توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تغییر فونت منوی اصلی در قالب جوملا
mania
07-12-2012, 07:39 PM
با سلام من قالب جدید shape5 رو تو wamp نصب کردم، فونت صفحه رو تغییر دادم به tahoma اما فونت منوی اصلی رو هر کار می کنم تغییر نمی کنه. جدا ازین فونتی غیر از تاهوما رو چه جوری میشه اضافه کرد به سایتهای فارسی؟ روش fontface هم به دردم نخورد. قالبی که نصب کردم، corporate response اِ.
mohammad973
07-12-2012, 08:50 PM
دوست عزیز ؛ کافیه قبل از تاپیک جدید توی مطالب یک سرچی بکنید . اگر پیدا نکردید تاپیک جدید بزنید . اینطور خیلی زودتر به جوابتون میرسید . درباره روش های اضافه کردن فونت ، بارها و بارها در انجمن سوال شده و دوستان جواب دادند . کافیه فونت فارسی رو جستجو کنید . مثل تاپیک زیر ::
اضافه کردن فونت به فونتهای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %88%D9%86%D8%AA+%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C)و بسیاری دیگر . اگر بازهم مشکلتون حل نشد ، بگید تا دوستان کمک کنند .
موفق باشی دوست من .
mania
07-12-2012, 09:36 PM
مرسی از پاسخ سریعتون
من چند روزی هست که همه اینترنت رو زیر و کردم و هیچی جواب نمیده، سایز و وزن فونت منوی الی رو میتونم تغییر بدم اما همچنان با اضافه کردن font-face به اول فایل css و font-family:tahoma; به محل مورد نظر هیچ تغییری در منو پیش نمیآد.
P30Yaran
07-13-2012, 06:57 AM
سلام
بین برای استفاده از font-face : اون رو در template.css قالب فراخونی کنید :
@font-face {
font-family:byekan1; /* تعیین نام برای فونت */
src: url("../fonts/byekan.eot"); /* برای نمایش در اینترنت اکسپلورر */
}
@font-face {
font-family:byekan2; /* تعیین نام برای فونت */
src: url("../fonts/byekan.ttf"); /* برای نمایش در مرورگرهای دیگر */
}
#load-byekan {
font-family:byekan1, byekan2; /* بارگزاری دو فونت در یک عنصر*/
}
بعد از اینکه تغییرات رو در فایل template.css ذخیره کردید باید برید توی فایل index.php قالب، و هر جایی که دوست دارید از این فونت استفاده کنید آی دی ساخته شده در css رو فراخوانی کنید
به شکل زیر :
<div id="load-byekan">متن دلخواه شما</div>
برای تبدیل فونت دلخواه خودتون به پسوند های مختلف که بتونید ازش استفاده کنید هم سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو پیشنهاد می کنم سایت بسیار خوبی هست !
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.