PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه بندی

mohammad mokhtari
07-14-2012, 05:28 AM
سلام ،

میخواستم ماژول html سفارشی رو صفحه بندی کنم ، بیشتر صفحات سایتم مطالب ویژه هستش از راهنماییتون سپاسگذارم

مانند :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

shmata
07-14-2012, 05:50 AM
برای اینکار باید به مدیریت منوها بروید و اگر لینک منو تون به مطالبی هست که دارای چندین صفحه اند میتونید تنظیم که صفحه بندی فعال باشد
مدیریت منو در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7% D8%B9_%D9%85%D9%86%D9%88_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88 %D9%85%D9%84%D8%A7_2.5)

mohammad973
07-14-2012, 08:13 AM
به نظر من ایشون چون میخواند از html سفارشی استفاده کنند این کار میسر نیست ، چون این ماژول فقط حاوی یک متنه . نه تعدادی متن که بشه چندتا از اون ها رو در یک صفحه و بقیه رو در صفحات بعدی قرار داد .
اگر درست منظورتون همونی باشه که shmata ی عزیز گفتند ، که راهش ذکر شد ؛ ولی اگر بخواهید خود مطلبتون چند صفحه ای باشه ، چرا از امکان صفحه بندی پایین ادیتورتون استفاده نمیکنید ؟ با اینکار ، یک جدول بالا سمت راست متنتون میاد که عناوین صفحه بندی متنتون رو نشون میده و همچنین پایین متنتون هم همون صفحه بندی که فرمودید رو درج میکنه . این کار بیشتر برای متون طولانی و یا متون با عناوین داخلی مجزا مناسبه .

mohammad mokhtari
07-14-2012, 08:28 AM
اونجور که دوستمون shmata توضیح دادن امکان پذیر نیست ، این صفحه بندی زیر ادیتور رو هم پیدا نکردم ، متنهایی دارم که به چند صفحه میرسند اما نمیخوام منوی جدید بذارم براشون و میخوام در همون منو به چند صفحه تبدیلشون کنم

mersad
07-14-2012, 09:36 AM
دروود

میتونید از این افزونه ها استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> NsaWRlcnMiO2k6MjtzOjc6InNsaWRlciciO2k6MztzOjg6InNs aWRlcidzIjt9
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nNsaWRlcnMiO2k6MjtzOjc6InNsaWRlciciO2k6MztzOjg6InN saWRlcidzIjt9

در پناه ایزد

mohammad mokhtari
07-15-2012, 06:55 AM
ممنونم اما انجام نشد :)

shmata
07-15-2012, 10:05 AM
اونجور که دوستمون shmata توضیح دادن امکان پذیر نیست ، این صفحه بندی زیر ادیتور رو هم پیدا نکردم ، متنهایی دارم که به چند صفحه میرسند اما نمیخوام منوی جدید بذارم براشون و میخوام در همون منو به چند صفحه تبدیلشون کنم
امکان صفحه بندی در منوهای جوملا موجوده - به عکس ضمیمه شده مراجعه کنید .
اگر بخواهید در Tiny MCE اینکارو انجام بدید فقط میتونید شکل شو بکشید و یک سری لینک استاتیک بدید چون در tiny mce نمیتونید کد سرور ساید وارد کنید .