده
مشخصات به شرح زیر است

ساختار php روشن
Linux sv1.****.*** 2.6.32-320.17.1.lve1.1.7.2.el6.x86_64 #1 SMP Wed Jun 27 06:14:32 EDT 2012 x86_64

نسخه پایگاه داده
5.5.24-cll

دیتابیس
utf8_general_ci

نسخه php
5.3.13

سرور وب
LiteSpeed

وبسرور به محیط کاربری php
litespeed

نسخه جوملا
Joomla! 2.5.6 Stable [ Ember ] 19-June-2012 14:00 GMT

نسخه پلتفرم جوملا
Joomla Platform 11.4.0 Stable [ Brian Kernighan ] 03-Jan-2012 00:00 GMT

وکیل کاربر
Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:10.0.1) Gecko/20100101 Firefox/10.0.1

با تشکر و سپاس

محمد محسنی
07-11-2012, 07:19 AM
دوست عزیز سلام

در پوشه ای دیگر یک جوملای دیگر نصب کنید ببینید در جوملای جدید همین مشکل را دارید.

آیا از ابتدا این مشکل را داشتید و یا اینکه با نصب اقزونه جدید و یا تغییرات خاص این مشکل پیش آمد؟

یا حق.

aftabgardun_erfan
07-11-2012, 07:30 AM
با سلام و احترام
اصلا افزونه خاصی نصب نکردم
میشه گفت تقریبا جوملا خام هست
و آخرین نسخه را از جوملا فارسی گرفتم
این وب سایت عمرش چند روز بیشتر نیست
و تازه نصبش کردم
ولی این ارور را دارم
با تشکر و سپاس

محمد محسنی
07-11-2012, 08:23 AM
سلام

این مورد را هم تست بفرمایید.

در پوشه ای دیگر یک جوملای دیگر نصب کنید ببینید در جوملای جدید همین مشکل را دارید.

aftabgardun_erfan
07-12-2012, 12:48 PM
با سلام و احترام
من یه جوملای دیگه روی یه سایت دیگم نصب کردم
و همچین مشکلی نداشتم
حتی Collation هر دو دیتابیس را مقایسه کردم و عینا شبیه هم بوده است
ولی نمیدونم چرا در یکی از سایت ها این پیغام رو میده ، این در حالیست که من افزونه خاصی هم نصب نکردم به غیر از akeeba و یه اسلایدر چیزی نصب نکردم که ساختار این را تغییر بده
آیا با تغییر collation ها به unicode مشکل حل میشه یا اینکه مشکل مضاعف میشه
چون الان اکثر collation ها روی general هست
چنانچه دوستان در این زمینه راهنماییم کنند ممنون میشم
با تشکر - منتظر خبرتان هستم

damghansky
08-06-2012, 01:33 PM
سلام
یک راه حل ساده داره.برو توی phpmyadmin .بعد هم از توی دیتا بیس سایتت تمام جدولهای مربوط به کامپوننت finder رو پیدا کن.
اسم جداول اینهاست:
......_finder_filters
......_finder_links
......_finder_links_terms0
......_finder_links_terms1
......_finder_links_terms2
......_finder_links_terms3
......_finder_links_terms4
......_finder_links_terms5
......_finder_links_terms6
......_finder_links_terms7
......_finder_links_terms8
......_finder_links_terms9
......_finder_links_termsa
......_finder_links_termsb
......_finder_links_termsc
......_finder_links_termsd
......_finder_links_termse
......_finder_links_termsf
......_finder_taxonomy
......_finder_taxonomy_map
......_finder_terms
......_finder_terms_common
......_finder_tokens
......_finder_tokens_aggregate
......_finder_types
بعد توی Operations هر جدول Collation ها رو به utf8_general_ci تغییر بده و بعد گزینه ROW_FORMAT روی FIXED قرار بده و در آخر این جداول رو Repair کن.
این رو به خاطر بسپار هر قسمتی رو تغییر دادی دکمه GO رو بزنی بعد سراغ قسمت بعد بری.
در آخر هم توی Stracture هر جدول،هر جایی که Collation متفاوت بود به utf8_general_ci تغییر بدید و ذخیره کنید.
فقط همه مراحل رو انجام بدید.
من این مشکل داشتم.این طوری برطرف شد. انشاءالله برای شما هم برطرف میشه.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[*=right]ما اینجاییم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(انجمن) نجوم دامغان)

مهدی.
08-07-2012, 05:03 AM
سلام

اطلاعات هاست خود را بفرمایید !

