PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب افزونه

mojniknam
07-16-2012, 07:12 AM
سلام
مدتی هست که یه مشکلی دارم. هرچی هم سرچ کردم و راه کارها رو امتحان کردم نشد
موقع نصب یک کامپوننت این ارور رو میگیره:
JFTP::mkdir: Bad response
JFTP::chmod: Bad response
JFTP::store: Bad response
اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل

توی مقالات خوندم میتونه مشکل از تنظیم لایه ftp باشه. اون رو هم با آپلود کردم عکس از قسمت مدیریت رسانه ها تست کردم و نشد
یکی دیگه گفته بود از پیریمیش های هاست هست. اون رو هم تست کردم. همه رو روی 777 گذاشتم نشد روی 755 گذاشتم باز هم نشد.
ایراد از کجا میتونه باشه؟

jalal_iranian
07-16-2012, 07:16 AM
با سلام

خطاهای موجود FTP Layers (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers)

آموزش تنظیمات لایه FTP در جوملای 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87_F TP_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB% 8C_1.5)

یا علی

mojniknam
07-16-2012, 07:39 AM
تنظیمات لایه ftp مشکلی نداره چون تغییرش که میدم دیگه از تو مدیریت رسانه ها نمیشه چیزی آپلود کرد
پریمیشن هم مشکلی نداره و روی 777 هست
فقط شک من روی این سه تا آدرس توی فایل کافیگ هست. البته نام فولدرها رو چک کردم و مشکلی نداشت

var $log_path = '/home/sitename/public_html/ns/logs';
var $tmp_path = '/home/sitename/public_html/ns/tmp';

var $ftp_root = '/public_html/ns/';

mojniknam
07-17-2012, 04:31 AM
من تمام موارد رو چک کردم و تقریبا مطمئن هستم ایراد از تنظیمات ftp نیست
مسیر فولدرها رو هم عوض کردم:
var $log_path = 'logs';
var $tmp_path = 'tmp';

پس از نصب یک ماژول ، اتفاقی که افتاد:
ارورها از سه چهار خط ارور به یک خط کاهش پیدا کرد:
JFTP::mkdir: Bad response

ضمن اینکه پوشه tmp رو چک کردم و دیدم فایل zip نصبی به این پوشه منتقل شده (بنابراین صد در صد اشکال از ftp و مسیر پوشه tmp نیست)

محمد محسنی
07-17-2012, 04:45 AM
دوست عزیز سلام

ضمن اینکه پوشه tmp رو چک کردم و دیدم فایل zip نصبی به این پوشه منتقل شده (بنابراین صد در صد اشکال از ftp و مسیر پوشه tmp نیست)

خطاهای مربوطه را من بارها و بارها چک کردم

و مطمئنا مربوط به تنظیمات ftp و پوشه های log و tmp میباشد.

و در مقاله خطاهای موجود FTP Layers (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers) نوشته شده است.

لطفا دوباره بررسی نمایید.

اگر مشکلتان حل نشد مشخصات هاست و ادمین جوملا را بصورت خصوصی ارسال نمایید تا بررسی نمایم.

یا حق.

محمد محسنی
07-17-2012, 05:32 AM
دوست عزیز سلام

مشکل شما مربوط به تنظیمات پوشه های log و tmp بود.

و در حال حاظر مشکل شما برطرف شده است.

لطفا مشخصات هاست و ادمین جوملا خود + user ftp جدیدی که ساختم را تغییر دهید.

موفق باشید.
یا حق.