PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بهم ریختن سایز تصویر در ie , روش ایجاد منوی درختی

ariyafom
07-10-2012, 08:01 AM
با سلام
1) بنده در تمام مرورگرها بررسی کرد مشکل تغییر سایز تصویر نمایشی در هدر - ماژول ها نداشتم منتهی در ie این مشکل هست و تصاویر بزرگتر از سایز واقعی نمایش می یابند
2) قصد دارم منویی به شکل درختی (شاخه ای) در راست صفحه داشتم باشم که عنوان موضوعات را در آن قرار داده و مطالب در صفحات مرتبط با موضوعات نمایش داده شوند چطور بایستی اینکار را انجام دهم؟؟
3) لینک امتیاز دهی گوگل را چطور به لینک خودم که در گوگل هست می تونم تغییر دهم Google Plus
4) جهت تغییر و مرتب کردن کادر پایین صفحه (که احیانا فوتر باشه) جهت تغییر چیدمان متن و وضعیت عکس و لینک و کپی رایت به کدام فایل و قسمت بایستی بروم؟

ariyafom
07-10-2012, 09:39 AM
5) با مینی مایز کردن پنجره مرورگر اینترنت صفحه سایت بطور خودکار با سایز پنجره تنظیم نمی شود و همچنین اسکرول لاک افقی هم جهت جابجایی افقی صفحه فعال نمی شود چرا؟؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

mersad
07-10-2012, 11:13 AM
دروود

سوالات خودتون رو جدا جدا د رتاپیک های جدا مطرح کنید

قبل از ایجاد تاپیک در انجمن جستجو کنید

در پناه ایزد

ariyafom
07-10-2012, 12:28 PM
الان بنده 5 تا تاپیک ایجاد کنم؟
به این صورت ممکن هست پاسخ بفرمایید؟؟؟

mersad
07-10-2012, 09:16 PM
برا هر کدام از این موارد یک سری توضیحات وجود داره و ممکن هست مشکلات خاص اون مورد به وجود بیاد
در ضمن این مورد جزو قوانین هست

شما هر مشکلی که دارید ابتدا در دانشنامه جوملا فارسی سپس در انجمن جوملا فارسی جستجو کنید
اگر پاسخ رو نیافتید تاپیک ایجاد کنید
میتونید بی نهایت تاپیک ایجاد کنید !

در پناه ایزد

*تاپیک قفل شد