این مشکل رو یکباره همه دارند و مشخصاً از تنظیمات هاستها باید باشه ! احتمالاً یه آپدیتی چیزی انجام دادن این عزیزان و یا همه شما دوستان از یک هاستینگ استفاده میکنید ! این مورد مشابه در انجمن زده شده.

فکر میکنم collation دیتابیس بهم ریخته !

یکبار با استفاده از کد زیر همه دیتابیس خود را به collation اصلی تغییر بدید !

<?php
// your connection
mysql_connect("localhost","username","password");
mysql_select_db("databasename");

// convert code
$res = mysql_query("SHOW TABLES");
while ($row = mysql_fetch_array($res))
{
foreach ($row as $key => $table)
{
mysql_query("ALTER TABLE " . $table . " CONVERT TO CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci");
echo $key . " =&gt; " . $table . " CONVERTED<br />";
}
}
?>

کد بالا فکر نمیکنم نیاز باشه توضیح بدم که چجوری تغییرش بدین ! همه چیز مشخص هست ! اما اگر نیاز به توضیح بیشتر هست اینجا رو بخونید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84_%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85% D8%AA_%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84

فقط حتماً collation نهایی را utf8_general_ci تنظیم کنید تا همه دیتابیس به این شکل تغییر کند.

اگر با این راه حل مشکل شما حل شد لطفاً اینجا اعلام کنید تا در قالب یک توضیح کامل در سایت منتشر کنیم ! نزدیک به 14 تا تاپیک دیگه با همین موضوع و عنوان هست که بهتره تا بیشتر نشده براش یک مطلب زده بشه ! امان از مدیرهای سرور کم سواد !

تهیه بکاپ قبل از هرکاری دستور داده میشود :دی

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

saghy_110
08-26-2012, 04:38 PM
سلام

اطلاعات هاست خود را بفرمایید !

این مشکل رو یکباره همه دارند و مشخصاً از تنظیمات هاستها باید باشه ! احتمالاً یه آپدیتی چیزی انجام دادن این عزیزان و یا همه شما دوستان از یک هاستینگ استفاده میکنید ! این مورد مشابه در انجمن زده شده.

فکر میکنم collation دیتابیس بهم ریخته !

یکبار با استفاده از کد زیر همه دیتابیس خود را به collation اصلی تغییر بدید !

<?php
// your connection
mysql_connect("localhost","username","password");
mysql_select_db("databasename");

// convert code
$res = mysql_query("SHOW TABLES");
while ($row = mysql_fetch_array($res))
{
foreach ($row as $key => $table)
{
mysql_query("ALTER TABLE " . $table . " CONVERT TO CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci");
echo $key . " =&gt; " . $table . " CONVERTED<br />";
}
}
?>

کد بالا فکر نمیکنم نیاز باشه توضیح بدم که چجوری تغییرش بدین ! همه چیز مشخص هست ! اما اگر نیاز به توضیح بیشتر هست اینجا رو بخونید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:رفع_مشکل_علامت_سوال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84_%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85% D8%AA_%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84)

فقط حتماً collation نهایی را utf8_general_ci تنظیم کنید تا همه دیتابیس به این شکل تغییر کند.

اگر با این راه حل مشکل شما حل شد لطفاً اینجا اعلام کنید تا در قالب یک توضیح کامل در سایت منتشر کنیم ! نزدیک به 14 تا تاپیک دیگه با همین موضوع و عنوان هست که بهتره تا بیشتر نشده براش یک مطلب زده بشه ! امان از مدیرهای سرور کم سواد !

