توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال شناسایی تروجان قبل از نصب افزونه های جوملا
takab1
07-11-2012, 02:51 PM
چطوری قبل از نصب یک افزونه بدونیم که افزونه دارای کد های تروجان نباشه یا اینکه خود افزونه تروجان نداشته باشه چطوری باید چک کنیم توسط چه نرم افزاری ؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه راه های مقابله با ورد یک تروجان به هاست چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر افراد میگن افزونه ها رو از جای معتبر دانلود کنیم من معتبر ترین جا رو خود سایت جوملا فارسی میدونم ولی خواهشا یه راه حل بگید شاید ما بخوایم یه افزونه ای خارج از سایت معتبر جوملا فارسی بگیریم اونا رو چطوری چک کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
منظور شما back door است ، متاسفانه راهی برای شناسایی این مورد وجود ندارد و تنها راه ممکن استفاده از دستور العمل های زیر است:
1- استفاده از سایت اصلی ارائه افزونه
2- عدم استفاده از افزونه های کرک شده (90% مشکل دارند)
3- عدم استفاده از افزونه هایی که تازه کار هستند یا کد شده هستند
موفق باشید
Joomla Armator
07-11-2012, 05:59 PM
چطوری قبل از نصب یک افزونه بدونیم که افزونه دارای کد های تروجان نباشه یا اینکه خود افزونه تروجان نداشته باشه چطوری باید چک کنیم توسط چه نرم افزاری ؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه راه های مقابله با ورد یک تروجان به هاست چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر افراد میگن افزونه ها رو از جای معتبر دانلود کنیم من معتبر ترین جا رو خود سایت جوملا فارسی میدونم ولی خواهشا یه راه حل بگید شاید ما بخوایم یه افزونه ای خارج از سایت معتبر جوملا فارسی بگیریم اونا رو چطوری چک کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز برای جلیوگیری از اینکه در بسته افزونه ها شل آپلود نکرده باشند با اینترنت سکوریتی(پیشنهاد من کسپر هست)چک کنید.
موفق باشید
takab1
07-11-2012, 08:29 PM
دیگه کسی راه حل نداره من میخوام قبل از نصب افزونه اون رو توی سرور مجازی xmp یا آپاچی نصب کنم بعد جوملا رو بارگذاری و افزونه رو نصب کنم بعد با یه انتی ویروس قوی چک کنم اگه مشکل نداشت توی خود سایت نصب میکنم نظرتون چیه ؟؟؟؟
آیا انتی ویروسی هست که اسکریپت رو چک کنه ؟؟شما چه انتی ویروسی رو پیشنهاد میکند نظرتون درباره نصب در سرور مجازی قبل از نصب در سرور هاست چیه ؟؟؟ ایا ویروس یاب تشخیص میده ؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.