توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر در قسمت مدیریت جوملا 2.5
Nasim19
07-15-2012, 11:13 AM
با سلام من می خواستم بدونم این قسمت ها در مدیریت جوملا 2.5 در کدوم قسمت قرار دارند. (جون می خواستم تغییراتی در آنها به وجود آورم.در جوملا 1.5 این تعییرات را می دانم کجاست ولی در 2.5 فرق دارد گویا!!!) 1.منوی راهنما 2. هدر (یا هخون بنر جوملا) 3.تکست فرم لاگین(ورود به مدیریت جوملا)(به مدیریت جوملا خوش آمدید) با تشکر
Nasim19
07-16-2012, 04:28 AM
سلام
کسی نمی تونه بگه این تغییرات تو کدوم قسمت هستند؟! لطفا اگه می دونید راهنمایی کنید چون من هر چی گشتم پیدا نکردم
ممنون
shmata
07-16-2012, 05:34 AM
با سلام من می خواستم بدونم این قسمت ها در مدیریت جوملا 2.5 در کدوم قسمت قرار دارند. (جون می خواستم تغییراتی در آنها به وجود آورم.در جوملا 1.5 این تعییرات را می دانم کجاست ولی در 2.5 فرق دارد گویا!!!) 1.منوی راهنما 2. هدر (یا هخون بنر جوملا) 3.تکست فرم لاگین(ورود به مدیریت جوملا)(به مدیریت جوملا خوش آمدید) با تشکر
شما باید هر سوال را دریک topic مطرح کنید . نه چندین سوال را ...
برای حذف منو help باید به آدرس
Joomlaroot\administrator\modules\mod_menu\tmpl\def ault_enabled.php
و خط 349 تا 405 را حذف کنید به طوریکه دستور if تبدیل به
if ($showhelp == 1)
{
}
شود
2. در فایلهای مربوط به قالب bluestork این قالب از چندین css استفاده میکند . دقیقا کدام قسمت header ؟
Joomlaroot\administrator\templates\bluestork\
3.
Joomlaroot\administrator\templates\bluestork\login .php
Joomlaroot\administrator\templates\bluestork\cpane l.php
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.