PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به من تازه وارد کمک کنید:(

pesar_ariyaie
07-10-2012, 09:24 PM
یکی به من کمک کنه من تازه واردم.من میخواهم یک سایت به وسیله ی جومولا طراحی و اجرا کنم اما واقعا در نصب آن گیر کرده ام.زمانی که وارد هاست میشوم و mysql data baseرا وارد میکنم با چیزی که شما در آموزش نشان داده اید مطابقت نمیکند؟؟زمانی که wampserverرا نصب میکنم به رنگ نارنجی هست؟؟؟؟لطفا من را راهنمایی کنید خیلی به کمک احتیاج دارم2روزه نتوانستم این موضوع را حل کنم با تشکر از شما. pesar_ariyaie@yahoo.com

jalal_iranian
07-10-2012, 09:45 PM
با سلام

کنترل پنل شما چیست؟

زمانی که وارد هاست میشوم و mysql data baseرا وارد میکنم با چیزی که شما در آموزش نشان داده اید مطابقت نمیکند

میشه بیشتر توضیح بدید و در صورت امکان اسکرین شات قرار دهید.

یا علی

pesar_ariyaie
07-10-2012, 09:57 PM
با سلام

کنترل پنل شما چیست؟

میشه بیشتر توضیح بدید و در صورت امکان اسکرین شات قرار دهید.

یا علی
سلام ممنون این کنترل پنل من هست.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

pesar_ariyaie
07-10-2012, 10:00 PM
[سلام این کنترل پنل من هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[/QUOTE]

shmata
07-11-2012, 05:38 AM
در عکس اول که در لوکال دارید کار میکنید باید ببینید از نرم افزار دیگری استفاده نمیکنید که با PHP , Apache , MySQL تداخل داشته باشه مثل IIS یا ...
مورد دوم را باید با هاست تون در میون بذارید .
لطفا از یک عنوان برای تاپیک تون استفاده کنید که دوستان دیگر بتونن با جستجو ی مشکل مشابه به این تاپیک برسند .

P30Yaran
07-11-2012, 05:51 AM
سلام

[سلام این کنترل پنل من هست
دوست عزیز
برای نصب جوملا بر روی هاست های رایگان باید به این نکات توجه کرد !
در هاست رایگان اطلاعات رو باید به صورت زیر وارد کنید
host name : خود سرویس دهنده هاست رایگان رو بهتون میده و localhost نیست !
database name : باید fagig_11001385_cosmic باشه (کامل وارد کنید ===طبق عکستون نوشتم)!
database user name : باید نام یوزری که میسازی رو بزاری که اونم با پسوند فا گیگ و کد کاربریت هست!
password : پسوردی که ساختی !
موفق باشی

pesar_ariyaie
07-11-2012, 07:07 AM
در عکس اول که در لوکال دارید کار میکنید باید ببینید از نرم افزار دیگری استفاده نمیکنید که با PHP , Apache , MySQL تداخل داشته باشه مثل IIS یا ...
مورد دوم را باید با هاست تون در میون بذارید .
لطفا از یک عنوان برای تاپیک تون استفاده کنید که دوستان دیگر بتونن با جستجو ی مشکل مشابه به این تاپیک برسند .

چشم در تایپیک های بعدی این مشکل را حل میکنم

parham heydari
07-12-2012, 11:56 AM
دقیقا منم قبلا همین مشکل رو داشتم !!!

niusha_behzad
07-14-2012, 08:52 AM
باید اطمینان داشته باشی که حتما wamp فعال باشه تا با ارور مواجه نشی