PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نقطه چین زیر عنوان قالب امیر کبیر

takab1
07-16-2012, 07:27 PM
لطفا بگید چطوری باید یه عکس رو به عنوان نقطه چین زیر عنوان موضوعات و عنوان منو های قالب امیر کبیر باید انتخاب کرد اینکه چطوری عکس رو بزارم خیلی مهمه لطفا یه آموزش کامل بدین بگین چطوری و کجا باید عکسو بزارم

takab1
07-16-2012, 07:35 PM
به جای ------------------------------------------------ زیر عنوان یه عکس بزاریم چطور باید انجام بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shmata
07-17-2012, 06:18 AM
به جای ------------------------------------------------ زیر عنوان یه عکس بزاریم چطور باید انجام بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابتدا به آدرس
joomlaroot/templates/yougrids/css/metal.css مراجعه کنید و در خط 233 کد زیر را جایگزین کد موجود کنید .

.yjsquare h4{
background:url(../images/myborder.jpg) no-repeat bottom;
color:#222;
border:none;
}

دقت کنید که در فولدر Images قالب تون تصویر دلخواه تون را با نام myborder.jpg آپلود کنید .

takab1
07-17-2012, 08:23 AM
این کارو کردم درست نشد لطفا بگین چطوری یه عکس رو واسه قسمت contact و یه عکس رو به جای عنوان منو ها جایگزین کنم چون باید عکس منو و contact فرق کنه و منو اندازش از contCT کمتره لطفا بگین چیکار گنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shmata
07-17-2012, 08:40 AM
این کارو کردم درست نشد لطفا بگین چطوری یه عکس رو واسه قسمت contact و یه عکس رو به جای عنوان منو ها جایگزین کنم چون باید عکس منو و contact فرق کنه و منو اندازش از contCT کمتره لطفا بگین چیکار گنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درست نشد
یعنی نقطه چین ها نرفت ؟ غیر ممکنه من با fire bug امتحان کردم بعد پست دادم . لینک سایت تونو بدید من بررسی کنم .
لطفا سوالات جدید را در تاپیک جدید مطرح کنید .

takab1
07-17-2012, 01:11 PM
من هر تغییری توی metal.css میدم اصلا هیچ به حال سایتم فرق نداره حتی کلا حذفش کردم باز مشکلی براش ایجاد نکرد اصلا سرجاش ثابته به نظر شما مشکل از کجاست چطوری باید حلش کنم روی لوکال جواب میده ولی روی هاست واقعی نه ؟؟ مشکل از کجاست

nouri
07-18-2012, 04:00 AM
كش مرورگرتان را پاك كنيد

جهان جو
07-24-2012, 06:12 AM
من هر تغییری توی metal.css میدم اصلا هیچ به حال سایتم فرق نداره حتی کلا حذفش کردم باز مشکلی براش ایجاد نکرد اصلا سرجاش ثابته به نظر شما مشکل از کجاست چطوری باید حلش کنم روی لوکال جواب میده ولی روی هاست واقعی نه ؟؟ مشکل از کجاست

سلام عرض مي كنم
بنده خودم هم ابتدايي هستم تو جوملا

اما فكر مي كنم اگه دليلش كش نباشه، دليل مشكلتون اين باشه كه شايد شما سبك mesh رو فعال كرديد

لطفاً به اين آدرس بريد و چك كنيد :

اگه روي mesh تنظيم شده روي metal قرارش بديد تا تغييراتتون اعمال بشه

metal<سبك پيش فرض<تنظمات استايل<روي قالبتون كليك كنيد<مديريت قالب<تب افزونه ها

در پناه حق باشيد

mohammad973
07-24-2012, 11:04 AM
شما باید فایل NewsItem.php رو تغییر بدی دوست من .
این سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو ببین . عنوان مطالب پشتش عکسه . اگه چنین چیزی میخواید ، بگو تا آموزششو بگزارم .

جهان جو
07-27-2012, 07:33 AM
شما باید فایل NewsItem.php رو تغییر بدی دوست من .این سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو ببین . عنوان مطالب پشتش عکسه . اگه چنین چیزی میخواید ، بگو تا آموزششو بگزارم .

سلام بزرگوارمیشه لطف کنید آموزش بدید
بنده دقیقاً همچین چیزی می خوام
در پناه حق باشید

mohammad973
07-27-2012, 08:14 AM
سلام ؛ وارد پوشه قالبتون بشید و پوشه ی Css رو باز کنید . فایل newsitems.css رو باز کنید . از خط 49 تا 56 مربوط به همین موضوع میشه . شما باید div.title رو تغییر بدید ، به این شکل ::

div.title {
overflow:hidden;
display:block;
padding-right:70px;
position:relative;
background: url(../images/BackOfTitles.png) no-repeat right;
}

عکسی که میخواهید پشت عنوان بیوفته رو با هر اسمی که خواستید ذخیره کنید و در خط پنجم آدرسشو بدید (که در اینجا من BackOfTitles.png گذاشتم) . یک نکته می مونه ، اونم اینکه، این عکس رو در پوشه Images قالبتون آپ کنید ، نه در Image روت سایتتون .
در ضمن مقدار خط سوم که 70 هست رو هم بنا به نیازتون تغییر بدید . این خط رو برا این گذاشتم که عنوانم ، از سمت راست به چپ ، 70 پیکسل تو رفتگی داشته باشه .

موفق باشی دوست عزیز ... .

جهان جو
07-27-2012, 12:19 PM
سلام
ممنون از لطفتون
اما تغییری ایجاد نشد
میشه یه نگاه بندازید؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mohammad973
07-27-2012, 06:00 PM
دوست من ، شما مطلب ایجاد نکردی که !!! فقط ماژول Html سفارشی ایجاد کردی و توی موقعیت های User قالبت فراخوانی کردی ! این تنظیمات که گفتم برای محتوای سایته .

جهان جو
07-27-2012, 06:47 PM
بنده برای عنوان ماژول ها می خوام
راه حلی سراغ ندارید؟

mohammad973
07-27-2012, 08:03 PM
الان فرصت ندارم ، انشاءالله فرصت کنم ، همین دو روزه سعیم رو میکنم پیدا کنم .

shmata
07-28-2012, 05:57 AM
پست سوم این تاپیک رو بخونید و مرحله به مرحله انجام بدید مشکل تون حل میشه .
این جور پست ها قبل از انتشار تست میشوند .

جهان جو
07-30-2012, 08:54 AM
پست سوم این تاپیک رو بخونید و مرحله به مرحله انجام بدید مشکل تون حل میشه .
این جور پست ها قبل از انتشار تست میشوند .

سلام مجدد
ممنون از لطفتون
حق باشما بود
درست شد!