PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن صفحه ابتدایی در سایت

tkd
07-11-2012, 01:11 PM
با سلام .
برای قرار دادن یه صفحه ابتدایی در سایت باید اون صفحه ای رو که درست کردم رو تو روت هاست آپلود کنم بعد به صفحه جوملا لینک کنم.

سوال اینجاست که منظور از روت چیه ؟
بعدشم صفحه جدید و صفحه index جوملا باید تو پوشه اصلی باشه یا که باید جوملا رو تو یه پوشه دیگه قرار بدیم؟ اگه تو یه پوشه باشند چطوری صحه جدید باز بشه و صفحه جوملا باز نشه ؟ (چطوری تشخصیص بده؟)

P30Yaran
07-11-2012, 01:18 PM
سلام
منظور از روت : public_html یا www در کنترل پنل بخش file manager هست !
روت : یعنی صفحه اول بخش مدیریت فایلهاتون در هاست!
برای صفحه indexمجزا هم شما صفحه اول رو با HTML طراحی کن و در روت قرار بده با این نام index.html ! بعد دو راه داری که به جوملا بفهمونی که باید اول این فایل اجرا بشه
یکی با تغییر در htaccess یکی هم به مدیر پشتیبانی هاستت بگی خودش ست کنه
موفق باشید

tkd
07-13-2012, 07:30 AM
با سلام مجدد به شما و با تشکر از راهنمایی تون.
تغییر دادن فایل htaccess بهتره . اما من که نگاه میکردم چند تا index.php دیدم که مال صفحه اصلی جوملاست . خوب من باید کدوم قسمت رو ویرایش کنم؟ [RewriteRule .* index.php [F

amirrezazdh
07-13-2012, 08:59 AM
سلام
منم این کارو انجام دادم توضیح اینکه به فایل htaccess باید خط DirectoryIndex yourdefaultpageرو اضافه کرد به این صورت:
DirectoryIndex index.html index.php
index.php رو به این خاطر اضافه کردم چون وارد صفحه ادمین نمیشد.
ولی حالا یه مشکل دیگه بوجود اومده و اونم اینه که هربار که گزینه صفحه اصلی رو کلیک میکنم به index.html میره .
فکر کنم تو صفحه index.html باید یه کوکی اضافه کرد تا وقتی برای دوبار خونده شد اجرا نشه و به index.php ارجاع داده بشه .
از دوستان کسی هست تا در زمینه کوکیها راهنمایی کنه؟

amirrezazdh
07-14-2012, 03:59 PM
از دوستان کسی نبود تا در زمینه کوکیها راهنمایی کنه؟
آخه هر بار که به صفحه اصلی رجوع میشه باز هم صفحه index.html میاد.؟؟؟؟
البته یه کد متا برای رفرش هست ولی جوابگو نیس!
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"refresh" content="30; URL=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" />

hassan.joomla
08-12-2012, 03:39 PM
منم همین مشکل رو دارم و جوملا را در یک پوشه نصب کردم و حالا در صفحه اصلی نمی یاد؟
چی کار کنم؟