توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک شدن سایت و فایل Index
yss.ir
07-15-2012, 04:57 PM
سلام
سایت جوملاییم هک شده و اوون هم از ناحیه فایل index.php در رووت سایت
جالب اینجاست که طرف سایت رو زیر نظر گرفته و وقتی فایل سالم رو جایگزین می کنم، 2باره فایل خراب رو جایگزین میکنه!
ممنون میشم بررسی کنین و بگین مشکل از کجاست..
safajuy
07-15-2012, 05:36 PM
سلام
اين به خاطرامنيت سرور شماست
بهتره از شركتي معتبر هاست تهيه كنيد تادچارچنين مشكلاتي نشيد
موفق باشيد
yss.ir
07-15-2012, 05:40 PM
قربوون بشم!
هاستینگم تازه آریا... ه!
محمد محسنی
07-15-2012, 05:44 PM
سلام
آیا تمامی پسورد ها را تغییر داده اید؟
پسورد پنل مدیریت هاست
پسورد های ftp
و ...
یا حق.
kianesfahan
07-15-2012, 05:56 PM
درود . دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد هکر بر روی هاست و یا سرور شما شل اپلود کرده است و به راحتی در هر زمان می تواند به وب سایت شما دسترسی پیدا کند . توصیه می کنم که هاست خود را تغییر دهید و یک هاست با امنیت بالا تهیه کنید . اما برای حل فعلی مشکل باید تک تک فایل ها را بررسی کنید و فایلی که مشوک میباشد را حذف کنید . اگر فایل پشتیبانی از قبل در اختیار دارید به راحتی می توانید این کار را انجام دهید . موفق باشید
Joomla Armator
07-15-2012, 07:12 PM
دوست عزیز لطفا آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بررسی بشه.
دوحالت داره اگر از سرور خورده باشید که خیلی بد میشه چون احتمال داره بقیه سایت های سرور هم بخورن اما من احتمال میدم ازسایت خودتون خورده باشید با این اوصاف لینک سایت رو اعلام بفرمایید.
shmata
07-16-2012, 05:43 AM
سلام
سایت جوملاییم هک شده و اوون هم از ناحیه فایل index.php در رووت سایت
جالب اینجاست که طرف سایت رو زیر نظر گرفته و وقتی فایل سالم رو جایگزین می کنم، 2باره فایل خراب رو جایگزین میکنه!
ممنون میشم بررسی کنین و بگین مشکل از کجاست..
از هاست تون بخواهین دسترسی ip های مختلف رو به هاست محدود کنه و فقط به ip خودتون بتونید login کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.