PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب جوملا 2.5

mojtaba24
07-11-2012, 10:29 AM
درود
من یکبار جوملا 2.5 رو نصب کردم و بعد از نصب وقتی در ُآدرس بار آدرس سایت رو ( ُآدرس اصلی سایت مثلا google.com ) وارد کردم از من user pas خواست آدرس رو به دوستام دادم اونام گفتن باید یوزر و پس وارد کنن
به هاست گفتم گفت مشکل از ما نیست فقط می تونیم هاست رو ریست کنیم که منم موافقت کردم و هاستم رو ریست کردم حالا می خوام یه نفر کمک کنه تا جوملا 2.5 رو روی هاست نصب کنم هاست ضمنا من لینوکسه

محمد محسنی
07-11-2012, 10:32 AM
دوست عزیز سلام

لطفا یکبار دیگر جوملا را نصب کنید ببینید هنوز مشکل پابرجاست؟

یا حق.

index.mailbox
07-11-2012, 10:43 AM
اول جستوجو
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D 8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_cPanel

در ضمن اگه از cpanel استفاده میکنید. درون cpanel توان نصب آسان جوملا هست!

mojtaba24
07-22-2012, 06:37 AM
من فایل رو نصب کردم ولی وقتی فایل رو در مسیر public_html/ اکسترکت میکنم می گه file path not found حتی یه مسیر جدید به نام Home ایجاد کردم ولی باز با همین پیغام مواجه شدم
حتی / رو قبل از آدرس و بعد از آدرس گذاشتم ولی باز با همون پیغام مواجه شدم
ممنون می شم کمکم کنید .
در ضمن از سی پنل استفاده می کنم

shmata
07-22-2012, 09:29 AM
من فایل رو نصب کردم ولی وقتی فایل رو در مسیر public_html/ اکسترکت میکنم می گه file path not found حتی یه مسیر جدید به نام Home ایجاد کردم ولی باز با همین پیغام مواجه شدم
حتی / رو قبل از آدرس و بعد از آدرس گذاشتم ولی باز با همون پیغام مواجه شدم
ممنون می شم کمکم کنید .
در ضمن از سی پنل استفاده می کنم
میتونید یک تیکت به پشتیبانان هاست تون بزنید و از اونا بخواهید ضمن اکسترکت کردن فایلها مشکل شما رم بررسی کنند