تهیه بکاپ قبل از هرکاری دستور داده میشود :دی

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام
ممنون از راهنمایی*تون
مشکل حل شد. باز هم ممنون

shahab1
08-28-2012, 09:10 AM
سلام.منم همین مشکل رو دارم ولی از اینایی که گفتید سر در نمیارم

saghy_110
08-29-2012, 08:27 AM
سلام.منم همین مشکل رو دارم ولی از اینایی که گفتید سر در نمیارم
سلام دوست عزیز
یک فایل php روی هاستتون درست کنید و این کد بالا رو داخلش paste کنید. مثلا اسمش رو index2.php قرار بدید و بعد همین فایل رو اجرا کنید. مثلا اگر توی روت سایتتون قرار دادید، آدرسش این*طور می*شه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اجرا کنید و بعد دیتابیستون اصلاح می*شه. البته یادتون باشه در سطر سوم که این کد (
mysql_connect("localhost","username","password")رو نوشته، باید username و password دیتابیستون رو قرار بدید و localhost هم همون*طور می*مونه
یا علی

saghy_110
09-19-2012, 03:36 AM
سلام به همگی
ایراد قبلی که درست شد اما بعد از ایمپورت اطلاعات تازه، این ایراد رو میگیره که با ایراد قبلی فرق داره:

Duplicate entry '61-27' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `leg63_finder_links_terms0` (`link_id`, `term_id`, `weight`) SELECT 61, `term_id`, ROUND(SUM(`context_weight`), 8) FROM `leg63_finder_tokens_aggregate` WHERE `map_suffix` = '0' GROUP BY `term` ORDER BY `term` DESC
درخور توجه است که حدود 35000 کلمه رو باید فهرست کنه. ممنون می شم اگر پاسخ بدید.

shmata
09-19-2012, 04:34 AM
وارد جداول leg63_finder_links_terms0 و leg63_finder_tokens_aggregate بشوید و با استفاده از تب struct و دکمه ویرایش (آیکون مداد) برای این 2 table به صورت دستی collation را به utf-8 ست کنید . فقط ممکن از اجازه تغییر فیلد کلیدی را به شما ندهد ولی مابقیه فیلد ها را ویرایش کنید.

saghy_110
09-20-2012, 06:11 AM
ممنون از پاسختون اما مشکل حل نشد.
من فکر می کنم مشکل از جای دیگه است. ببینید بنده در تاپیک دیگری هم عرض کردم، حدود ۳۵۰۰۰ کلمه رو (با یه بدبختی) وارد دیتابیس کردم و از اون موقع تا حالا این مشکل به وجود اومده. نمی دونم شاید به خاطر حجم بالای اطلاعاته که این مشکل بروز می کنه. البته مشکل دیگری هم که وجود داره اینه که تا از توی بخش مدیریت این ۳۵۰۰۰ مطلب رو منتشر نکنی نشون داده نمیشه یعنی با اینکه از توی بانک state=1 قرار دادم اما برای نمایش در بخش جستجوی پیشرفته حتما باید مطالب به صورت دستی دوباره دکمه انتشارر بخوره که این دیگه خیلی عجیبه. تمنا دارم درباره این دو مطلب راهنمایی کامل بفرمایید
با تشکر

پیوست:
نمی دونم این مطلب کمکی می کنه یا نه اما وقتی می خوام این تعداد مطلب رو صدتا صدتا انتشار بزنم بعد از یک یا دو بار این پیغام خطا در خود مدیریت جوملا میاد:

500 - یک خطا رخ داده است Duplicate entry '61-56' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `leg63_finder_links_terms0` (`link_id`, `term_id`, `weight`) SELECT 61, `term_id`, ROUND(SUM(`context_weight`), 8) FROM `leg63_finder_tokens_aggregate` WHERE `map_suffix` = '0' GROUP BY `term` ORDER BY `term` DESC
برگشت به کنترل پنل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

afshin1368
09-23-2012, 06:07 AM
من این مشکلو داشتم ولی فقط با تغییر هاست درست شد !!!!!!

این فقط یه تجربه شخصییه !!!!!

saghy_110
09-25-2012, 03:27 AM
ممنون از پاسختون
ظاهرا ربطی به هاست نداره. مشکل از این بود که داخل این ۳۵۰۰۰ کلمه من، کلماتی بود که با دیتابیس و ایندکس کردن مطالب همخونی نداشت. مثل: بخشِ دولتی که وقتی کسره اش رو برداشتم مشکل حل شد. به هرحال مشکل عجیبی بود و وقت خیلی زیادی از من گرفت. ممنون از هم دوستان